Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas, kuriam nebūtų pravardės

QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 21, 01:17)
Nezinau kodel,bet mes Edita vadinom- pjafke  smile.gif

manau reikia trumpu isimintinu vardu, tada pravardziu nelipdo
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2008 08 25, 23:04)
Manau, kad kiekvienas vaikas turės savo pravardę - nebūtinai pagal vardą. Jei pagal vardą neišeis, sugalvos pagal išvaizdą ar kokį kitą būdingą tam vaikui požymį.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi sutinku kad ne vien is vardo pravarde galima sugalvot...ir is pavardes ir is isvaizdos,arba seip prilimpa koks nesamoningas zodis biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku su jum merginos,visiem vardam galima sugalvot pravardes,norim mes to ar ne.Ir is kitos puses pagalvojus(aisku nesupykit ant manes)bet mes su vyru bandom isrinkt savo leliui varda,tai zinokit koki be sugalvotumem bandom ir pravarde jam sugalvot,nu kad nebutu labai jau negrazi.Manau mes visos paslapcia apie tai pamastom,pries isrinkdamos varduka. ax.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutesaule @ 2009 01 28, 23:05)
Sutinku su jum merginos,visiem vardam galima sugalvot pravardes,norim mes to ar ne.Ir is kitos puses pagalvojus(aisku nesupykit ant manes)bet mes su vyru bandom isrinkt savo leliui varda,tai zinokit koki be sugalvotumem bandom ir pravarde jam sugalvot,nu kad nebutu labai jau negrazi.Manau mes visos paslapcia apie tai pamastom,pries isrinkdamos varduka. ax.gif  mirksiukas.gif  ax.gif

Mieloji, vaikų fantazija beribė bigsmile.gif Ką jie sugalvos, Jūs su vyru niekad neišmąstysit irnesakyk.gif
Va, kažkur šioj temoj skaičiau, kad pravardės nėra vardui Paulius. Mes darželyje savo Paulių labai sėkmingai Kiaulium vadinom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 05 09, 16:35)
Yra vardų iš kurių sunku padaryt pravardę (Pvz.: Paulius, na bent jau aš nesugalvoju jam pravardės  biggrin.gif )

Kaulium vadindavau savo broli blush2.gif o jis mane zirafa, nors su vardu visai nesisieja biggrin.gif
Atsakyti
na tiesa vaikai prisigalvoja visko, ir pravardes nebutinai susijusios su vardasi ar pavardem.
Atsakyti
mes kai davem dukrai varda , bandem ir prigalvot pravardziu ,bet nepavyko bigsmile.gif tad mergaite ir liko Deima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2009 03 01, 15:47)
mes kai davem dukrai varda , bandem ir prigalvot pravardziu ,bet nepavyko  bigsmile.gif tad mergaite ir liko Deima  cool.gif

geras vardas lotuliukas.gif blush2.gif (mano)
neturėjau niekada gyvenime jokios pravardės.... Gal sutapimas - bet jokia pravardė nelipo prie šito vardo thumbup.gif
Tesiybę pasakius - kažkada vaikystėje net pati bandžiau sau susigavot pravardę, nes visi aplinkui turėjo...bet nepavyko
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 21, 00:17)
Nezinau kodel,bet mes Edita vadinom- pjafke  smile.gif

manau, pirmas ją taip pavadinęs kažką buvo girdėjęs apie dainininkes Editą Piaf arba Editą Pjechą smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 01 30, 14:40)
Mieloji, vaikų fantazija beribė  bigsmile.gif Ką jie sugalvos, Jūs su vyru niekad neišmąstysit irnesakyk.gif
Va, kažkur šioj temoj skaičiau, kad pravardės nėra vardui Paulius. Mes darželyje savo Paulių labai sėkmingai Kiaulium vadinom  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 05 09, 19:35)
Yra vardų iš kurių sunku padaryt pravardę (Pvz.: Paulius, na bent jau aš nesugalvoju jam pravardės  biggrin.gif ), o šiaip tai kiekvienam žmogui pravardę galima prilipdyt...Nebūtinai iš vardo, galima iš pavardės, charakterio ir t.t.
Papildyta:
Rita suraityta tongue.gif lotuliukas.gif ...

Paulius Makaulius biggrin.gif
Atsakyti