O tai sakykit kodel raso ant kai kuriu tyreliu kad sildyti mikrobangenei uzdengus plevelia ar kepimo poperium?
QUOTE(nikola @ 2006 11 06, 20:02)
O tai sakykit kodel raso ant kai kuriu tyreliu kad sildyti mikrobangenei uzdengus plevelia ar kepimo poperium?
Tai va reiskias tokia stipri ten radijacija,kad net per stikla spinduliuoja.

QUOTE(petelne @ 2006 11 08, 18:16)
Nesuprantu kas cia pasidare,kad dauguma jaunu mamu tokios tingios ir neatsakingos,kad negali net maisto vaikuciui an virykles pasildyt 

nematau cia jokio tingejimo ir neatsakingumo

as pati beveik 8 men sildziau ant virykles karstame vandeny, o dabar mikrobanginej, nes taip daug greiciau ir patogiau. be o maista stengiuosi mazylei virti tada kada jai laikas butu valgyti

skaiciau zurnale kad galima....pavoinga tik del to kad maistas sildosi nevenodai,ir reikia pres duodant vaikui,,paragaut patem

QUOTE(inga-uk @ 2007 01 15, 18:59)
nematau cia jokio tingejimo ir neatsakingumo
as pati beveik 8 men sildziau ant virykles karstame vandeny, o dabar mikrobanginej, nes taip daug greiciau ir patogiau. be o maista stengiuosi mazylei virti tada kada jai laikas butu valgyti

Saunu

Papildyta:
QUOTE(Julite @ 2007 01 15, 22:18)
skaiciau zurnale kad galima....pavoinga tik del to kad maistas sildosi nevenodai,ir reikia pres duodant vaikui,,paragaut patem 

Cia kazkuri skaite,kad nera gerai,ir reiktu pridengt nuo spinduliu...Zurnaluose dazniausiai raso tie kas turi daug pinigu,tai jei jiems reikia parduot tas mikrobanges,tai juk reikia kazkaip ta padaryt.Na cia jusu reikalas,bet jei vaikas bus silpnas ir ligotas,tai nepamirskit padekoti sau,kad auginote ji taip,kaip jums patogiau

Papildyta:
QUOTE(Arturas @ 2006 10 05, 17:55)
Radau va tokios informacijos ir jieskojau temos
apie mikrobangines ... tai va radau sita tai cia ir idedu ..
...tik tiek ..
Šaltinis : http://www.execonn.com/sf/
Augalelis 9 dienas buvo laistomas mikrobanginej pabuvusiu
ir iprastu vandeniu
3 diena

9- a diena

apie mikrobangines ... tai va radau sita tai cia ir idedu ..

...tik tiek ..
Šaltinis : http://www.execonn.com/sf/
Augalelis 9 dienas buvo laistomas mikrobanginej pabuvusiu
ir iprastu vandeniu
3 diena

9- a diena

Stai jums AISKIAIparodyta.

Nugi neturiu mikrobangės, tai problema kaip ir pati išsisprendžia
. Viską šildau puode su vandeniu.

Esu įsitikinusi, kad jei mamytė siekia tik sau patogumo ir negalvoja apie vaiko sveikatą, tai joks straipsnis neįtikins, jog mikrobangė kenksminga
. Mes turim namie mikrobangę, bet į ją labai retai ką įmetu , o kad šildyt maistą vaikams, tai nė minties tokios nebuvo ir nėra
. Ir taip gyvename užterštoje aplinkoje, valgome maistą su įvairiausiais konservantais ir kitokiais sveikatos nepridedančiais priedais, tai manau galim išvengti bet jau to, kas priklauso nuo mūsų
.

manau , kad sia nuomone butu galima iskelti i prima puslapi, man geda klausyti kai mamos, taip dziaugiasi technikos naujovemis, kad mastymas vaiksto paskui
, zinoma kad kenkia,,,,,
Papildyta:
ir tik vienas dalykas--nenugincytinas-NIEKS IS KARTO IR NESIMATO- O PO N METU- NEREIK STEBETIS, IS KUR ALERGIJOS, IVARUS APSIGIMIMAI
, zinoma nebutinai tik nuo to, bet ir nuo to 
dabar ziauriai ne i tema, bet teigimas, kad jos niekuo nekenkia, man kelia i juoka, kaip ir teigimas, kad soliariumai sveika

Papildyta:
ir tik vienas dalykas--nenugincytinas-NIEKS IS KARTO IR NESIMATO- O PO N METU- NEREIK STEBETIS, IS KUR ALERGIJOS, IVARUS APSIGIMIMAI

dabar ziauriai ne i tema, bet teigimas, kad jos niekuo nekenkia, man kelia i juoka, kaip ir teigimas, kad soliariumai sveika

QUOTE(ursule @ 2007 01 20, 13:59)
manau , kad sia nuomone butu galima iskelti i prima puslapi, man geda klausyti kai mamos, taip dziaugiasi technikos naujovemis, kad mastymas vaiksto paskui
, zinoma kad kenkia,,,,,
Papildyta:
, zinoma nebutinai tik nuo to, bet ir nuo to 

Papildyta:

Visiškai sutinku

Greitu laiku kraustysimės į naujus namučius, tai sakiau, jei kas įkurtuvių proga sugalvos padovanoti mirkobangų krosnelę, tai kaip ateis su ja į svečius, taip ir grįš namo su ja. Net neimsiu

sveiki teveliai, norejau paklausti tokio elementaraus daliko bet va as jo nezinau kaip nekeista
, nusipirkau inda kuriame galima maisteli sildyti vaikaui ir va kilo klausimai ten uzrasyta 120 laipsniu tai kiek cia bus vatu? nes mikrobange pas mane maximum 750w. ir dar klausimukas tai neisnyksta tie brangus vitaminai ir gerosios medziagos is maistelio kai sildai mikrobangeje?

QUOTE(TadasR @ 2007 06 11, 12:08)
sveiki teveliai, norejau paklausti tokio elementaraus daliko bet va as jo nezinau kaip nekeista
, nusipirkau inda kuriame galima maisteli sildyti vaikaui ir va kilo klausimai ten uzrasyta 120 laipsniu tai kiek cia bus vatu? nes mikrobange pas mane maximum 750w. ir dar klausimukas tai neisnyksta tie brangus vitaminai ir gerosios medziagos is maistelio kai sildai mikrobangeje?

Vitaminai gal ir neisnyksta, bet paciu mikrobangu ilgalaikis poveikis zmogaus organizmui dar iki galo neistirtas. Esu skaiciusi straipsni, kur buvo teigiama, kad valgant mikrobangomis apdorota maista padideja tikimybe susirgt veziu