As uz
ir pati pasididinciau.. pries tai pasvarscius ir apalvojus kaip del ko ir ar tikrai verta. As pries tik tais atvejais kai didinasi negimdziusios jaunos merginos. Kazkaip tokiu atveju man tai tolygu kuno darkymui...Ai, dar as pries nenaturalaus perdeto dydzio krutines. Labai pries.
Sau pasidaryciau operacija nebent po gimdymo krutine butu nukarus ir negrazi...
o siaip, labai jau nemegstu visokio tipo operaciju..tiesiog baisu
o dar komplikacijos
Nea.. nesididinciau, turiu G, per akis uztenka
. Nors.. jeigu buti A, tai gal ir pagalvociau apie tai
QUOTE(skotija @ 2008 04 24, 03:49)
G dydis? Jezau marija......... susimazinciau as jei tokia butu.
QUOTE(skotija @ 2008 04 24, 02:49)
Oi, pasidalink su manim
Bet jei rimta, tai kol jauna esu, tai nenoriu didintis- vistiek čia intervencija į organizmą. Kur komplikacijos, kur pooperacinis laikotarpis.... Bet kai busiu bobute, tai nieko negaliu pasakyt, gal ir sugalvosiu...
Tikrai TAIP.
Ankščiau buvau apvalesnė, o krutinė buvo C. Dabar esu siek tiek lieknesnė, o ir po dviejų vaikučių, tai iš krūtinės ne kas beliko
jaučiu šiokį tokį trūkumą, kurį vizualiai kompensuoja geros liemenėlės. Bet jei pinigėlių atliekamų būtų, tikrai pasidaryčiau operaciją. Ne balionus, bet simpatiškus didesnius papulius
Ankščiau buvau apvalesnė, o krutinė buvo C. Dabar esu siek tiek lieknesnė, o ir po dviejų vaikučių, tai iš krūtinės ne kas beliko
zinot ka paskysiu,mano krutines dydis buvo A,bet poto kai pradejau gerti kontraceptikus ji isaugo iki C manau tai geriausia "plastine operacija",na zimoma tom kurios ju negeria ir net nesiruosia tai tikriausiai mano zodziai atrodys visa ne tema..
iš tiesų tai neturiu nieko blogo prieš tai
juk jei moteris nepatenkinta savo apvalumais, tai kodėl gi jai nepagerinti savo gyvenimo?žinoma kad galima
bet iš tiesų, tai kam save kankinti, kęsti operacijas, skausmus?ką dievas suteikė tą ir turėkime
galbūt taip kalbu todėl, kad pati nesiskundžiu savo apvalumais