Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

jeigu grazi 1-3 dydzio krutine nieko nedaryciau. bet jeigu l.maza arba perdidele ir nukara arba po vaiku poros krutine prarado forma ir atrodo nekaip -turint pinigu tam pasidaryciau smile.gif nes pas gera speca ir kaina nemaza gaunasi tokio malonumo cool.gif
Atsakyti
as tai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 05 17, 22:48)
zinot ka paskysiu,mano krutines dydis buvo A,bet poto kai pradejau gerti kontraceptikus ji isaugo iki C manau tai geriausia "plastine operacija",na zimoma tom kurios ju negeria ir net nesiruosia tai tikriausiai mano zodziai atrodys visa ne tema..

neisivaizduoju kaip cia nuo A iki C kontraceptiku deka gali isaugti, nebent viso kuno mase padideja gerokai g.gif niekas man man nepadidejo nuo kontraceptiku, nei bendras svoris, nei atskiros kuno dalys cool.gif
Atsakyti
ne, bent jau dabar galvoju, kad ne smile.gif
Atsakyti
tikrai nesididinciau schmoll.gif man mazesne netgi graziau negu didele
Atsakyti
galvoju didintis krutine bet internete tiek skirtingu nuomoniu kad sunku apsispretsi.pvz vienur raso implantai sukelia vezi kitur kad jokiu budu nesukelia... g.gif
Atsakyti
Jei zinotu zmonija kas sukelia vezi, turbut ir isgydyti ji butu imanoma ar bent jau jo isvengti g.gif asmeniskai as - pati ateity mastau apie tokia operacija rolleyes.gif some day...
Atsakyti
nesidaryciau, nebent kokia nelaime atsitiktu.Juokinga kai tos vadinamos musu zvaigzdutes ir siaip nebezinancios i kuria vieta dar silikono prisivaryti grazuoles afisuojasi, pasitobulinusios savo figuryte ir taip tuo didziuojasi tarsi butu nuveikusios nerealu darba. Tustybes muge smile.gif
Atsakyti
O aš daryčiausi, jei neturėčiau dviejų dalykų:
1) krūtinės (arba turėčiau, bet labai labai jau špygutes),
2) kur pinigų dėt smile.gif
Atsakyti
na jei tureciau grazia didelia krutine tikrai buciau pries sia operacij,bet kol kas tik apie tai ir svajoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neetavo @ 2008 07 06, 21:11)
na jei tureciau grazia didelia krutine tikrai buciau pries sia operacij,bet kol kas tik apie tai ir svajoju  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
dabar tikrai nedarysiu, bet ateityje, kai taps nebegrazi, gal.....
Atsakyti