Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

QUOTE(Fire @ 2008 02 22, 21:40)
sutinku  drinks_cheers.gif nors as pati, jei tureciau bent B, tikrai nesididnciau  ax.gif bet jei moteris turi didesne, bet nepatenkinta, kompleksuoja, jei forma nepatinka, as uz  drinks_cheers.gif o pries esu tada, kai dydis nemazas, forma tvarkoj, moteris tarsi patenkinta, bet vat, noretusi dar didesnes  g.gif (buvo tokiu atveju mano aplinkoj) tada tai man atrodo beprasmiska ir puikavimasis, kaip kazkas jau rase.
Bet net tokiu atveju tai vel gi - tu moteru reikalas. Nepritarciau, bet ir nepulciau  ax.gif Na, apie Lolo Ferari atveji nekalbu. Cia jau kazkas su psichika buvo negerai  unsure.gif

drinks_cheers.gif būna įvairiausių atvejų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2008 02 22, 14:47)
Sakykit, ar Jus butumet uz toki naturaluma?
My Webpage
Manau, kai chirurgija vietoj to vaizdo gali suteikti toki My Webpage tai yra absoliuciai suprantama ir ne joks ne puikavimasis, o tiesiog noras atrodyti moteriskai, o ne berniukiskai  mirksiukas.gif

As cia ne piktai, jeigu ka  biggrin.gif tiesiog, gal sunku suprasti, kai moteris, turinti B ar net C nori didesnes krutines (nors as mano poziuriu ir tai yra ju paciu reikalas), bet juk jeigu jos beveik nera, jei ji po gimdymo nutysus, praradus forma ir yra dideli kompleksai, kodel ne?

Hmm, gal mes tada nesusikalbejom, ar as tiesiog neaiskiai issireiskiau smile.gif As turbut labiau pries krutu didinimo operacijas, kai to siekiama kuo didesniu "balionu" ax.gif
Manau, kitas atvejis, kai moteris del to kompleksuoja, jauciasi nepilnaverte, nes turi maza (arba visai neturi) krutine.
Manau, cia labai intymus dalykai, ir kiekvienas turi savo asmeniska nuomone. Pati tikrai nesipuokuoju savaja krutine, ji B dydzio, nediduke, bet man naturali mielesne uz bet kokia rolleyes.gif
Tikiuosi, dabar susikalbejom, ir nesukeliau cia sumaisties forume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sokoladomane @ 2008 02 25, 13:25)
Hmm, gal mes tada nesusikalbejom, ar as tiesiog neaiskiai issireiskiau  smile.gif  As turbut labiau pries krutu didinimo operacijas, kai to siekiama kuo didesniu "balionu"  ax.gif 
Manau, kitas atvejis, kai moteris del to kompleksuoja, jauciasi nepilnaverte, nes turi maza (arba visai neturi) krutine.
Manau, cia labai intymus dalykai, ir kiekvienas turi savo asmeniska nuomone. Pati tikrai nesipuokuoju savaja krutine, ji B dydzio, nediduke, bet man naturali mielesne uz bet kokia  rolleyes.gif
Tikiuosi, dabar susikalbejom, ir nesukeliau cia sumaisties forume  ax.gif

Supratau biggrin.gif As irgi nesizaviu, kada yra normali, grazios formos krutine, bet norima dar, dar... nors, kaip sakiau, tai vis tik to zmogaus reikalas.
As ir tatuiruotem nesizaviu, bet nesmerkiu nieko, kas jas turi. Kas kita, kada sie dalykai perzengia sveiko proto ribas ir grozio siekimas virsta tragikomisku vaizdeliu... Jei as tureciau B (ja laikau vidutine) irgi nesididinciau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 25 vasario 2008 - 14:53
Na mano pacios tikrainemazi 36 D tai nesididinciau. nebent pasikelciau thumbup.gif bet zinau moteriske kuri pamisusi del sio reikalo. ax.gif
Atsakyti
Manu, kad jei moteris jaučia diskonfortą, kompleksuoja dėl dydžio ir jos finansai tai leidžia - pirmyn, aš už.
Mano draugė buvo 80A, net gal A normalaus nebuvo, pasididino iki B ir labai labai patenkinta. Manau, kad gerai padarė, nes kompleksuodavo baisiausiai.
Mano kita bėda, man reiktų pamažinti, nes dabar 85G doh.gif baigsiu maitint ir kažką planuoju daryt... einu paieškosiu temos, kur apie mažinimus šneka mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai ne, savos per daug lotuliukas.gif O šiaip tai kiekvieno asmeninis reikalas.
Atsakyti
As jau beveik MB ikalbejau apie krutines didinima. Tai belieka pradeti taupyti.
Atsakyti
Aš nenorėčiau didintis, nors pas mane tikrai nėra labai į ką žiūrėti, bet man gana to, kiek laidų mačiau kaip viena krūtis padidėja ir reikia išimti implantą, žodžiu per daug minusų šitoj operacijoj įžvelgiu, kad bščiau už.
Atsakyti
O aš tikrai pradėsiu rimtai galvoti apie tokio pobūdžio operaciją po gimdymo - pagal savijautą žinoma žiūrėsiu, bet nutraukusi kūdikėlio maitinimą manau pasidarysiu krūtinės korekciją - juk retai kuriai po gimdymo pavyksta išsaugoti dailias uogeles ax.gif

Bet iki to dar turiu laiko, o dėl dydžio.. man užtenka B85 - dėl didesnių kompleksuočiau blush2.gif
Atsakyti
as ir esu saviske patenkinta ir nesididinciau ax.gif
Atsakyti
as nedidinciau, nebent pasikelciau, nes po vaiku maitinimo jauciu diskonforta ir sunku atrasti man tinkancia liemenele doh.gif
Atsakyti
Na turbut kai turi, tai nevertini... mano 80C, ir man jos per akis... rolleyes.gif Siaip manau, kad neverta gadintis sveikatos, metyti pinigu del didesniu papu.. na nebent jauciamas didziulis diskomfortas, psichologines problemos del to prasideda... galbut g.gif nors ir siuo atveju labiau reiktu kreiptis i psichologa nei pas chirurga... zinoma, tai tik mano nuomone, bet moteri vertinti pagal krutine yra schmoll.gif man asmeniskai toks poziuris primena akmens amziu. Ir dar be to kam reikia sveikai, graziai moteriai gultis ant operacinio stalo, i kuna detis kazkokius silikoninius implantus ir visa gyvenima bijoti to, kas kiek zinau yra patvirtinta mokslininku: moterims pasidarius krutu didinimo operacijas padideja rizika susirgti krutu veziu blink.gif
Tad dar karta, ar tikrai verta? 4u.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti