
Kadangi su šildytu maistu (ypač kavinėse, kur naudoja mikrobanges) mano skrandis (beje vyro taip pat) sunkai draugauja, namuose valgome tik natūraliai ruoštą maistą, o jei tenka pašildyti - pvz. vakarykščius kotletus

O dėl kūdikėlio - mišinukų niekada nešildžiau, reikėjo nedaug, bet visada ruošiau šviežią su šiltu vandeniu (beje visur yra šspėjimai, kad mišinuką suvartoti iš karto, šildyti negalima, teko skaityti apie labai pavojingus mikrobus, kurie ima daugintis pastovėjusiame mišinuke), košes VISADA valgome šviežai ruoštas, jei mažoji dar nenori - įstatau į dubenėlį su karštu vandeniu - neatšala. Pirktinių košių vienų neduodu - nevalgo, dėl skonio įvairumo dedu į išvirtą košę - nėra poreikio šildyti.
Aš nesu nusistačiusi prieš MIKROBANGES, tačiau nematau prasmės jų kasdieniniame naudojime, laiko sutaupo nedaug - o šildyto ir šviežiai gaminto maisto skonis - labai skiriasi. O skaniai pavalgyti mes visi mėgstame

Jūsų teisė rinktis - skanaus
