Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

O tai sakykit kodel raso ant kai kuriu tyreliu kad sildyti mikrobangenei uzdengus plevelia ar kepimo poperium?
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2006 11 06, 20:02)
O tai sakykit kodel raso ant kai kuriu tyreliu kad sildyti mikrobangenei uzdengus plevelia ar kepimo poperium?

Tai va reiskias tokia stipri ten radijacija,kad net per stikla spinduliuoja. blink.gif Nesuprantu kas cia pasidare,kad dauguma jaunu mamu tokios tingios ir neatsakingos,kad negali net maisto vaikuciui an virykles pasildyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 11 08, 18:16)
Nesuprantu kas cia pasidare,kad dauguma jaunu mamu tokios tingios ir neatsakingos,kad negali net maisto vaikuciui an virykles pasildyt g.gif

nematau cia jokio tingejimo ir neatsakingumo schmoll.gif
as pati beveik 8 men sildziau ant virykles karstame vandeny, o dabar mikrobanginej, nes taip daug greiciau ir patogiau. be o maista stengiuosi mazylei virti tada kada jai laikas butu valgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
skaiciau zurnale kad galima....pavoinga tik del to kad maistas sildosi nevenodai,ir reikia pres duodant vaikui,,paragaut patem mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julite: 15 sausio 2007 - 21:19
QUOTE(inga-uk @ 2007 01 15, 18:59)
nematau cia jokio tingejimo ir neatsakingumo schmoll.gif
as pati beveik 8 men sildziau ant virykles karstame vandeny, o dabar mikrobanginej, nes taip daug greiciau ir patogiau. be o maista stengiuosi mazylei virti tada kada jai laikas butu valgyti mirksiukas.gif

Saunu doh.gif jusu teise rinktis:sveikas gyvenimo budas,ar ne.O vaikai turi gyvent pagal tevu nuosprendi. verysad.gif Koks cia greiciau,jei ant virykles tiek pat trunku.Nestatau i karsta vandeni,o sukratau tiesiai i puodeli.O nepatogumas toks,kad indukus jau du reik plaut smile.gif Tai kam ir tuos vaikus auginat,jei pirmiausia apie savo patogumus galvojat,niekaip nesuprantu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Julite @ 2007 01 15, 22:18)
skaiciau  zurnale kad galima....pavoinga tik del to kad maistas sildosi nevenodai,ir reikia pres duodant vaikui,,paragaut patem mirksiukas.gif

Cia kazkuri skaite,kad nera gerai,ir reiktu pridengt nuo spinduliu...Zurnaluose dazniausiai raso tie kas turi daug pinigu,tai jei jiems reikia parduot tas mikrobanges,tai juk reikia kazkaip ta padaryt.Na cia jusu reikalas,bet jei vaikas bus silpnas ir ligotas,tai nepamirskit padekoti sau,kad auginote ji taip,kaip jums patogiau smile.gif [/COLOR][/COLOR]
Papildyta:
QUOTE(Arturas @ 2006 10 05, 17:55)
Radau va tokios informacijos  ir jieskojau temos
apie mikrobangines  ... tai va radau sita tai cia ir idedu ..  smile.gif

...tik tiek ..
Šaltinis : http://www.execonn.com/sf/
Augalelis  9 dienas  buvo laistomas  mikrobanginej pabuvusiu
ir  iprastu vandeniu
3 diena

user posted image

9- a diena

user posted image

Stai jums AISKIAIparodyta. doh.gif
Atsakyti
Nugi neturiu mikrobangės, tai problema kaip ir pati išsisprendžia hihihi.gif. Viską šildau puode su vandeniu.
Atsakyti
Esu įsitikinusi, kad jei mamytė siekia tik sau patogumo ir negalvoja apie vaiko sveikatą, tai joks straipsnis neįtikins, jog mikrobangė kenksminga doh.gif. Mes turim namie mikrobangę, bet į ją labai retai ką įmetu , o kad šildyt maistą vaikams, tai nė minties tokios nebuvo ir nėra schmoll.gif. Ir taip gyvename užterštoje aplinkoje, valgome maistą su įvairiausiais konservantais ir kitokiais sveikatos nepridedančiais priedais, tai manau galim išvengti bet jau to, kas priklauso nuo mūsų mirksiukas.gif.
Atsakyti
manau , kad sia nuomone butu galima iskelti i prima puslapi, man geda klausyti kai mamos, taip dziaugiasi technikos naujovemis, kad mastymas vaiksto paskui thumbup.gif thumbup.gif , zinoma kad kenkia,,,,,
Papildyta:
ir tik vienas dalykas--nenugincytinas-NIEKS IS KARTO IR NESIMATO- O PO N METU- NEREIK STEBETIS, IS KUR ALERGIJOS, IVARUS APSIGIMIMAI g.gif , zinoma nebutinai tik nuo to, bet ir nuo to smile.gif

dabar ziauriai ne i tema, bet teigimas, kad jos niekuo nekenkia, man kelia i juoka, kaip ir teigimas, kad soliariumai sveika lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ursule: 20 sausio 2007 - 13:01
QUOTE(ursule @ 2007 01 20, 13:59)
manau , kad sia nuomone butu galima iskelti i prima puslapi, man geda klausyti kai mamos, taip dziaugiasi technikos naujovemis, kad mastymas vaiksto paskui  thumbup.gif  thumbup.gif , zinoma kad kenkia,,,,,
Papildyta:
ir tik vienas dalykas--nenugincytinas-NIEKS IS KARTO IR NESIMATO- O PO N METU- NEREIK STEBETIS, IS KUR ALERGIJOS, IVARUS APSIGIMIMAI  g.gif , zinoma nebutinai tik nuo to, bet ir nuo to  smile.gif

dabar ziauriai ne i tema, bet teigimas, kad jos niekuo nekenkia, man kelia i juoka, kaip  ir teigimas, kad soliariumai sveika  lotuliukas.gif

Visiškai sutinku 4u.gif Atsimenu, kai namuose nebeliko mikrobangės kokia aš buvau laiminga. biggrin.gif Dabar vėl turim, nes vyrai pareikalavo, matai, grįžus namo papietauti greičiau maistas pašyla. (O pietauti namo gal 2 kart per metus sugebėjo grįžti) doh.gif Nu ir ką, stovi ta mikrobanagė dulka ir dar vietą užima. Aš ja visiškai nesinaudoju, o ir maistas joje pašildytas man visiškai neskanus. Tai jau vaikui tuo labiau ten maistelio nešildyčiau. schmoll.gif Mamytės, nepamirškit, kad kas jums patogu, nebūtinai yra sveika vaikučiams.
Greitu laiku kraustysimės į naujus namučius, tai sakiau, jei kas įkurtuvių proga sugalvos padovanoti mirkobangų krosnelę, tai kaip ateis su ja į svečius, taip ir grįš namo su ja. Net neimsiu schmoll.gif blush2.gif. NENORIU. UŽTEKS ir viryklės su orkaite. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 30 gegužės 2007 - 13:52
sveiki teveliai, norejau paklausti tokio elementaraus daliko bet va as jo nezinau kaip nekeista blush2.gif , nusipirkau inda kuriame galima maisteli sildyti vaikaui ir va kilo klausimai ten uzrasyta 120 laipsniu tai kiek cia bus vatu? nes mikrobange pas mane maximum 750w. ir dar klausimukas tai neisnyksta tie brangus vitaminai ir gerosios medziagos is maistelio kai sildai mikrobangeje?
Atsakyti
QUOTE(TadasR @ 2007 06 11, 12:08)
sveiki teveliai, norejau paklausti tokio elementaraus daliko bet va as jo nezinau kaip nekeista  blush2.gif , nusipirkau inda kuriame galima maisteli sildyti vaikaui ir va kilo klausimai  ten uzrasyta 120 laipsniu tai kiek cia bus vatu? nes mikrobange pas mane  maximum 750w. ir dar klausimukas tai neisnyksta tie brangus vitaminai ir gerosios medziagos is maistelio kai sildai mikrobangeje?

Vitaminai gal ir neisnyksta, bet paciu mikrobangu ilgalaikis poveikis zmogaus organizmui dar iki galo neistirtas. Esu skaiciusi straipsni, kur buvo teigiama, kad valgant mikrobangomis apdorota maista padideja tikimybe susirgt veziu unsure.gif Kiek tame tiesos, nezinau, bet dar ne karto dukrai mikrobangej nieko nesildziau ir nesiruosiu ateity sildyt schmoll.gif
Atsakyti
o aš šildau košes mikrobangėj unsure.gif . nesu girdėjus kad tai kenktų. o koks tame straipsnyje buvo aprašytas to kenkimo "mechanizmas", kaip tai kenkia? labai įdomu būtų paskaityt g.gif
Atsakyti