Įkraunama...
Įkraunama...

Vieni kieme

tai va, visą šią savaitę išleidžiu mergaites vienas į lauką, nunešu joms žaislinius gulimus vežimėlius ir jos ten 2 valandas laisvai sau žaidžia, vežioja tuos vežimėlius susikibubusios už rankyčių kaip dvynukės, susidraugavo su kiemo draugais, namo nenori pareit, nebelaksto pirmyn-atgal namo, jei ką, viena kitą pažiūri, padrąsina ar nuramina, ir man rami galva wink.gif, kaip aš svajojau apie tokį laikotarpį ir palengvėjimą :smile.gif
Atsakyti
;D ;D ;D Ingrid, bet kad ir yra tavo panos kaip dvynukes ir panasios ir ugis beveik toks pat wink.gif
Atsakyti
O as namie neleidziu smile.gif 6,5 metai, jau kaip ir seniai laikas, bet kad pas mus kiemas siaubingas - is vienos puses Taikos prospektas, is kitos - automobiliu stovejimo aikstele, ner kur tiems vaikams ten but... Tai ir nera kieme vaiku. O kai vaiku nera, tai ir maniskis i lauka nenori. Be to, namas devynaukstis, uztat  geriausia, kas matosi pro langa - tai gretimu penkiaauksciu stogai... Va ant to stogo tai labai gerai matytusi ;D

Uztat pas mociutes kai nuvaziuoja, tai jau bimbineja kur nori, kur matosi ir kur nesimato... Bet ten rajonas, abiem atvejais - antri aukstai, zolyte, medeliai, smelio deze, supynes, vienzo, situacijus kitoks...
Atsakyti
Isleidziu saviske prie laiptines ant suolelio su kaimynu merginom pazaist su barbem vakarais,na bet pati tai praktiskai balkone kabu...Nors ji tai savarankiska jauciasi.
Atsakyti
Nezinau, man kazkaip atrodo baisu kaip saviski reikes viena isleisti. Jis pas mane toks aktyvistas, bega laukais miskais. Vat po savaites sueina 3, dar sia vasara tikrai vieno neleisiu. svajoju kada pasistatysim nama, uztversim tvora ir gales man vaikai= ten zaist - ot ramu bus (jei tik pro tvora nepabegs:))
Papasakosiu viena juoka: grizom su Pliopiuku ir parduotuves, sakau palauk prie laiptines, as maisto produktus namo partempsiu ir tuoj pat ateisu, niekur neik. Prisizadejo laukt, turejo dideliu kastuva, kibireli ir kt. smelinius pribumbasus. Po keliu min nusileidziu- vaiko ner, tik kibireliai... Saukiu, atbega is kito galo, klausiu "kur kastuva padejai", sako: "Daviau pasaugot, einam parodysiu". Nusiveda mane i kita kiemo gala, o ten tokia chronce stovi su lopeta rankose... Galvojau numirsiu is juoko toki vaizdeli pamacius. O tas dar klausia: nu  kaip, pasaugojai"...
Atsakyti
;D geras bajeriukas su Pliopliuku ;D
Atsakyti
Nu as nuo saviskio negaliu ne minutei nusisukti. Jau jis ir bega, kur nori. Todel apie isleidima vieno i lauka dar ne kalbos nera  :(
Atsakyti
Aš saviškę vieną pradėjau leisti nuo 3,5, iškart susitarėm, kad iš kiemo niekur neis ir kol kas dar problemų nebuvo - tik kartą bandė eiti link gatvės, bet tik dėl to, kad matė, kaip mano draugė išėjo. Na ji pas mane labai lėtapėdė ir savarankiška, tai gal dėl to nebijau :smile.gif, gal juokingai skamba, bet aš ja PASITIKIU.
Bet mes turim kitą problemą, nu nesutaria ji su savo kiemo vaikais, jau maniau, kad nesugyvenama, bet kitur visai normaliai bendrauja, o pas save kieme ištisos rietynės ohmy.gif, tai ir marširuoja milijoną kartų per dieną pirmyn ir atgal :-/
Atsakyti
As nuo 5 metu leidau viena ,ir tai striokas buvo .Man kazkaip 3 meciai atrodo dar per mazi vieni but , juk jie dar naivus gali ir nubegt ir visa kita .Manau as mama pereksle ,nors maniske ir klauso ir jau didele ,vis zvilgteliu pro langa kai ji lauke smile.gif
Atsakyti
Saunuolis Pliopiukas smile.gif
O as tai saviskiu kol kas neleidziu, na gal ir pereksle esu, bet uz tai saugu wink.gif
Atsakyti
As tai pereksle, mano ir septynmetis vienas niekur neina  ;D ;D ;D Tiesiog gyvenam tokioj vietoj, kur ner kur jam eiti. O ir nesaugu aplink. Kai persikelsim i normalu miegamaji rajona, jei kiemas bus daugiau maziau uzdaras (ne i gatve) ir nors vienas langas i kiema, tada leisiu abu  :D
Atsakyti
Mano dukrytei 3,7m. Gyvename daugiabučių rajone.Dukra labai nori likti kieme viena,nes ten žaidžia daug vaikų,yra ir viena 4m. mergaitė,kuri viena kieme būna nuo 3m. Kiemas gan uždaras,ant suoliukų sėdi daug mamų su 2.gif ,bet man baisu ją vieną palikti.Vakar išsiprasė, tai vyras sėdėjo prie lango ir dabojo,o aš vis nerimavau...Bandėm paaiškinti kaip elgtis kieme,kur neiti,su kuo nekalbeti,bet man rodos dar per anksti g.gif
Kada jūs išleidot savo vaikus vienus?
Atsakyti