Įkraunama...
Įkraunama...

Kada leidote savo mažylius i lopšelį-darželį?

Dukra ėjo 2m.2mėn. Sūnui vakar buvo pirmoji diena daržely,1m.11mėn. ax.gif
Atsakyti
dukryte leidau nuo 1,8 men.nes reikejo i darba eiti ir gavau pasiulyma darzelyje netoli namu. o db sunui 3,1 ir prades lankyti tai ziuresim kaip bus.....
Atsakyti
Maniškė 2,5 m nenuorama, tai mes nuo ateinačios savaitėlės bandysim pratintis prie darželio g.gif Man jau dabar baisu darosi unsure.gif
Atsakyti
Pirmasis į darželį nuėjo 1 metukų (tai labai pergyvenau ir verkdavau pati palikus jį) nors ėjo į grupę, kur mano mama dirbo. O va mažoji nuėjo į darželį nuo rugsėjo pirmos 1,8 m. Na kol kas nieko... žiūrėsim, kaip toliau bus, nors šiandien jau sakė verkė, sakė mergaitė kokia tai primušė. Bijau, kad nedingtų dėl to jai noras eiti g.gif
Atsakyti
Na maniškis labai anksti pradėjo lankyti, 10 mėnesių, žinoma buvo gaila,nervavausi, bet reikėjo ir pinigėliu,duonos sausos negriaušim juk. Tiesa, lopšelį lankėme ne Lietuvoje, bet grupė ir 14 vaikų, priežiūros mažai. Mano nuomonė jei galimybės leidžia vaiką nors iki 2 metų geriau augint ramiai,pačiai,seneliams ar auklei. Nuo tų ankstivų darželių pašlija nervu sistema jiems. Bent jau maniškis pasidarė iš kart nervuotesnis, nes juk buvo pastovi kova. schmoll.gif
Atsakyti
Musu mazylei metukai ir 10 menesiu. Suradau darzeli i kuri jau kaip ir noreciau leisti, susiskambinau su direktore, susitarem kad atvaziuosim apsiziureti. Ir kazkaip baisu pasidare. verysad.gif O jeigu prades labai sirgti? Juk ruduo, ziema arteja... Direktore sake, kad vaikuciai eina miegoti apie 12,30 val., o maniske pietu miegelio gula tik apie 14 val. Net nezinau ar verta vaikuti isbalansuoti. Tik labai norisi, kad su bendraamziais pabendrautu, nes kieme nei vieno vaikucio nera, vienos vaikstinejam... galimybiu namie auginti irgi turime... Neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
1 metai ir 9 mėnesiai buvo
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2008 08 29, 15:40)
Mūsų dukrytė eis nuo 2,5 metų, tikiuosi gerai bus. Dar reikia išmokti su puodu draugauti, pačiai apsirengti, pavalgyti. Daug reikalų  biggrin.gif .

dar nebendraujat su puodu ??? g.gif ir pacios nevalgot?
na apsirengti lopselyje nebutina moketi, nes aukletojos ten aprengia 4u.gif

QUOTE(panele lele @ 2008 09 12, 15:07)
Na maniškis labai anksti pradėjo lankyti, 10 mėnesių, žinoma buvo gaila,nervavausi, bet reikėjo ir pinigėliu,duonos sausos negriaušim juk. Tiesa, lopšelį lankėme ne Lietuvoje, bet grupė ir 14 vaikų, priežiūros mažai. Mano nuomonė jei galimybės leidžia vaiką nors iki 2 metų geriau augint ramiai,pačiai,seneliams ar auklei. Nuo tų ankstivų darželių pašlija nervu sistema jiems. Bent jau maniškis pasidarė iš kart nervuotesnis, nes juk buvo pastovi kova. schmoll.gif

ir as isleidau nuo 10 men... is grupes lengviausiai priprato, lengviausiai adaptavosi, maziausiai verke, maziausiai per praeitus metus sirgo thumbup.gif jau viska ismokom, draugaujam su puodu, esam be pampio, patys valgom, net pyksta, jei noriu pamaitinti... aisku siokie tokie minusai irgi buvo... bet pliusu radau daugiau, ne minusu.. .svarbiausias pliusas - bendrauja su vaikuciais bendraamziais.. gyvenam vienkiemy, kitu vaiku dar nera, tai jam namie liudna butu vienam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 18 rugsėjo 2008 - 07:47
buvo 2 metukai tongue.gif
Atsakyti
suejo 2 metukai ir lygiai kita diena iskeliavom i darzeli.
Atsakyti
savo maziuka leidau nuo 1 m. 8 men. Adaptavosi kazkur per nepilna menesi, aisku rytais dar paverkslena. Pazistama savo berniuka nuvede 1 metuku- nei karto neverke! Esu girdejusi, kad kuo mazesnis vaikas, tuo jam lengviau adaptuotis.
Atsakyti
Mergyte leidau nuo 2 metuku ir 9 men.
Atsakyti