Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas, kuriam nebūtų pravardės

QUOTE(Taškė. @ 2010 09 11, 22:14)
o šiaip Rasa, Ūla ar panašiem vardam turbūt sunku pravardę prilipdyt.

Rasa basa bulves kasa mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tik geriau turet varda, prie kurio graziai kokia smaiksti pavarde limpa. As visa gyvenima buvau Jurga Spurga, todel neturejau ziauresniu pravardziu. O del spurgos - negi pyksi smile.gif. Ne mano gi bedos, kad tevai toki varda dave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 09 23, 17:23)
Kaip tik geriau turet varda, prie kurio graziai kokia smaiksti pavarde limpa. As visa gyvenima buvau Jurga Spurga, todel neturejau ziauresniu pravardziu. O del spurgos - negi pyksi smile.gif. Ne mano gi bedos, kad tevai toki varda dave biggrin.gif

Bet kokiai storulei Jurgai labai nepatiktu, jei ja spurga vadintu.
Atsakyti
Manau, tas kas nori pasisaipyti ir isjuokti, vasada ir visiems vardams ras kokia nors pravarde. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 03 spalio 2010 - 11:19
Mante,Teja,Jore,Joris,Arne,Aiste....
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2007 05 09, 19:14)
Ritai nera pravardes biggrin.gif (Margarita nesiskaito tongue.gif )

Rita pita karabita is kiausinio issirita lotuliukas.gif
Atsakyti
Aistė pasitė nusipaistė blush2.gif
Atsakyti
abejoju, kad atsirastų toks vardelis g.gif
Atsakyti
Nepravardžiuos pagal vardą, tai pripaišys pravardę pagal išvaizdą, kūno sudėjimą dar ką nors. Pačiai buvo uždėję pagal mano mėgstamus ledus bigsmile.gif bet gerai pataikė, iki šiol juos mėgstu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledoksne: 04 gruodžio 2010 - 19:05
QUOTE(ledoksne @ 2010 12 04, 20:05)
Nepravardžiuos pagal vardą, tai pripaišys pravardę pagal išvaizdą, kūno sudėjimą

arba pagal pavarde, juk koki varda beparinksi, jei pavarde baisi tai vaiko nuo pravardziavimo neisgelbesi
Atsakyti
Yra tokiu pavardziu, kur paskui zmogui ir vardas nereikalingas vadina tik pavarde biggrin.gif
Atsakyti
Karolina.
Saule.
?
Atsakyti