Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas, kuriam nebūtų pravardės

Is bet kokio vardo,pavardes ar elgesio(kas ir dazniausiai),ar kt galima prisigalvoti pravardziu,kazko smaikstaus...
As pati turejau pravardziu nesusijusiu nei su vardu nei su pavarde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honora @ 2009 07 28, 15:30)
Paulius Makaulius  biggrin.gif

Aš maža savo pusbrolį taip šaukdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na as irgi manau, kad pravarde gali but ne tik is vardo bet ir is kokio bruozo, tarkim juodaplaukis daznai buna ciornas, raudonplaukis ryzas arba koks uzrasas ant rubu kam uzklius ir prilips vietoj vardo vaikui, svarbiasia jei nereguoja ir nesileidzia kazkaip vadinamas tai ir nelips jam ta pravarde rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai nera tokio vardo,bet koki galima iskraipyt,netikeciausiais budais
Atsakyti
Iš bet kokio vardo vaikai ras būdų kaip pasišaipyti, jeigu tik norės.
Atsakyti
prikibti prie vardo, pavardės ar būdo bruožų visada galima. pvz.,
aš Beata, kai buvau darželinukė ir pradinukė labai bijojau, kad mano vardas panašus į žodį batas lotuliukas.gif ir bijojau, kad mane taip pravardžiuos, aišku niekam nė mintis tokia neatėjo.
o va jau daugiau nei 10 metų artimi draugai mane vadina Bėta dėl vieno juokigo atsitikimo 4u.gif bet aš nepykstu, man net patinka tongue.gif
Atsakyti
Nuo pravardziu vardas neisgelbes. Jos arba prilips, arba kiek belipdytum - nei viena netiks.

Gal galit atspet kokie vardai situ zmoniu, nesiojanciu pravardes Akinys, Kabalda, Muse, Slyva, Skrylis, Ciklopas, Suris, Guminis, Angelas? Galeciau privardinti tiek, kad skaityti atsibos. O vardai ir pavardes ju isvis niekaip nesusije su pravarde.

Taip kad renkant varda nereiktu "saugotis" galimos pravardes.
Atsakyti
jei tik vaikai nores,bet koki varda iskraipys. biggrin.gif
Atsakyti
Pravarde vaikas gali gauti nuo asociijaciju su vardu, del elgesio, isvaizdos ar charakterio ypatybiu. Nuo sito niekur nepabegsi, bet duodami vaikams 'normalu' varda galime jam pravardziu dalia palengvint, as, pavyzdziui, niekada nesu turejusi pravardes, susijusios su vardu,priesingai, daug kas tik girdavo aciu mamai, kad toki isrinko. Esu ARUNE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 28, 22:30)
Is bet kokio vardo,pavardes ar elgesio(kas ir dazniausiai),ar kt galima prisigalvoti pravardziu,kazko smaikstaus...
As pati turejau pravardziu nesusijusiu nei su vardu nei su pavarde  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(shidochika @ 2009 09 03, 11:17)
Tikrai nera tokio vardo,bet koki galima iskraipyt,netikeciausiais budais

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is bet kokio vardo galima sugalvoti pravarde, esu tuo tikra. Mano vardas Aurelija, rodos su niekuo nesirimuoja, bet kai pradineje emem mokytis tikybos, mane pramine aureole biggrin.gif

Bet turiu pripazinti, kad stengiuosi ieskoti tokiu vardu vaikams, kad vos ji isgirdus nekiltu asociaciju.
Atsakyti
Mano vardui niekas niekada nėra sugalvojęs jokios pravardės. Nors aišku įmanoma. ax.gif
o šiaip Rasa, Ūla ar panašiem vardam turbūt sunku pravardę prilipdyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taškė.: 11 rugsėjo 2010 - 21:16