Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

Nors gyvename name, savas kiemas, bet vienų vaikų dar nesu linkusi išleisti schmoll.gif Kartais dukrytę išleidžiu, bet tada lakstau nuo lango prie lango žiūrėdama kur ji ką daro ax.gif
Atsakyti
Manau leisiu savo sūnų vieną į lauką nuo 5,5 - 6 metų.
Atsakyti
Sunus i lauka vienas pradejo iseidinet nuo 5,5 metuku.Bet isleidus neramu budavo, vis ziuri ir ziuri per langa.
Atsakyti
dukra jau nuo 5m viena kieme ir dar tame kieme kurio pro langus nesimato. tai susitariau su bendradarbe, kad kartais jai paskambinsiu, na ji paziuri per langa ir visada atraportuoja ka veikia mano atzalele thumbup.gif thumbup.gif
sia vasara reiks dar pora mamu pakalbinti, kad pasidalintu numeriukais vaiku stebejimui.
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 01, 12:45)
dukra jau nuo 5m viena kieme  ir dar tame kieme kurio pro langus nesimato.  tai susitariau su bendradarbe, kad kartais jai paskambinsiu, na ji paziuri per langa ir visada atraportuoja ka veikia mano atzalele  thumbup.gif  thumbup.gif
sia vasara reiks dar pora mamu pakalbinti, kad pasidalintu numeriukais vaiku stebejimui.

Cia idomiai,ne mamos pacios savo vaikus stebi,bet kaimynes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elpros: 01 gegužės 2010 - 11:09
kadangi gyvenam dabar nuosavame name,tai lauke buna kada tik nori smile.gif tai grizta tai vel iseina,praktiskai visa diena buna lauke,nors daug pagundu aplinkui,bet palikti vienos nebijau biggrin.gif
Atsakyti
Aš net nežinau,kada išleisiu savąją į kiemą vieną... Nors kiemas nemažas, bet pilnas prigrūsta mašinų. Tiesiog bijau ne dėl to,kad pasiklystų ar dar kas, bet dėl kiemuose lakstančių automobilių unsure.gif
Atsakyti
leidžiu į kiemą, tik jei kaimynė prižada jos neišleisti iš akių.Kaimynė savo anūkėlį išsiveda. Tai pažiūri kad kur nenuvarlinėtų. Vienos nei pro kur... schmoll.gif o dabar ramu, nes kelinta diena kai tėtis tvarko žaidimų aikštelę, tai gali būti iki vakaro. Bet vienos be priežiūros tai schmoll.gif maža dar.
Atsakyti
mūsiškė labai norėtų,bet aš prieš
Atsakyti
Nuo 7metuku, bet vis lekiu paziuret, kaip sekas arba perspeju, kad vis namo uzsuktu pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti