Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

QUOTE(Lanuska @ 2009 03 15, 14:36)
Butu labai idomu suzinot kiek Lietuvoj kainuoja pasididint vienu dydziu .. g.gif

Autorei siūlyčiau geriau paieškoti, nes tokia tema jau yra ČIA ir nesuprantu prie ko Stiliuj ir aprangoj kalbama apie palstines operacijas. Eikit ir aiškinkitės ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 15 kovo 2009 - 15:17
QUOTE(Cherry_cherie @ 2009 03 15, 14:13)
Autorei siūlyčiau geriau paieškoti, nes tokia tema jau yra ČIA ir nesuprantu prie ko Stiliuj ir aprangoj kalbama apie palstines operacijas. Eikit ir aiškinkitės ten...

Kur kas nori,tas ten ir aiskinasi tongue.gif
Atsakyti
man gerai kaip yra nenoreciau didinti rolleyes.gif
Atsakyti
Nuosirdziai sakau, kad tai yra mano galvos ir sirdies skausmas doh.gif blink.gif As tai labai noreciau sumazinti, nes nesioju liemenele 80 DD (dviguba D) ar net 80 E verysad.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as mielai, ne tik krutine pasidailinciau, bet ir veida apsipjaustyciau (nosies pertvara, virsutiniu voku plastika pasidaryciau unsure.gif ). Bet cia pinigu klausimas lotuliukas.gif, jug viskas kainuoja tikrai nemazus pinigus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 31 kovo 2009 - 19:30
Gal po gimdymo, jei krutine kardinaliai pasikestu i bloga puse, del maitinimo . Gal tada ryzciausi, bet bijau skausmo, tai nzn g.gif
Atsakyti
Turejau C dydi maitindama, tai toookia stora atrodziau,kazkokia stambi, o dabar A tai negaliu atsidziaugti, man paciai patogu, ir smulkesne ir visur ilendu,operacijos netgi bijociau blink.gif
Atsakyti
As nesidaryciau tokios operacijos vien del to, kad implantai po 10 metu turi buti pakeisti arba isimti...tai tikrai nenoreciau n operaciju...brrr doh.gif
Atsakyti
kodėl ne? g.gif man čia palyginus menkniekis atrodo prieš kai kuriuos dalykus ką su savo kūnu yra padarę dalis žmonių...
Atsakyti
jeigu moteris nori didesnės krūtinės ir tai jai gražu-kodėl ne? smile.gif tEGU DIDINASI,Jei ji jaučia kompleksą dėl mažų krutų ir t.t.,tai manau,jog nėra čia nieko blogo,jei tik lt turi.Tik viskam saikas yra,nes kai būna su didelėm krūtim dar didinasi,kad nežinau kokio ten dydžio taptų,va tada man yra negražu ir nereikalinga.
smile.gif
Atsakyti
nesididinciau, turiu B dydzio krutine ir uztenka mano kune proporcingai atrodo. nors gal net mazinciau noreciau A dydzio ax.gif o seip jei apie plastines operacijas tai noreciau nosi susiaurinti, nes plati ir labai riesta kaip kiaules verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo najnajnaj: 26 birželio 2009 - 11:49

Nesididinciau nei uz ka, pati nesioju B dydi, noreciau net mazesnes nei yra smile.gif Nebent ateityje jei po gimdymu, nuo senatves bus bais negrazi ir tureciau finansu tai noreicau sutvarkyti forma, padaryti pakelima, bet irgi nedidinciau smile.gif O apskritai apie plastines operacijas, ka noreciau pakeisti tai net nerashysiu biggrin.gif
Atsakyti