Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

QUOTE(mazheee @ 2008 07 31, 18:55)
Naaa maudymuku irgi buna su push-up'ais, su kitais miegot nesiruosiu, o maniskis zino viska kaip yra pas mane  smile.gif
Ir dar taip pasakei : "aplinkinkiniai gi mato", kazkodel man visiskai nusispjaut ka tie aplinkiniai mato ir mano ir didintis krutine del tu aplinkiniu yra visiskai juokinga  biggrin.gif

O kam uzsidedi push up jeigu tau nesvarbu biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2008 08 01, 20:20)
Botuliną jau uždraudė  rolleyes.gif sakė kosmetologė.

Bandžiau rast info internete, niekur neradau, akd uždraustas. Gal kas ką nors girdėjot šia tema?

Nieko negirdėjau blink.gif blink.gif O aš tai didinčiau jei man tai būtų svarbu bigsmile.gif Tikrai nesuprantu moterų kurios pastoviai skundžiasi..o tokių tikrai yra unsure.gif Tai padaryk operacija ir gyvenk sau ramiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 02 rugpjūčio 2008 - 19:28
QUOTE(lika @ 2008 08 02, 19:25)
Tai padaryk operacija ir gyvenk sau ramiai  rolleyes.gif

sakai ramiai g.gif
Atsakyti
manau,jei kazkas savyje nepatinka ir turi galimybe tai padaryti - kodel gi ne? smile.gif
asmeniskai mano krutine po gimdymo stipriai sumazejo ir jeigu butu galimybes,tikrai ja pasididinciau.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 02, 19:48)
sakai ramiai  g.gif

Na nors kompleksų nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lika @ 2008 08 02, 19:59)
Na nors kompleksų nebus  doh.gif

tai gal tuos kompleksus reiketu varyti salyn ax.gif
Atsakyti
Dabar manau, kad nesididinčiau, ateity gal kitaip galvosiu biggrin.gif Man labai gražu mažos krūtinės. Net savo B mielai pamažinčiau iki A rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 02 rugpjūčio 2008 - 20:50
QUOTE(Cinside @ 2008 08 02, 20:50)
Dabar manau, kad nesididinčiau, ateity gal kitaip galvosiu  biggrin.gif Man labai gražu mažos krūtinės. Net savo B mielai pamažinčiau iki A  rolleyes.gif

na ne, as nei mazinciau nei didinciau rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 02, 21:52)
na ne, as nei mazinciau nei didinciau  rolleyes.gif  schmoll.gif

Ne ne ne, chirurgiškai tikrai nemažinčiau biggrin.gif Tik šiaip sakau, kad mieliau mažesnę krūtinę turėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 08 02, 20:50)
Dabar manau, kad nesididinčiau, ateity gal kitaip galvosiu  biggrin.gif Man labai gražu mažos krūtinės. Net savo B mielai pamažinčiau iki A  rolleyes.gif

Idomii cia bigsmile.gif Patinka vyriskos figuros?Juk A tai "lenta" visiska.Turiu B ir greit turesiu C,man grazu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 08 03, 14:17)
Idomii cia bigsmile.gif Patinka vyriskos figuros?Juk A tai "lenta" visiska.Turiu B ir greit turesiu C,man grazu... ax.gif

Man tai jūs įdomi. Daug yra žmonių, kuriems maža krūtinė gražiausia, negalvokit, kad jūsų nuomonė vienintelė. Ir A nėra lenta visiška. Ir šiaip, gal daugiau pagarbos.
Atsakyti
as tai su mielu noru pasididinciau, tik kaina kanda. nelabai galiu sau leisti 10 000 (tiksliai nzinau kainos) ant tokios operacijos. bet siaip tai man grazu kai didesne, aisku ne iki isprotejimo ribos kai is D darosi dar didesne, cai jau negrazu. noreciau kokio C pamazinto arba B na tokio normalaus jau, nes dabar pas man A ir man nepatinka. ir apsirengt ne bet ka gali, dideles iskirptes man netinka bet patinka
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 08 03, 13:35)
Man tai jūs įdomi. Daug yra žmonių, kuriems maža krūtinė gražiausia, negalvokit, kad jūsų nuomonė vienintelė. Ir A nėra lenta visiška. Ir šiaip, gal daugiau pagarbos.

O kurioj vietoj pritruko pagarbos?Siaip tai rasiau merginai,kuri parase,kad is sa vo B noretu pasidaryti A mirksiukas.gif Ir nemanau,kad mano nuomone vienintele.Bet zinot,kiek pazystu zmoniu,negirdejau dar ,kad patinka maza krutine.Kompleksuoju del savo B ,ir net labai verysad.gif
Atsakyti