Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(*Rita* @ 2007 05 08, 13:05)
na va, jeigu man nesivaidena, tai nebera dar vienos nuotraukos - tos, kur pilvukas apipiestas...
Mamos, na nebekit gi is konkurso!!! Juk jeigu dalyvaujate, tai turit nusiteikti, kad busit ir kritikuojamos, ir giriamos. Juk tam konkursai ir skirti. Nebekit, ka... unsure.gif

tikrai cray.gif ...
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 08, 14:05)
na va, jeigu man nesivaidena, tai nebera dar vienos nuotraukos - tos, kur pilvukas apipiestas...
Mamos, na nebekit gi is konkurso!!! Juk jeigu dalyvaujate, tai turit nusiteikti, kad busit ir kritikuojamos, ir giriamos. Juk tam konkursai ir skirti. Nebekit, ka... unsure.gif

unsure.gif gaila,kad išgirdus pirmą kritiką bėga... o gal kai kam tai buvo pati gražiausia nuotraukytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 08, 11:59)
mhm, ir as galvoju, kad vel eilini karta bus problema isitilpti i 3 turimus balsus ax.gif

Foto priimamos iki 26 d.... Greiciausia bus dar didesne galybe nuotraukeliu ax.gif ,bus isvis sunku issirinkti graziausias.... Bet gal gausim teise 5 balsus atiduoti mirksiukas.gif Manau 200 simtu pririnksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 08, 13:23)
unsure.gif  gaila,kad išgirdus pirmą kritiką bėga...  o gal kai kam tai buvo pati gražiausia nuotraukytė  4u.gif

Jei kritika būtų apie fotografuojamą vandenį ar debesis- tai bala nematė irnesakyk.gif ...bet kai apie kūną, vaikus ir t.t., tai šitoj srity manau ne tik aš labai jautri blush2.gif ... Ir tik tada pagalvoji, kad koks velnias čia tave atnešė umn.gif .
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 05 08, 13:31)
Jei kritika būtų apie fotografuojamą vandenį ar debesis- tai bala nematė irnesakyk.gif  ...bet kai apie kūną, vaikus ir t.t., tai šitoj srity manau ne tik aš labai jautri  blush2.gif ... Ir tik tada pagalvoji, kad koks velnias čia tave atnešė  umn.gif .

nu, bet juk čia viešas konkursas. Negi nesitikima nė lašo kritikos, o tik beprasmiškų liaupsių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 08, 13:34)
nu, bet juk čia viešas konkursas. Negi nesitikima nė lašo kritikos, o tik beprasmiškų liaupsių  g.gif

bet būtų gerai, ane mirksiukas.gif ... niu kodėl beprasmiškų- visos fotkės savaip gražios... ir nuomonių begalybė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soul: 08 gegužės 2007 - 13:36
QUOTE(Soul @ 2007 05 08, 14:31)
Jei kritika būtų apie fotografuojamą vandenį ar debesis- tai bala nematė irnesakyk.gif  ...bet kai apie kūną, vaikus ir t.t., tai šitoj srity manau ne tik aš labai jautri  blush2.gif ... Ir tik tada pagalvoji, kad koks velnias čia tave atnešė  umn.gif .

na, tiesa, bet jei jau dedu foto tai turiu ir susitaikyti su tuo,kad ne visiems ji bus graži, ir ne visiems ji patiks..
o kritika, sveika kritika, yra visada naudinga,juk kaip ir iš klaidų, ir iš kritikos mokomąsi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 08, 13:23)
unsure.gif  gaila,kad išgirdus pirmą kritiką bėga...  o gal kai kam tai buvo pati gražiausia nuotraukytė  4u.gif

ax.gif tiesiog yra tam tikra situacija, todėl ir išėmiau doh.gif nepagalvojau ir prieš dėdama doh.gif kritika tik pastūmėjo, mirksiukas.gif ir kai pagalvoju, gi tikrai čia visai nekonkursinė nuotrauka, tiesiog žaisminga ir man ji pati nuostabiausia wub.gif thumbup.gif todėl kaip ir čili, pasiliksiu ją savo albumėly wub.gif ir ramia sirdim išvažiuosiu į ligoninę net negalvodama, kad dar kažkas ją ten peikia ir pan. smile.gif
o jei kam įdomu, veiduką piešiau prieš pat gulantis į gimdymo namus, būčiau gražiai išsipiešusi, bet tokią mintį turėjau, kad viskas gali prasidėt doh.gif lotuliukas.gif ir jau įsivaizdavau akušerių veidus kai gimdau, o į juos žiūri AKYS lotuliukas.gif tai greit kelis kadrus pasidariau wub.gif ir manau mitis labai faina, tik reikia gražiai išsipiešt, o ne taip kaip aš, su kaire ranka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 08, 14:28)
Foto priimamos iki 26 d....  Greiciausia bus dar didesne galybe nuotraukeliu  ax.gif ,bus isvis sunku issirinkti graziausias.... Bet gal gausim teise 5 balsus atiduoti  mirksiukas.gif  Manau 200 simtu pririnksim biggrin.gif

kai 200 nuotrauku dalyvauja, leidzia balsuoti 5 kartus? O sito tai nezinojau. Reikia agituot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 14:37)
o jei kam įdomu, veiduką piešiau prieš pat gulantis į gimdymo namus, būčiau gražiai išsipiešusi, bet tokią mintį turėjau, kad viskas gali prasidėt doh.gif  lotuliukas.gif ir jau įsivaizdavau akušerių veidus kai gimdau, o į juos žiūri AKYS lotuliukas.gif tai greit kelis kadrus pasidariau wub.gif ir manau mitis labai faina, tik reikia gražiai išsipiešt, o ne taip kaip aš, su kaire ranka lotuliukas.gif

galbūt, išraiškingesnis "veidas" pilvuko būtų atordęs kitaip..asmeniškai ir aš komentavau tą foto ir aš jos buvau nesupratus... bet po paaiškinimo viskas paliko aišku 4u.gif galėjai palikti, ir po konkurso būtum pakomentavus.. na bet jau per vėlu, arba dėk kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 05 08, 13:36)
bet būtų gerai, ane  mirksiukas.gif ... niu kodėl beprasmiškų- visos fotkės savaip gražios... ir nuomonių begalybė...

teisingai, visos fotkės savaip gražios. Tačiau, dėl skonio nesiginčijama...

QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 13:37)
ax.gif tiesiog yra tam tikra situacija, todėl ir išėmiau doh.gif nepagalvojau ir prieš dėdama doh.gif kritika tik pastūmėjo, mirksiukas.gif ir kai pagalvoju, gi tikrai čia visai nekonkursinė nuotrauka, tiesiog žaisminga ir man ji pati nuostabiausia wub.gif  thumbup.gif todėl kaip ir čili, pasiliksiu ją savo albumėly wub.gif ir ramia sirdim išvažiuosiu į ligoninę net negalvodama, kad dar kažkas ją ten peikia ir pan. smile.gif
o jei kam įdomu, veiduką piešiau prieš pat gulantis į gimdymo namus, būčiau gražiai išsipiešusi, bet tokią mintį turėjau, kad viskas gali prasidėt doh.gif  lotuliukas.gif ir jau įsivaizdavau akušerių veidus kai gimdau, o į juos žiūri AKYS lotuliukas.gif tai greit kelis kadrus pasidariau wub.gif ir manau mitis labai faina, tik reikia gražiai išsipiešt, o ne taip kaip aš, su kaire ranka lotuliukas.gif

ėch, o gaila, kad nepiešei ilgiau. Būtum galėjusi visai neblogą istoriją parašyti į "juokingi nutikimai nutikę gimdymo metu"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 14:37)
ax.gif tiesiog yra tam tikra situacija, todėl ir išėmiau doh.gif nepagalvojau ir prieš dėdama doh.gif kritika tik pastūmėjo, mirksiukas.gif ir kai pagalvoju, gi tikrai čia visai nekonkursinė nuotrauka, tiesiog žaisminga ir man ji pati nuostabiausia wub.gif  thumbup.gif todėl kaip ir čili, pasiliksiu ją savo albumėly wub.gif ir ramia sirdim išvažiuosiu į ligoninę net negalvodama, kad dar kažkas ją ten peikia ir pan. smile.gif

na va, visai be reikalo pabegot. Net neabejoju, kad atsirastu gerbeju ir jusu pilvukui. Tik va del ligonines nelabai supratau... Jus ligoninej?
Beje, mintis del gydytoju nustebinimo buvo tikrai sauni! thumbup.gif Hm, geru gi ideju zmoniu galvose randasi. Smagu, kai mamytes ne su baime ar nerimu i gimdyma ziuri, o nusiteikia teigiamai, kartais net gi smaiksciai. Galejot tik ne kaire ranka piest, o paprasyt ko nors, kad papiestu jums!
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 08, 14:42)
Būtum galėjusi visai neblogą istoriją parašyti į "juokingi nutikimai nutikę gimdymo metu"... biggrin.gif

visai pritariu. Gal cia ir nelaimetumet, bet gimdymo istorijai 1 vieta butu garantuota! thumbup.gif
Atsakyti