Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

As "uz"! Manau nei viena neatsisakys pagerinti savo krutu formas arba padidinti/(reikalui esant)pamazinti savo krutine. As neturiu kuo pasigirti, bet tikrai zinau po gimdymo vaziuosiu i kokia Vokietija ir isidesiu implantantus, bet tikrai ne LT. Truputi baiginu tik tas faktas, kad kuri laika reiks kenteti diskomforta - mano drauguze po operacijos net galvos negalejo isplaut doh.gif
Atsakyti
Didinciausi, jeigu neplanuociau tureti vaiku smile.gif
Atsakyti
Toks jausmas, kad visos čia rašančios net nežino apie komplikacijas ir panašiai... Kas čia tą svetimkūnį įsikišt, tas pats kas lūpas pasidažyt irnesakyk.gif Dabar jau daug moterų, kurios darosi plastines operacijas net tada, kai jų krūtinės apimtis ir taip apie 90 cm doh.gif Nesuvokiama čia man...Tuoj aplink vien dirbtinės moterys vaikščios ir visos bus vienodos, nes norės būt kuo panašesnės į kažkieno nustatytą idealą fool.gif
Dabar galit užsipult, bet aš tik pasakiau savo nuomonę, o čia kaip ir jos klausia biggrin.gif
Atsakyti
As uz,bet tai kainuoja,mano krutine taip susitrauke po gimdymo,kad ten visai beveik nieko neliko...Beje tokiai placiapetei kaip as noretusi kad kazkas butu,o ne vien plaukikes peciai ir plokstutele krutine...Aisku svetimkunis per daug nevilioja,bet ka daryti kai nera visai jokio apvalumo... verysad.gif
Atsakyti
limbi, 90 cm tai nera daug mirksiukas.gif sakyciau, netgi normaliai. daug tai 120 tongue.gif zinau, nes pati turejau 114.
man kiekviena krutine yra grazi, ar maza, ar didele, ar stangri, ar ne - svarbu, kad butu naturali, vertinu naturaluma tongue.gif bet jei moteris nepatenkinta TIKRAI, pvz yra juk ligos, kai neissivysto krutine, turiu 2 drauges, ne, netgi 3 schmoll.gif
jei moteris nori, zino, kad jos laukia, jai to reikia, tegu, as nesu pries. pati mielai pasidaryciau sau krutu pakelima tongue.gif bet tai tik svajones, tikriausiai nedrisciau del skausmo ax.gif
Atsakyti
didinciaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2008 07 29, 17:45)
limbi, 90 cm tai nera daug mirksiukas.gif sakyciau, netgi normaliai. daug tai 120 tongue.gif zinau, nes pati turejau 114.
man kiekviena krutine yra grazi, ar maza, ar didele, ar stangri, ar ne - svarbu, kad butu naturali, vertinu naturaluma tongue.gif bet jei moteris nepatenkinta TIKRAI, pvz yra juk ligos, kai neissivysto krutine, turiu 2 drauges, ne, netgi 3 schmoll.gif
jei moteris nori, zino, kad jos laukia, jai to reikia, tegu, as nesu pries. pati mielai pasidaryciau sau krutu pakelima tongue.gif bet tai tik svajones, tikriausiai nedrisciau del skausmo ax.gif

Bet 90 cm tikrai nėra mažai, kad būtų reikalinga operacija...Kitos iki tokio dydžio tik didina, tai man keista, kada tokia krūtinė netinka smile.gif O dėl tų ligų, kai pas moterį nieko nėra, tai ir aš nesu prieš didinimą, kada iš tiesų reikia smile.gif Bet kai didina normalaus dydžio krūtinę, tai jau nežinau, neturėjimas kur pinigus dėt... Geriau badaujantiems Afrikos vaikams paaukotų, negu į papus sukištų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 07 08, 07:35)
...niekada nesupratau ir nesuprasiu kodel moterys ta daro ir to nori. nu rimtai man didele krutine nu taip nedailu biggrin.gif

O labai maža krūtinė tai labai dailu, ane? Krūtinė tai moteriškumo dalis. Ir jei toj vietoj tik špygutės, elementaru, jog noris didesnės gražios krūtinės. Ko čia nesuprast?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2008 07 31, 17:45)
O labai maža krūtinė tai labai dailu, ane? Krūtinė tai moteriškumo dalis. Ir jei toj vietoj tik špygutės, elementaru, jog noris didesnės gražios krūtinės. Ko čia nesuprast?

Žiūrint, ką laikot špygutėm smile.gif Kai kurioms, kaip sakiau, ir 90 laaabai mažai. Jei pas moterį tikrai nieko nėra, nesu prieš operaciją. Bet jeigu maža, normali krūtinė, tai - ne trukdis rolleyes.gif Ir tuo atveju operacija man nesamonė.
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 07 31, 17:26)
Žiūrint, ką laikot špygutėm smile.gif Kai kurioms, kaip sakiau, ir 90 laaabai mažai. Jei pas moterį tikrai nieko nėra, nesu prieš operaciją. Bet jeigu maža, normali krūtinė, tai - ne trukdis rolleyes.gif Ir tuo atveju operacija man nesamonė.

Na 90 tikrai nera daug, pas mane panasiai ir krutines dydis tikrai nedziugina blush2.gif
Apimtis juk priklauso ne tik nuo krutu dydzio, vertetu sneket apie kauselio dydi, o ne apie apimtis lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei moteris turi 90cm krūtinę ir jai tai špygutės.. tada ta moteris turi labai didelių psichologinių problemų ir plastinė tų problemų neišpsręs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 31 liepos 2008 - 17:46
Na jeigu apie kaušelio dydį, tai B didinimas man jau yra visiška nesamonė smile.gif Ir normalus A man yra labai gražu ir tikrai nematau reikalo didint, bet dar dar... Bet kai didina nuo B, tai jau iš viso nesuprantama...
Atsakyti