Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

vis tiek man yra keista tas didinimas... dziaugiuosi turedama F, turejau DD, dziaugiausi smile.gif nezinau, kodel moterys buna nepatenkintos... daug mano draugiu turi mazycius papukus, bet joms tinka! tongue.gif tikrai, butu neidomu, jei visos butu didziapapes arba mazapapes mirksiukas.gif

bet manau, kad daugiausia kompleksu ivaro prakeikta tv, mados pasaulis itt. man tai dzyn, ir dziaugiuosi savimi!
mes visos grazios!
Atsakyti
rasau is tos varpines kuri si geri turi ax.gif

niekada neturejau labai dideles krutines. taciau paskutniuosius metus ji netiketai isdydejo rolleyes.gif na vaizdas tikrai geras sulaukiu komplimentu labai daug ir labai teigiamu, daug kas sako kad maniskiai dirbtinai padindinti, nes status kaip pas 12- amete smile.gif
bet kazkaip man vienodai kokie yra tokie gerai, nesureiksminu nei kiek
Atsakyti
Grazu moterys ir su didele krutine ir su maza. Man pvz. nekaip atrodytu liekna panele su dideliais konkolais, o labai apkuni su spygikem. Esu liekna ir mano krutine maza ir tik dziaugiuosi ja. Man asmeniskai, moterys mazais biustais daug seksualesnes nei dideliais. Todel, niekada nesididinciau savuju, bet pakankamai tolerantiskai ziuriu i krutine pasididinusias moteris, nors siaip jei ten pasidaro arbuzus tai iskart kyla bjauriu asociaciju.
Atsakyti
Daug masciau, labai noriu dideles krutines, bet nusprendziau nesididinti (kolkas bent). Pliusas didinimosi, mano manymu, tik 1 - grozis. O Minusu be galo daug.
Atsakyti
ojjj tikrai nedidinciau biggrin.gif bet forma pakoreguot- mielai cool.gif
Atsakyti
kas jau kas, bet as tai tikrai nedidinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andraja @ 2008 08 07, 12:54)
Daug masciau, labai noriu dideles krutines, bet nusprendziau nesididinti (kolkas bent). Pliusas didinimosi, mano manymu, tik 1 - grozis. O Minusu be galo daug.

man tai nulis grozio dideli papai g.gif
Atsakyti
va as neseniai padidinau krutine jei norite ko nors paklausti ar pasitarti rasykit... wasaza@one.lt
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2008 08 07, 10:40)
daug kas sako kad maniskiai dirbtinai padindinti, nes status kaip pas 12- amete  smile.gif

Nu,nu,ne koks komplimentas tada sakyciau... blink.gif nes pas dauguma 12-kameciu jie dar 0 dydzio biggrin.gif

QUOTE(Avene @ 2008 08 07, 10:52)
panele su dideliais konkolais,

O cia irgi geras biggrin.gif iki siol tik esu girdejus,kad konkolais vadina vyriskus atributus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 08 03, 14:38)
Bet kokia nesamonė kompleksuot dėl B! Juk tai vidutinio dydžio krūtinė! Turėtumėt džiaugtis, kad turit pati viduriuką mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

B man ideali krūtinė bigsmile.gif pats tas g.gif

QUOTE(Neruse @ 2008 08 05, 11:23)
Ai, susitaikiau aš su savo A. Kodėl visos turim būt vienodos.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif geras požiūris
Atsakyti
Siaip, labai bijau as operaciju, mane, manau, tai sustabdytu. Nors krutines dydis (B-C) mane tenkina, tik forma nelabai... Bet kartais atrodo, kad as pati save kankinu nebutais kompleksais, kadangi mylimas vyras net negali suprasti, kas man nepatinka mano kune biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ibieililiai: 15 vasario 2009 - 16:00
Nesididinciau smile.gif Pirma, del to, jog plastines operacijos ne visada pavyksta, yra uzkretimo, ivairiu komplikaciju rizika. Antra, operacijas reikes vis atnaujinti, implantai juk neamzini. Trecia, reikia itin atsizvelgti i savo sudejima. Juk smulkutei merginai didele, kad ir tobulos formos krutine nelabai graziai ziurisi. Be to, poziuris juk keiciasi. Gal po keliu ar net po keliolikos metu visai nebesinores tu chirurgo implantuotu "groziu", o juos galutinai issiemus velgi gresia nekokie randai. O siaip, bendrai, as esu uz ivairia plastikos chirurgo pagalba, tarkim, siek tiek pakelti labai nukarusia krutine, labai didele del diskomforto sumazinti ir t.t. ax.gif smile.gif
Atsakyti