Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

QUOTE(A&S @ 2008 07 08, 13:19)

atsakant į tmos klausimą, nesididinčiau....esu plona, turiu B ir man užtenka mirksiukas.gif

va va, pritariu. man labai gražu lieknos, aukštos ir nedidele krūtine.B pats tas, nes A tai mažoka, nėra kuom pasigirti biggrin.gif , o C dydis jau atrodo kažkaip nenatūraliai, ir šiaip "gamtoj" tai retas reiskinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jkrista: 08 liepos 2008 - 12:25
niekad!
nors mano maza(o as pati ir nesu nei auksta,nei labai jau kuda,nors kai kas sako,kad kuda),bet mano papuliu man uztenka.juolab,kad tai patvirtina ir mb thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 07 08, 13:22)
drinks_cheers.gif As taip pat uz naturaluma. Nenoriu nei didintis, nei mazintis, suprasciau tokia operacija nebent jei moteriai amputuota viena krutis ar kitais krastutiniais atvejais. O man butu bjauru krutines vietoje tureti silikono gabalus schmoll.gif

net jei po maitinimo krūtinė būtų nukarusi ir visiškai nepatraukli???
Atsakyti
Man kolkas uztenka to ka turiu.. ir forma gera.. ax.gif
bet po gimdimo visko gali but.. tai jaigu sumazes tai butinai padidinsiu drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
kas gali papasakot ka nors daugiau kas jau pasidariusios krutine? 4u.gif
Atsakyti
paieška pasinaudot nenorit? yra tema grožio ir kosmetikos forume rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 09, 23:21)
paieška pasinaudot nenorit? yra tema grožio ir kosmetikos forume rolleyes.gif

pasinaudojau bet tiesiog idomu yra is daugiau merginu nuomoniu isgirst tongue.gif domuosi siuo metu apie tai todel ir idomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2008 07 08, 12:23)
va va, pritariu. man labai gražu lieknos, aukštos ir nedidele krūtine.B pats tas, nes A tai mažoka, nėra kuom pasigirti  biggrin.gif , o C dydis jau atrodo kažkaip nenatūraliai, ir šiaip "gamtoj" tai retas reiskinys

Nu kur jau retas. biggrin.gif E, F, net ir G yra natūralių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2008 07 24, 20:52)
Nu kur jau retas. biggrin.gif E, F, net ir G yra natūralių biggrin.gif

As manau ji omeny turejo, kad lieknos ir aukstos reciau gali pasigirti naturalia didele krutine. Labai lieknai moteriai ir C krutine pagal jos proporcijas yra didele ir gana ispudingai atrodo 4u.gif
Atsakyti
O galima didintis krūtine dar neturėjus vaikų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidė @ 2008 07 24, 22:36)
O galima didintis krūtine dar neturėjus vaikų?  rolleyes.gif

Galima, tik klausimas, ar verta rolleyes.gif Po gimdymo gali prireikti korekcijos 4u.gif
Atsakyti
turiu B, esu liekna, taciau manau, kad po gimdymo tikrai pasididinsiu, idesiu "lasa" ax.gif
Atsakyti