Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(Agotukas. @ 2007 05 08, 22:19)
Nu ką...neblogas konkursas reikia pasakyt  g.gif <...>

Nagi nagi vėlgi vienok tiesmukas postas, bet labai taiklus wink.gif tikrai sutinku su praktiškai viskuo smile.gif tik va dėl profesionalų foto dėjimo kaip savo - na aš apie tai pagalvojau, kad negalima kito žmogaus darytos foto afišuoti kaip savo, taigi atsiklausiau draugės, kuri darė mano fotografiją, ar galiu ją dėti į konkursą, BET, PAGALVOJUS... čia yra toks konkursas, kai deja savęs pačios nenusifotografuosi, nebent pasiėmus štatyvą kažką bandyti, bet gausis geriausiu atveju labai gerai tavo užvadinta "triusikinė foto", vis tiek KAŽKAS juk turėjo nufotografuoti - profesionalas, vyras, draugė ar pažįstamas wink.gif autorinės teisės pažeistos visose nuotraukose biggrin.gif taigi lygiosios wink.gif
Ir tikrai stebint už ką atiduotų dauguma balsų visgi matosi tendencija, kad įdomios tiek studijinės, tiek "naminės" foto, ir tikrai nemanau, kad ryškiai dideliu skirtumu laimės būtent profesionali foto - skonio reikalas. O man gražios ir tokios, ir tokios, svarbu nuotrauka kokybiška, estetiška, įdomi ir perteikianti tą nuostabų mažylio laukimą... wub.gif galų gale konkursinė, o ne "my pictures" pobūdžio (bent jau aš tokių tikrai turiu pilna, kur fotografavau kaip didėja pilvas hihihi.gif )..
Atsakyti
Atrodo taip kad konkurse dalyvauja tik si nuotrauka:blink:
Atsakyti

Ir dar ilgai bus apie tą patį. Todėl, kad nuotrauka nuoga krūtine tikrai yra išskirtinė. Ir, garantuoju, kad mamytė dėdama tą nuotrauką, žinojo, kad apie ją bus nemažai diskutuojančių. Todėl, kad tai nėra eilinė, niekuo nepasižyminti nuotrauka.
Atsakyti
Agotukas savam stiliuj, pamato pliką pilvą ir pirmyn biggrin.gif , pamenu prieš du metus buvusiam nėštukių konkurse, irgi reiškėsi, tegul, bet nenustebau perskaičiusi Jos pasisakymą apie tą patį, tik jau kitais žodžiais. Kažkur dingo tik išsireiškimas foto viršijančios S kategoriją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 09, 09:23)
Ir dar ilgai bus apie tą patį. Todėl, kad nuotrauka nuoga krūtine tikrai yra išskirtinė. Ir, garantuoju, kad mamytė dėdama tą nuotrauką, žinojo, kad apie ją bus nemažai diskutuojančių. Todėl, kad tai nėra eilinė, niekuo nepasižyminti nuotrauka.

maloniau i ja butu ziuret jei ji butu eiline, miela foto,o ne tokia.....
Atsakyti
Tai čia vadinasi Gražiausios laukimo akimirkos lotuliukas.gif Nu paskaičius tokius postus ir kūdikio lauktis pasidaro nebegražu ir gėdinga blink.gif blink.gif
Ir nereikia čia aiškinti,kad vien liaupsių nereik tikėtis,jeigu nenori liaupsinti-geriau patylėt negu pilti pamazgas,bet čia vėlgi tik mano nuomonė biggrin.gif 4u.gif
Man visos nuotraukos be išimčių yra gražios,man visos jos mielos,ir nesvarbu šeimyniniam albume ar supermamos albume,svabu kad mamytės nebegyvena akmens amžiuje kai slėpdavo nėštumą iki pat gimdymo,man močiutė dar dabar pasiūlė pasiūt sarafaną kad pilvo nesimatytų,bet man kaip tik norisi kad visi matytų kokia esu laiminga,kad laukiuosi,nors ir nedėsiu nuotraukos į konkursą,bet ir viešai neslėpsiu pilvūziko schmoll.gif
Tai jeigu jau jums čia negražu,ką jūs galvojat nuėjusios vasarą į papludimį,kur pilna ne tik nėštukių bet ir stambių/storų moterų kurios dedasi atskirus maudymukus ir demonstruoja savo trūkumus? Juk neprieinat ir nesakot kad jums tia negražu,prašom slėptis? Tai nepilkit pamazgų ir ant nėštukių,juk nėštumas toooks trumputis,ir toks ypatingas,kad nereikia griauti tos pakilios nuotaikos,to asmeninio grožio ir to šilto jausmo kai tavo pilvelyje kažkas spardosi.Jeigu visos nuotraukos būtų idealiai gražios,visos būtų vienodos,o dabr kaip tik gražu,kad visos skirtingos ir kiekviena savaip graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 09, 08:25)
maloniau i ja butu ziuret jei ji butu eiline, miela foto,o ne tokia.....

Na tai jums gal nemaloni,o kitiems gal ji visai nekrenta i akis,juk ne i krutine reikia kreipti demesi o i esme nuotraukos.

QUOTE(Evuška @ 2007 05 09, 08:28)
juk nėštumas toooks trumputis,ir toks ypatingas,kad nereikia griauti tos pakilios nuotaikos,to asmeninio grožio ir to šilto jausmo kai tavo pilvelyje kažkas spardosi.Jeigu visos nuotraukos būtų idealiai gražios,visos būtų vienodos,o dabr kaip tik gražu,kad visos skirtingos ir kiekviena savaip graži wub.gif  wub.gif  wub.gif

Butent
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 05 09, 09:15)
BEJE SI NUOTRAUKA NE MANO, BET MAN PIKTA ANT TU ZMONIU,NES JAU SI NUOTRAUKA BUVO APTARTA N KARTU BET VIS DAR PRIE JOS GRYZTAMA

Cha! O kur aš išskyriau būtent tą nuotrauką??? Pati sureikšminai hah.gif

QUOTE(Flirta @ 2007 05 09, 09:24)
Agotukas savam stiliuj, pamato pliką pilvą ir pirmyn biggrin.gif , pamenu prieš du metus buvusiam nėštukių konkurse, irgi reiškėsi, tegul, bet nenustebau perskaičiusi Jos pasisakymą apie tą patį, tik jau kitais žodžiais. Kažkur dingo tik išsireiškimas foto viršijančios S kategoriją doh.gif

Nu persiprašau beee.gif Taigi pagyriau, kad nebeliko beveik tų triusikinių ax.gif Ir šiaip konkurse daug dėmesio vertų fotkių, nu bet jau tie šablonai doh.gif Nugi ieškokit naujų išraiškų formų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 05 09, 09:28)
Na tai jums gal nemaloni,o kitiems gal ji visai nekrenta i akis,juk ne i krutine reikia kreipti demesi o i esme nuotraukos.

o as manau kad i bendra foto vaizda, o ne kaip Agotukas sake skirtmu tarp pilvu ieskoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2007 05 09, 09:28)
Tai jeigu jau jums čia negražu,ką jūs galvojat nuėjusios vasarą į papludimį,kur pilna ne tik nėštukių bet ir stambių/storų moterų kurios dedasi atskirus maudymukus ir demonstruoja savo trūkumus? Juk neprieinat ir nesakot kad jums tia negražu,prašom slėptis?

Šita... Aš boba tamsi, iš kaimo smoke.gif ir manęs nežavi žiemą, kai lauke -10 nuogas nėščiosios pilvas su auskaru bamboje schmoll.gif

O su maudomuku Gedo prospekte niekas nevaikšto. Taip kad visai netikęs palyginimas liezuvis.gif

Atsakyti
Jauciuosi kaip kokiais tarybiniais ar dar kokiais gudziais laikais, kai viskas kas atvira buvo uzpaisoma, uzdazoma ir pan. Lygtai papu mamos nemaciusios...

Tarybiniais laikais ir sekso nebuvo. Bet juk tai nereiškia, kad imkim dabar visi ir pulkim mylėtis bet kur ir bet kada ax.gif Aš gi rašiau, man tai asmeniška. Lygiai taip pat, kaip lytinis aktas, taip ir nėštumas, gimdymas ar maitinimas krūtimi. Man tai ne viešinama. Tai, mano, mano vaiko ir mano vyro sąjunga. Tai mūsų, o ne visų. Bet, taip pat rašiau, kad sveikinu tas mamytes, kurios yra pakankamai drąsios daryti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 05 09, 09:46)
as tik bandau paaiskinti kad daugiau neverta apie tai diskutuoti ir dergti nuotraukas kas kaip gali smile.gif

niekas nedergia ir niekas neilindo i jos amenini albuma ir dabar neaptarinejima.
aptarinejama yra viesai poblikuojama nuotrauka, ir tai kad daugiau neigiamu emuciju ji kelia tai dar nereiskia kad ji dergiama. o diskutuos dar ne karta ja, tos kurios jos dar nemate, o pamaciusios pasakys savo nuomone, kuria laisvai reikst neuzdrausta siam forume. beveik.
Atsakyti