Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(grange @ 2007 05 08, 13:26)
blush2.gif  nu čia biški ne į temą.. o čia JAU skaitosi didelė krūtinė kaip nėštukei?
gal tada aš nebenoriu būti nėščia...  unsure.gif nes krūtinė bus už pilvą didesnė.. nes dabar jau yra ką paimti

na, nesuprantu... Gi ne krutiniu konkursas doh.gif Didele, maza, daug pieno, nedaug... Gal griztam prie pilvuku - juk jau nuspresta, kad jeigu mamyte idejo sia nuotrauka (kuri, beje, nera pati negraziausia is visu), reiskia jai to reikejo ir jai taip smagu. Palaikykim arba nepalaikykim ja balsuodamos! Bet jau krutines tai neaptarinekim ax.gif Tai tiesiog nemandagu
Atsakyti
Aišku, komentarai ne į temą yra negražu (šiuo atveju krūtinės dydis, bet ne pačių krūtų demonstravimas), bet kritika neturėtų būti naujiena ar kažkas baisaus, juk visose srityse iš kritikos tik pasimokom, nebūtina į ją reaguoti baisiai graudulingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 05 08, 13:14)
tai gal tamsta Dzada turite polinkį kritikuoti visus ir visada, netgi save- čia jau liga žinokite 4u.gif

va cia jau izeidimas, nes issakyta konkreciai man blink.gif Liga gali nustatyti tik daktaras, siuo atveju gal psichologas ax.gif

Man grazi, romantiska nuotraukyte su suniuku, kur tik pilvukas, grazi kur spalvota su teveliu tokia nuotaikinga..sita nuoga su vaikiuku labai miela, bet man krutine irgi ne schmoll.gif

Dar as turiu batukus tau, arba ta moteris sermuksnyse wub.gif arba dvieju mergyciu namelis...
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 05 08, 13:21)
o man ši nuotrauka visai graži, kažkodėl visos kimba prie tos krūties, galima pažiūrėt iš kitos pusės- didelė krūtis, bus daug pieno mažyliui thumbup.gif  thumbup.gif

Krūtinė nėra didelė, ji nelabai estetiška... arba nufotografuota nelabai gražiu kampu.. tikrai skonio reikalas... gali būti didelė krūtinė, lygiai taip pat atvira, lygiai tokioje nėštukės foto, tik kitaip... mano nuomonė ir tiek smile.gif vaikutis toje foto tikrai nuostabus beje wub.gif
Atsakyti
na va,gražios ir dvi naujai įdėtos nuotraukytės - bučkis avansu ir pliažininkė nėštukė nestuke.gif wub.gif tokios paprastos, bet mielos foto 4u.gif
Atsakyti
Eikit sau, toks iš pažiūros bezabydnas konkursas, o dabar rytą-vakarą seku šitus pletkus, kad tik neduokdieve nepakomentuotų mano nuotraukos kaip nors doh.gif - na kad be ryšio, ar kokie pažystami kelia balsus ar pan. g.gif .
Man graži šita: user posted image
ir šita: user posted image
Atsakyti
labai daug gražių nuotraukų, vienose gražu aplinka, kitur spalvos, dar kažkur pavadinimas gražus.

kiekvienas spendžiam pagal save, bet man naminės gražiausios... blush2.gif

šita miela http://www.supermama...p...&phid=12140

šita irgi http://www.supermama...p...&phid=12126
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 08, 13:33)
na, nesuprantu... Gi ne krutiniu konkursas doh.gif Didele, maza, daug pieno, nedaug... Gal griztam prie pilvuku - juk jau nuspresta, kad jeigu mamyte idejo sia nuotrauka (kuri, beje, nera pati negraziausia is visu), reiskia jai to reikejo ir jai taip smagu. Palaikykim arba nepalaikykim ja balsuodamos! Bet jau krutines tai neaptarinekim ax.gif Tai tiesiog nemandagu

taip taip žinau, už tat ir sakau ne į temą klausiau..man ana foto visai faina, nes vaikiukas fainas ir pilvukas joje wub.gif o į kitką jau nebežiūriu..
Atsakyti
Man tai gražių daug smile.gif ir studijinių, ir naminių, net nžn kurią išrinkčiau wub.gif
Atsakyti
mhm, ir as galvoju, kad vel eilini karta bus problema isitilpti i 3 turimus balsus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 08 gegužės 2007 - 13:00
user posted image

man sita viena is graziausiu wub.gif gražu, kai tėveliai moka kartu papozuot wub.gif
Atsakyti
na va, jeigu man nesivaidena, tai nebera dar vienos nuotraukos - tos, kur pilvukas apipiestas...
Mamos, na nebekit gi is konkurso!!! Juk jeigu dalyvaujate, tai turit nusiteikti, kad busit ir kritikuojamos, ir giriamos. Juk tam konkursai ir skirti. Nebekit, ka... unsure.gif
Atsakyti