Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

Maniskiui bus 4 rugpjuti ,taip pat labai nori i kiema .Svam kieme jo niekada nepalikciau vieno ,beje ir vaikai didesni ir nesaugu.Bet einam i seses kiema jis visai uzdaras masinos vaziuoja tik parvaziuodmos namo o ir jos gal tik dvi biggrin.gif .Salia didele pieva suoliukai ,na tikrai saugu ,beje sese turi mergyte 6 metuku
tai va tame kieme palieku sunu pazaisti. tiksliau sakant sedziu pas sese ir kas 15 min einu tikrinti nes vistiek neramu blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif bet kitaip negaliu o ko gero ir nereik biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!As tai savo vieno i lauka dar neleidziu,nes gyvenam devynaaukstyje,aplink net zaidimo aiksteles nera,vien gatves ir saligatviai,geriau dazniau nuvezu pas mociute,kur nuosavas namas,kiemas ir lakstyk kiek nori. thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mamytes! Ramiau pasidare...Jau galvojau, kad tik as viena tokia vista pereksle esu. smile.gif Savo vyresneli (6,5 m.)Tik kelios dienos, kaip leidziu i lauka. Ir tai i balkona kas 5 min. begioju. Manau, reikia po truputi pratinti. Juk ir mokykla ant nosies.
Atsakyti
AS TAI MANAU KD MANISKE DAR PER MAZA JAI 3.10MEN MAN BAISU NES SALIA NAMU PUSIYNAS NEDUOK TU DIEVE KAS NUSITEMS IR DAR NESENEI KASKOKS ISKRYPELIS LAKSTE PO VILNIAUS RAJONUS IR GIRDEJAU PASMUS BUVO
IR SEIP GAL BUTU DRAUGU TAI GALVOCIAU BET VIENOS NEEEEEEE

AS VISTIEK EINU SU MAZAJA TAI IR VYRESNIOJI SALIA IR BETO JI NENORI EITI VIENA.
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2003 04 15, 23:50)
su vyru amzini ginciai - leist ar ne? Kada Jusu manymu galima islest viena vaika i kiema?

As leidziu- dukra labai nori pasijust savarankiska, jai svarbios drauges, bet leidziu eit tik ten kad pro langa matytusi. Vasaros vaizdelis- puse kiemo vien paklodes, panos barbem zaidzia, arba namus, arba dar ka nors  ;D

Dukra pradejau savarankiskai eiti i kiema 4 metuku.Mes gyvenam Japonijoje,cia vaikams padarytos cpecialios aiksteles zaisti,yra supynes,smelio deze ir t.t.Vaikai cia labai savarankiski,didesni vaikai be mamu buna,tik visai mazyliai su mamom.
Pradzioje mes eidavom kartu,bet paskui ji pradejo zysti: mama tu gali eiti namo,as viena pabusiu! Aisku baisu buvo palikti,paejau uz kampo ir stebiu viska.
Dabar kieme ji buna viena,jai ko nori pasaukia mane per langa.O ir pati ja matau per langa is toliausia,nes ji viena sviesiaplauke smile.gif .
Atsakyti
Aš savarankiškai išleidau tik 5,5 metukų, o auklė dar dabar jį gano kartu. Bandėm kažkada paleisti kaime 4 metukų, tik kaimietukai labai buvo nedraugiški naujokui, tai uždarė į kažkokią metalinę būdą ir paleido dar šunį- na strioko buvo ten visiems. Dabar į lauką išleidžiu tik viena trasa- kad matyčiau per langą, jei nematau- baigi pasitasymus ir eini namo.
Atsakyti
la, maniskis irgi lyg naminukas, vienas bijo ar nenori eiti i kiema, jau ir pati kalbinu : gal tu jau vienas eik ? greitai bus penkeri metukai , bet vienas dar deja neina.
Atsakyti
Dukra 4m.8men. Jau koks menuo zyze, kad nori viena i lauka. Tai sakau vakar: eik jei nori, kreideliu piesimui idaviau. Pradzioje dar vis paziuredavau pro langa, bet paskui emiausi vakarienes reikalu, tai nebebuvo laiko. Isbuvo gal 45min, o per ta laika kokius 4 k. grizo: gerti, sausainio, sisioti, pasideti 2 ct, kad nepamestu is kisenes biggrin.gif Jauciu siandien vel prasys. Leisiu...
Atsakyti
maniskis kieme pirma karta vienas buvo 2 metu, kaimynu vaiku paprasiau paganyti o ir pati nuolat lange rymojau, del sventos ramybes, pasibaigus buto remontui vieno nebeleisdavau...o nuo 3 metu po langais, jei nebematau, uz bausme varau namie tai greit sistema perkando ir jei nori kur toliau nueiti pirma mane informuoja, gauna leidima ir thumbup.gif Dbar mums 5 kieme leidziu su dviraciu(bet kad as matyciau) pasivazineti. O su lakstymais pirmyn-atgal tai jau galva issuzta juodai...pasirodo ne man vienai wink.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis jau kelios dienos prašosi vienas eiti į lauką, bet nežinau ką daryti, nes jei jį vieną išleisiu, tai norės ir mažiukas (2,3 m.) eiti. O jį leisti su broliu dar bijau. Tai taip ir kankinuosi abejonėse... smile.gif
Atsakyti
tiesa, ko as labiausiai bijau isleidusi i kiema- supyniu...nu fobija juoda( turiu pagrindo -drauge zuvo nusokusi nuo supyniu ir gavo is lentos per galva) o maziukai tik ir smyrineja apie isisiubavusias arba patys sokineja. Tai kas kart isleidziant primenu, kad jei artinsis prie supyniu, eis i kambari...prie supyniu einam kartu kai tik galim.
Atsakyti
Ziuriu, visi tie, kuriems 5m. ant nosies, kazkokie tai super savarankiski staiga patapo biggrin.gif Gal ir gerai.
Atsakyti