Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

as irgi skaiciau,tai po to staripsnio su vyru ismeteme mikrobangine blink.gif .Ten taip pat buvo atliekamas bandymas...laiste gele kuri laika su virintu vandeniu,augo gerai.O paskui su virintu vandeniu is mikrobangines.Augalas numire per trumpa laika schmoll.gif .........
Atsakyti
O aš mačiau laidą apie mikrobangines, tai sake, kad nereikėtų jų statyti galvos lygyje, nes kenkia smegenims blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 21:33)
o aš šildau košes mikrobangėj unsure.gif . nesu girdėjus kad tai kenktų. o koks tame straipsnyje buvo aprašytas to kenkimo "mechanizmas", kaip tai kenkia? labai įdomu būtų paskaityt g.gif

Straipsni skaiciau mazdaug pries metus, tikrai nebepamenu internetines nuorodos blush2.gif Esme buvo tame, kad maistas, gaves mikrobangu, palieka kaip "nebegyvas", pasikeicia jo molekuline struktura ir tai kazkaip didina rizika piktybiniu lasteliu vystymuisi, t.y. padidina rizika sirgti veziu. Po to straipsnio mikrobanges laukan neismeciau biggrin.gif Bet nusprendziau, kad kai turesiu vaiku, jiems tikrai maisto nesildysiu mikrobangej. Mes jau suauge, musu organizmai dar ne prie to priprate, ir nieko. Bet vaiko organizmas jautresnis, tad geriau jau pasildysiu maista ant virykles arba istacius lekste i inda su karstu vandeniu, bet vaiko sveikata nerizikuosiu. Kas zino, kokie dar "idomus" duomenys apie mikrobanges isryskes po dar keliu metu g.gif
Atsakyti
Neskaiciau as jokio straipsnio, bet net kvailam turetu but aisku, kad mikrobangej sildytas maistas nera sveikas, as kufikiui maiteli sildau tik karstam vandeny ir pati stengiuosi kuo reciau naudotis mikrobange.
Atsakyti
kolkas nenaudoju mikrobanges, kiek girdejau apie jas tai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
mes irgi kol vaikas mažas stengiamės nenaudoti mikrobangės, šildom maistą indelyje su karštu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(TadasR @ 2007 06 11, 13:08)
sveiki teveliai, norejau paklausti tokio elementaraus daliko bet va as jo nezinau kaip nekeista  blush2.gif , nusipirkau inda kuriame galima maisteli sildyti vaikaui ir va kilo klausimai  ten uzrasyta 120 laipsniu tai kiek cia bus vatu? nes mikrobange pas mane  maximum 750w. ir dar klausimukas tai neisnyksta tie brangus vitaminai ir gerosios medziagos is maistelio kai sildai mikrobangeje?

esu girdejusi, kad mikrobangeje nepatariama sildyti misinuku, nes zusta gerosios bakterijos unsure.gif
Atsakyti
O aš šildau vaikui virintą vandenuką, o iš jo darau maistelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 22, 19:52)
O aš šildau vaikui virintą vandenuką, o iš jo darau maistelį doh.gif

Misineli ir as taip darau. O maista tai kartais sildau mikrobanginej blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 25, 23:02)
Misineli ir as taip darau. O maista tai kartais sildau mikrobanginej  blush2.gif

Aš dabar tik anksti ryte taip ruošiu mišinuką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 25 birželio 2007 - 22:45
QUOTE(*GREISI* @ 2007 06 15, 00:01)
as irgi skaiciau,tai po to staripsnio su vyru ismeteme mikrobangine blink.gif .Ten taip pat buvo atliekamas bandymas...laiste gele kuri laika su virintu vandeniu,augo gerai.O paskui su virintu vandeniu is mikrobangines.Augalas numire per trumpa laika schmoll.gif .........

Nesunku atlikti toki bandyma namie ax.gif

As mikrobangej nesildau ir nesiruosiu to daryti, nes taip pat skaiciau kazkoki straipsni apie tai. Tai geriau nerizikuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 03 liepos 2007 - 15:56
As irgi esu girdejus, kad mikrobange nera tokia nekalta. Mes patys kartas nuo karto pasisildom maista mikrobangej, bet mazajai tai dar nieko joje nesildau.
Atsakyti