Man butu idomu, ar is pasisakiusiu "pries" yra turinciu A arba AA dydi

QUOTE(Tylene @ 2008 02 22, 14:58)
hmm..o koks skirtumas tarp dirbtinių krūtų, kurios atsirado vietoj A dydžio ir tų, kurios atsirado vietoj B ar C? Aš tai nematau jokio
Jei moteriai to reikia (nesvarbu A, B ar C ji turi)-tai kodėl gi ne.

Jei moteriai to reikia (nesvarbu A, B ar C ji turi)-tai kodėl gi ne.

As is tiesu ne pries, jei zmogus labai labai nori, kad ir su B ar C didintusi

O siaip juk tenka nusirengt ir pas medikus, ir baseine, pirty, papludimi. Galu gale vasara norisi didesnes iskirptes ar palaidinukes ant petneseliu, norisi but patrauklesnei i vyrui, ir sau. Bet jei moteris jauciasi gerai ir su tokia, nekompleksuoja, tai nereiskia, kad ji privalo didintis, kad atitikt kazkokius standartus. Is esmes as jau susigyvenau su savo krutine tokia, kokia ji yra, bet buna situaciju, kai jauciuosi nesmagiai ir jei tikrai nebutu jokiu komplikaciju gresmes, po 10-15m. nereiketu keist implantu (nezinia, kokia tuo metu bus finansine padetis

Fire, puikiai tave suprantu, laaabai...
QUOTE(Sokoladomane @ 2008 02 22, 14:18)
Atsakymas- NE, nes, manau kad uz viska graziau naturalumas, o ypac kalbant apie krutine
Nesuprantu ka krutu padidinimo operacija duoda moterims?? Tai kad gali pasipuikuoti savo biustu?.. Nenoriu izeisti savo tokiais pamastymais, bet manau kad yra daug geresniu budu kaip isreiksti seksualuma ir moteriskuma..

Zinoma,geriau ,,spanielio ausys,,iki bambos

QUOTE(Fire @ 2008 02 22, 16:59)
As is tiesu ne pries, jei zmogus labai labai nori, kad ir su B ar C didintusi
Bet turejau omeny tai, kad su tokia krutine moterys ja jau TURI, o vat, pas ka A (i mazesne puse, kaip pas mane) ar AA, tai tos krutines kaip ir ner. Todel jautiesi ne siaip sau "yra neblogai, bet noreciau dar geriau", jautiesi "nieko NETURIU", "esu plokscia kaip berniukstis" ir pan. Kazkiek gelbsti tos stebuklingos liemeneles, bet juk is esmes su jom esi kaip su protezais kokiais
(atleiskt, kad taip drastiskai sakau). Tie liemenukai jau ne siaip pagrazina formas, neturincioms krutines tai beveik butinybe atrodyti "normaliai".
O siaip juk tenka nusirengt ir pas medikus, ir baseine, pirty, papludimi. Galu gale vasara norisi didesnes iskirptes ar palaidinukes ant petneseliu, norisi but patrauklesnei i vyrui, ir sau. Bet jei moteris jauciasi gerai ir su tokia, nekompleksuoja, tai nereiskia, kad ji privalo didintis, kad atitikt kazkokius standartus. Is esmes as jau susigyvenau su savo krutine tokia, kokia ji yra, bet buna situaciju, kai jauciuosi nesmagiai ir jei tikrai nebutu jokiu komplikaciju gresmes, po 10-15m. nereiketu keist implantu (nezinia, kokia tuo metu bus finansine padetis
), butu "laisvu" pinigu - kodel gi ne 

chi chi

O apie "privalo" negali būti nei kalbos. Net ta, kuri turi AA neprivalo nieko didintis, jei to nenori

QUOTE(Tylene @ 2008 02 22, 22:31)
chi chi
niekas nekalba apie "privalo didintis". Kalbame apie tai, kad jei moteris turi plokščią krūtinę-tai ją pateisinam, o jei turi nors B-tai tokia moteris, pasididinus jau bus smerkiama ir nepalaikoma. Va su tuo aš nesutinku
Kodėl ta,kuri nieko neturi- turi teisę gauti tobulą krūtinę ir bus visų palaikoma, o ta, kuri turi kažkokią ten B ar C nepatinkančią-jau nebeturi teisės turėti tobulos
O apie "privalo" negali būti nei kalbos. Net ta, kuri turi AA neprivalo nieko didintis, jei to nenori

sutinku

Bet net tokiu atveju tai vel gi - tu moteru reikalas. Nepritarciau, bet ir nepulciau

QUOTE(ZaZ @ 2008 02 22, 15:19)
Tai jei tavo vyrui patinka tokia naturali kokia turi, tai nekompleksuok
Reiskia, kad esi puiki tokia, kokia tu esi, tai shaunu
Cia, turbut, truksta, kad vyras paliaupsintu kokia tu jam nuostabi

Cia, turbut, truksta, kad vyras paliaupsintu kokia tu jam nuostabi

Liaupsiu uztenka

Na neneigsiu, noreciau didesnes krutines, nors ir mano draugui patinka ji tokia kokia ir yra....taciau tikrai zinau, kad nesididinciau krutines..... bet yra vienas bet..... jei kada atsitiktu tokia nelaime, kad netekciau kruties (stuksenu i medi ir spjaunu per kairi peti), tikrai pasidaryciau plastine krutu operacija, nes be krutines negaleciau gyventi, jausciausi nepilnavertiska....
as tai laaabei noreciau. pas man maza ir apsirengt del tos priezasties ne viska galiu, nes berysio atrodo didele iskirpte ir nieko daugiau
(na bent jau as taip jauciuos) ir tikrai pavydziu toms kurios turi daugiau, tik ne per daug
zodziu turiu del to kompleksa ir jei tureciau pinigu (na ir dar jei nebuciau skrudzas
) tai tikrai pasidaryciau kad jausciausi pilnaverte

zodziu turiu del to kompleksa ir jei tureciau pinigu (na ir dar jei nebuciau skrudzas

la
as uz
bet pirma. daryciaus ne tai!

as uz

bet pirma. daryciaus ne tai!

jeigu pasitaikytu galimybe, nesididinciau, bet forma pasikoreguociau.... nors nezinau ar kada rimtai tam pasiryzciau, labai jau skausmo bijau
QUOTE(xmiaux @ 2008 02 23, 01:42)
as tai laaabei noreciau. pas man maza ir apsirengt del tos priezasties ne viska galiu, nes berysio atrodo didele iskirpte ir nieko daugiau
(na bent jau as taip jauciuos) ir tikrai pavydziu toms kurios turi daugiau, tik ne per daug
) tai tikrai pasidaryciau kad jausciausi pilnaverte

pritariu ir būtinai darysiuosi,kad atrodyčiau ir jausčiausi taip kaip noriu AŠ