Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

as didinciausi vienu numeriuku. man grazu:)
Atsakyti
Nesididinciau, nes man patinka mazos krutines. Be to mane baugina bereikalingas lindimas po skalpeliu.
Atsakyti
QUOTE(Jolea @ 2007 05 05, 14:46)
Iskilo toks klausimelis, nes artimiausiu metu planuoju tai padaryti ir tiesiog pasidare idomu didesnes moteru auditorijos nuomene  smile.gif Parasykite ar tai darytumete jeigu tik butu finansine galimybe, ar jums grazu? Jeigu grazu tai kokio dydzio ir t.t. Jeigu negrazu tai kodel, na ir t.t. Zodziu, padiskutuokime  4u.gif

as krutine pasididimau. is karto labai skaudejo bet jau po menesio viskas labai graziai sugijo. rezultatas puikus. visoms siulau kas gali sau leisti. geriau pataupyt pinigus saldainiams, avalinei, drabuziams ir isleisti juos i krutines padidinima.
jei iskils dar klausimu praejau as jau ta baime ir operacija... galiu patatr, pasiulyt, paguost. smile.gif
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu, pati nesidaryciau, nes esu patenkinta tuo ka turiu, bet nesu pries - svarbu kad zmogus gerai jaustusi ir del nieko nekompleksuotu, o jeigu yra galimybe kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
Esu patenkinta tuo ką turiu 4u.gif
Jei kompleksuočiau, būčiau nepatenkinta savo krūtimis matyt koreguočiau su plastikos chirurgų pagalba 4u.gif
Atsakyti
gabūt ateity...tačiau dabar ne, nes kol jauna-tai krūtinė kad ir nėra labai didelė, bet standi ir man ji graži tokia...vat vėliau gal g.gif
Atsakyti
Visada turėjau nemažą krūtinę, tiesa sakant vyrų dėmesio nestokojau, bet dėl to nedžiūgauju, nes šiaip tai didelė krūtinė vargina. Turiu mintyj renkantis drabužius vis "nesueina", gerą liemenėlę pasrinkt sunku ir dar visokių trukdžių yra. Todėl nesuprantu, kodėl moterys ją didinasi? Sutikčiau su didinimu tada, jei jos visai nebūtų, tada galima būtų didintis, o visais kitais atvejais tikrai ne. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wasaza @ 2009 03 12, 14:26)
as krutine pasididimau. is karto labai skaudejo bet jau po menesio viskas labai graziai sugijo. rezultatas puikus. visoms siulau kas gali sau leisti. geriau pataupyt pinigus saldainiams, avalinei, drabuziams ir isleisti juos i krutines padidinima.
jei iskils dar klausimu praejau as jau ta baime ir operacija... galiu patatr, pasiulyt, paguost. smile.gif

Labai drąsus siūlymas, aš iškart drįsčiau paprieštaraut, nes kiekvienam savo, bet nei vienai moteriai nepatarčiau savęs bereikalo žalot. Jei nemyli savęs tokios kokia esi, tai nepadės ir silikonas. unsure.gif Pirmiausiai reikia save pamilt ir dar kartą pergalvot, ar tau to reikia..

Į tolimesnes diskusijas nesileisiu, todėl nereikia atsakinėti į šį post'ą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 03 14, 21:33)
nei vienai moteriai nepatarčiau savęs bereikalo žalot. Jei nemyli savęs tokios kokia esi, tai nepadės ir silikonas. unsure.gif Pirmiausiai reikia save pamilt ir dar kartą pergalvot, ar tau to reikia..

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Geriau liksiu mažais papais, bet nerizikuosiu sveikata ir pinigų nemėtysiu į balą tongue.gif
Atsakyti
Nenoreciau padidinimo,pati turiu nemaza krutine ir tikrai buna vargo del drabuziu del liemeneles... beto pinigu butu gaila, drauge viena didinosi tai 20000 lituku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wasaza @ 2009 03 12, 12:26)

Butu labai idomu suzinot kiek Lietuvoj kainuoja pasididint vienu dydziu .. g.gif
Atsakyti