Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(grange @ 2007 05 08, 13:39)
galbūt, išraiškingesnis "veidas" pilvuko būtų atordęs kitaip..asmeniškai ir aš komentavau tą foto ir aš jos buvau nesupratus... bet po paaiškinimo viskas paliko aišku  4u.gif  galėjai palikti, ir po konkurso būtum pakomentavus.. na bet jau per vėlu, arba dėk kitą  mirksiukas.gif

4u.gif tiek to, vistiek išvažiuoju, yra i ką pažiūrėt ir taip gražumynų wub.gif tiesiog kad ir tokį neišraiškingą parodžiau, bet gal kas gražiai įgivendins tą mintį, į visą tai pažiūrės iš vaikiškos pusės wub.gif wub.gif wub.gif gi ten mažuliukas pupuliukas viduje wub.gif (oi užzissedejau as čia, nors rūpesčių pina galva, bet biškuti atsipalaidavau lotuliukas.gif ) ir tikrai neįsižeidžiau nei dėl vienos kritikos wub.gif o jei konkursas taip ilgai, tai ir aš spėsiu atiduot balselius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 08, 13:46)
na va, visai be reikalo pabegot. Net neabejoju, kad atsirastu gerbeju ir jusu pilvukui. Tik va del ligonines nelabai supratau... Jus ligoninej?
Beje, mintis del gydytoju nustebinimo buvo tikrai sauni! thumbup.gif Hm, geru gi ideju zmoniu galvose randasi. Smagu, kai mamytes ne su baime ar nerimu i gimdyma ziuri, o nusiteikia teigiamai, kartais net gi smaiksciai. Galejot tik ne kaire ranka piest, o paprasyt ko nors, kad papiestu jums!
Papildyta:

va ta mintį ir norėjau pakišt, bet nelabai gražiai jums ją perteikiau blush2.gif o į ligoninę mes rytoj gulamės dėl savo ligelių, ir kažkaip nesinori gulėt ten ir dar galvot apie tą pilviuką blush2.gif buvę nebuvę wub.gif
Atsakyti
user posted image
man dar ir šita tokia tauri ax.gif
Atsakyti
Mamytes, juk cia pilveliu konkursas, o ne kas graziau atrodo, ar apsirenges.... jei mamytes deda, lai deda - joms grazu! Juk tai nepakartojamos musu gyvenimo akimirkos... As uz ivairove! O as asmeniskai komentuociau pacias paciausias, kas man grazu, kas tikrai atspindi laukima, ta nuostabia akimirka, naturaluma... tikrai nekritikuociau tu kurios nepatiko...Kam? Negi lengviau pasidaro???

Mamytes, neisiminekite foto!!!! Visos jus nepakartojamos, savaip nuostabios, o kam kas nepatinka, tai jau cia ne jusu problema wink.gif
Atsakyti
Vaje, pirma syki pasireiksiu konkursu aptarimuose biggrin.gif bet reikalas vercia tsakant...

Pradzioj pasikartosiu, kad taip sakant, nenori vieso gyvenimo - neik i politika biggrin.gif Panasiai ir cia - jei pasiskelbei, reiskias turi noro buti parodyta ir ivertinta 4u.gif

QUOTE(Čili @ 2007 05 08, 08:24)
O kelias foto pažiūrėjus kažkaip nėštumas nebeatrodo gražus dalykas unsure.gif [/b][/color]

drinks_cheers.gif nu tikrai... Ivairiai gali suprast grozi, bet estetika yra viena. Arba estetiskas vaizdas arba nikoks vaizdzelis... Ir komentaras apie lasiakus ir strijas - nu taip, kodel bijom sakyt kas akis rezia ax.gif yra jie ten yra...

Bet siaip grazu pilveliai, kurie negasdina smile.gif O manes labiausiai negasdino mano asmeninis pilvelis, sedintis mano asmeniniuose albiumuose...

Ai o graziausia nuotraukyte man ta suniuku ir ilgesingu jo laukimu... pasaka ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamius: 08 gegužės 2007 - 14:19
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 14:37)
todėl kaip ir čili, pasiliksiu ją savo albumėly wub.gif

biggrin.gif tikiuosi ne dėl mano pasakymo išėmei, absurdas būtų doh.gif Beje, pas mane garsiajam albumėly yra tokia pat foto, tik piešta saugiau - su tepalu nuo strijų laugh.gif laugh.gif

Mano geresnės foto darytos paprastu fotoaparatu, tad nedėsiu perfotografuotų, nes kokybė nukentėtų.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 08, 14:28)
biggrin.gif tikiuosi ne dėl mano pasakymo išėmei, absurdas būtų doh.gif Beje, pas mane garsiajam albumėly yra tokia pat foto, tik piešta saugiau - su tepalu nuo strijų laugh.gif laugh.gif

Mano geresnės foto darytos paprastu fotoaparatu, tad nedėsiu perfotografuotų, nes kokybė nukentėtų.. schmoll.gif

4u.gif jau rašiau dėl ko išėmiau 4u.gif tikrai ne dėl pasisakymų, o tiesiog išvykstu ir apie tai nepagalvojau , kai įdėjau ax.gif kritika visada yra sveikas dalykas, bet grubūs ir įžeidžiantys žodžiai man ne prie širdies unsure.gif ir visgi reikia mokėt ir kritikuot thumbup.gif kaip ir priimt kritiką wub.gif
o tavo dažytą pivuką irgi būtų įdomu pamatyt, gal čia įdėk? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 15:34)
o tavo dažytą pivuką irgi būtų įdomu pamatyt, gal čia įdėk? wub.gif

gal vakare,jei nežvengsit labai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 08, 15:59)
gal vakare,jei nežvengsit labai laugh.gif

labai laukiam!
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 19:17)
Ir toji nuotrauka, kurioje dvi draugės nugarom stovi schmoll.gif . Ta draugė labai jau liesa blush2.gif , kauliukai matosi, pradžioj net nesuopratau kaip ji taip sugeba išsilenkti blush2.gif . O ir jokios minties nematau tokioje nuotraukoje

o man kaip tik ji linksma nuotraukyte thumbup.gif

ir siaip, bent jau siame konkurselyje man visos nuotraukytes daugiau ar maziau grazios ir mielos wub.gif
gaila, kad pati nesu lt ir neturiu cia savo pacios nestuke.gif fotkes verysad.gif noreciau ir as sudalyvaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2007 05 08, 16:07)
o man kaip tik ji linksma nuotraukyte  thumbup.gif

Tai kad ten jeigu tikėti pavadinimu - ne šiaip draugės, o sesės - identiškos dvynės. Tik pilvuko dėka tapusios skirtingomis, todėl ir nuotraukytė tuo tikrai įdomi ir su nuotaika. thumbup.gif
Ši graži .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 08 gegužės 2007 - 15:18
Kol kas favoritė iš studijinių man - "Pabučiuokime pilnatį". Žavi pati nuotraukos apdirbimo technikos idėja - tas "negatyvo" efektas. Nuostabus rezultatas, o ir būsimasis tėvelis, reikia pripažinti, neblogas modelis ax.gif biggrin.gif

Iš mėgėjiškų išskirčiau pilviuką su terjeriuku - nepakartojama ir be galo subtilu...

Dėl mamytės nuogomis krūtimis nuotraukos (su vaikiuku) - tiesą pasakius, jei tokia nuotrauka būtų mano, atitinkamai ją apkarpyčiau blush2.gif Bet čia jau dalyvės valia. Kita vertus, tokia krūtinės ir spenelio forma - nuo žindymo. O šalia - mažylis, kuris žindo (o gal ir tebežinda) tą krūtį. Būtent šita sąsaja mane ir sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pitija: 08 gegužės 2007 - 15:38

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 08, 16:16)
Tai kad ten jeigu tikėti  pavadinimu - ne šiaip draugės, o sesės - identiškos dvynės. Tik pilvuko dėka tapusios skirtingomis, todėl ir nuotraukytė tuo tikrai įdomi ir su nuotaika.  thumbup.gif
Ši graži .

vat butent drinks_cheers.gif
Atsakyti