Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

Mano favorites dar yra sios is visu angel.gif

1. Sita,kad ir studijine ,bet man labai wub.gif wub.gif

user posted image

2.Su suneliu ir nereali foto..... Jau tas ilganosiukas taip graziai,taip svajingai ziuri i pilvuka,kad grazu ir paziureti hihihi.gif Gera nuotaaika garantuota good.gif

user posted image

3.Sios nespalvotos foto suzavejo protingi zodziai 4u.gif Ir pati fotografija labai miela 4u.gif ax.gif

user posted image

4.Paprasta,orginalu,grazu akiai ir sirdziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

Pamirsau dar sia is pirmuju pamineti nuotraukuciu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 08 gegužės 2007 - 22:12
http://www.supermama...p...&phid=12122

Sita man grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 05 08, 23:35)
Sita man grazi wub.gif

tikrai mielas... wub.gif
Atsakyti
[QUOTE]http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=phview&phid=12158[/QUOTE]
[IMG]http://www.supermama.lt/foto/index.php?quote=californiagirl,2007 05 08, 20:17]Nu va kaip grazu thumbup.gif  Labai smagu, kad mamyte prieme kritika ir pataise nuotraukyte. Saunu thumbup.gif  Dabar labai grazi nuotrauka ir balsiukas nuo manes 4u.gif
[/quote]

Nu vat aš ir galvoju, čia gi ta pati nuotrauka, kur spinteles siūlė merginos apkarpyti biggrin.gif Nu kaip čiotka, kad mamytė atgal įdėjo jau apkarpytą nuotrauką, nes ji iš tiesų labai miela wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 09 gegužės 2007 - 07:27
Mielos nuotraukytės wub.gif Labai tiktų mamų žurnalų viršeliams 4u.gif

Jau tuoj tuoj

Kaip gyveni

ilgesinga akimirka

dvi...

o saule....

Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 05 08, 21:19)
<...>

Tarp kitko nuotrauka su nuoga krutine yra daryta studijoje ir siaip galetumete ir mandaguma parodyti ir vartoti siek tiek grazesnius zodzius,juk cia lankosi tiek daug issilavinusiu ir protingu zmoniu ax.gif
Atsakyti
Ale ir drąsios moteriškės bigsmile.gif , studijoj nuoga nei už ką nesifotkinčiau cool.gif
matyt kad kukli baisiai esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2007 05 09, 07:54)
Ale ir drąsios moteriškės  bigsmile.gif  , studijoj nuoga nei už  ką nesifotkinčiau  cool.gif
matyt kad kukli baisiai esu  blush2.gif

Na, man tos nuotraukos gražios, kur moteriškės nuogos, bet, kaip anksčiau rašiau, man tai šeimos albumo nuotraukos, o ne tos, kurias būtų galima kelti į viešumą blush2.gif
Smagu, kad mamytės tokios drąsios ir nebijo aplinkinių reakcijos thumbup.gif
Atsakyti
vis galvoju, kaip cia atsirinkti kriterijus, pagal kuriuos balsuoti. Tuo labiau, kad tik 3 balsai unsure.gif
Turbut tikrai vienas bus skirtas cia labiausiai aptarinejamai nuotraukai g.gif Nes ji tikrai grazi ir atspindi konkurso esme (nepaisant kai kuriu detaliu)
Bet turbut dar anksti speliot. Tikriausiai dar atsiras nemazai graziu nuotraukeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 09, 07:59)
Na, man tos nuotraukos gražios, kur moteriškės nuogos, bet, kaip anksčiau rašiau, man tai šeimos albumo nuotraukos, o ne tos, kurias būtų galima kelti į viešumą  blush2.gif
Smagu, kad mamytės tokios drąsios ir nebijo aplinkinių reakcijos  thumbup.gif

Juk kiekvienas zmogus yra individualus ir kam cia reikia pusti toki dideli burbula g.gif del
nuotraukos kuri kazkam nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 05 09, 08:03)
Juk kiekvienas zmogus yra individualus ir kam cia reikia pusti toki dideli burbula g.gif del 
nuotraukos kuri kazkam nepatinka

O kurioje vietoje aš pučiu? Ir kaip supratai, apie kurią nuotrauką kalbu, juk mano parašyta, kad nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 05 09, 08:49)
Tarp kitko nuotrauka su nuoga krutine yra daryta studijoje ir siaip galetumete ir mandaguma parodyti ir vartoti siek tiek grazesnius zodzius,juk cia lankosi tiek daug issilavinusiu ir protingu zmoniu ax.gif

Va būtent!!! Studijoje! bigsmile.gif Kokio tai fotomeninyko pateikta kaip savo tongue.gif Ir tai , beje, nepridengia nuogos krūtinės. Nors ką gali žinot, gal man koks ***liukutis tik su krūtine ir asocijuosis hihihi.gif Limcaca teisi, kas yra skirta asmeniniam nudojimui, nebūtina viešinti. Nu nebent ant sienos prieškambaryje pas jus ši fotkė kabo... bigsmile.gif
Atsakyti