Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

As sildau pienuka, o maisteli kiekviena karta ruosiu naujai. Kai reikes sildyti, tai ir sildysiu. Nemanau, kad labai jau cia blogai. Pirmaja uzauginau su mikrobange, tai ir dabar taip auginu
Atsakyti
Šildau mikrobangėj pienuką, tik reikia labai atsargiai, nes indukas gali buti vėsus, o turinys karštas, todėl būtina patikrinti, kad nenuplikyti vaiko. Šiais laikais viskas yra blogai, naudoti mobilų telefoną, kvėpuoti miesto oru ir daug kitų dalykų, manau kiekvienas atsirenka pagal savo poreikius
Atsakyti
visada šildžiau ir šildysiu, nėra jokio skirtumo, nereikia prisigalvoti. Norit pasakyti, kad mikrobangos susigeria į pieną? pati didžiausia nesamonė, kokią esu girdėjusi. Turbūt fizikoje nesigaudote nei truputį. Vyras mano ir tas juokiasi iš tokių pasakymu.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2006 02 06, 10:57)
Bet iš kitos pusės, nelabai matau kame čia laikas sutaupomas. Ant viryklės stiklinės vandens pašildymas užtruktų lygiai tiek pat.
daugiau reikia plauti.

Virykle viryklei nelygu mirksiukas.gif Kai nturi dujine, tai sutinku, kad laiko nesusitaupo, o kai elektrine, tai ja ijungus, turi praeit kiek laiko kol ji isils, paskui puodas, kuriame yra ta stikline vandens, ir tik paskui- vandenukas. smile.gif O vaikas tuop metu cry.gif cry.gif cry.gif kad net ir 2.gif nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(indruzele @ 2006 02 07, 11:23)
Virykle viryklei nelygu mirksiukas.gif Kai nturi dujine, tai sutinku, kad laiko nesusitaupo, o kai elektrine, tai ja ijungus, turi praeit kiek laiko kol ji isils, paskui puodas, kuriame yra ta stikline vandens, ir tik paskui- vandenukas. smile.gif O vaikas tuop metu cry.gif  cry.gif  cry.gif kad net ir  2.gif nepadeda.

Gal tokiu atveju geriau elektrinis virdulys????

Papildyta:
QUOTE(Nikitukas @ 2006 02 07, 11:06)
visada šildžiau ir šildysiu, nėra jokio skirtumo, nereikia prisigalvoti. Norit pasakyti, kad mikrobangos susigeria į pieną? pati didžiausia nesamonė, kokią esu girdėjusi. Turbūt fizikoje nesigaudote nei truputį. Vyras mano ir tas juokiasi iš tokių pasakymu.

Cha, ar kas nors rašė, kad bangos susigeria??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Diskusija apie tai, kad mikrobangėje šildant - skystyje vyksta kitokie procesai, nei kaitinant karščiu (ugnimi ar elektra kaitinama spirale), ir kalbama apie tai kaip skirtingai tie skirtingi procesai veikia šildomą maistą (čia kalbant fizikų terminologija bigsmile.gif )
Atsakyti
As pirmam vaikui is vis koses iki metu nekart sildytos nedaviau, virdavau svieziai kiekviena karta. Dabar antra vaika pradejau maitint kosytem, verdu pati, maitinu mamos pienu, tiesiog pavyzdinga mama tongue.gif Bet su dviem vaikais stogas vaziuoja nieko nespeji, nusipirkom mikrobange, tai galiu pasakyt kad fantastika, puikus pagalbininkas. Jei nuo ryto iki vakaro visas maistas bus ten ruostas gal ir nekas, bet jei karta pravesuse kose pasildau manau nieko neatsitiks, tiesiog negaliu atsidziaugt ir atsistebet kazkoks stebuklas thumbup.gif
Atsakyti
šiaip nerekomenduojama jokio maisto šildyti mikrobangėj, o juo labiau vaikiukui, taip maistas tik sugadinamas, bet aiku, kad kiekviena šiuo klausimu (kaip ir visais kitais vaikų auginimo klausimais) turime savo nuomonę 4u.gif
aš maistelį visada šildau karšto vandens vonelėje ir jis niekada nebūna per karštas. visada prieš duodama vaikui paragauju pati ar jau pakankamai pašilo mirksiukas.gif manau geriau paragauti nei kažkur ant rankos užsilašinti
Atsakyti
Maistą šildau mikrobangėje ir sušyla greitai ir patogu šildyti ir nieko baisaus tame nematau, o apsistatyti karšto vandens puodais ir ten šildyti g.gif čia ne man schmoll.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mes irgi naudojames mikrobange thumbup.gif
Atsakyti
Mes kaip kada .kartais sildome mikrobangu krosneleje mergytes maista,kartais vandenyje .
Atsakyti
Mes visalaik šildom mikrobanginiai ir tikrai nieko tokio blogo nėra idedu košyte i lėkšte ir pašildau ant viršaus nieko nededu
Atsakyti
Mes dar geriame MP, dar mazai esame, bet jau gavome dovanu BEBE CONFORT specialia lekstute su dangteliu maisteliui sildyti mikrobangeje. Ar kuri nors mamyte naudojasi tokia letstute, papasakokit ar geras dalykas?
Atsakyti