Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

Aš maistelį šildau šildytuve. Nustatau mažą tempą, o jis kaip termosas, išsijungia ir vėl įsijungia - palaiko reikiamą temperatūrą.

Atsakyti
Na, jūs su tom mikrobangų krosnelėm nejuokaukit. Aš noriu iš viso ją išmesti, nes kartais taip tingiu, įkišu ir viens du- pašildau. greitai, bet maistas sugadinamas.
Atsakyti
O mano nuomonė tokia: protingos mamos namuose neturi mikrobangės...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 05, 15:49)

O mano nuomone, nusistatymas pries mikrobanges, tai nenoras prisitaikyti prie naujoviu. Turiu vienus pazystamus, kur vyras neleidzia pirkti mikrobanges, o pats nepaaiskina dorai kodel. As tai viska sildau, tik negaminu maisto. Ir esu labbbai patenkinta thumbup.gif Man nepatinka sildymas kepruvej, reikia riebalus pilti, o cia ir geita ir be riebalu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iga @ 2005 11 11, 09:20)
O mano nuomone, nusistatymas pries mikrobanges, tai nenoras prisitaikyti prie naujoviu. Turiu vienus pazystamus, kur vyras neleidzia pirkti mikrobanges, o pats nepaaiskina dorai kodel. As tai viska sildau, tik negaminu maisto. Ir esu labbbai patenkinta thumbup.gif Man nepatinka sildymas kepruvej, reikia riebalus pilti, o cia ir geita ir be riebalu. smile.gif

Mano uošviai taip smile.gif
Mes irgi beveik viską šildome mikrobangėj. Kol kas mūsų vaikas valgo tik MP, tai maistelio šildymo problema kol kas neiškilo. Nors, kai jau reikės, planuoju šldyti, tik kai labai reikės ir kiek galima gaminti šviežiai 4u.gif Sutinku, kad šviežiai gamintas maistas ir sveikesnis, ir skanesnis. Bet kartais gyvenimas priverčia ką nors greitai suvalgyti ir tada mikrobangė nepakeičiama. Beje, mes joje negaminame, tik šildome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iga @ 2005 11 11, 09:20)

Aš esu už naujoves, bet ne tokias, kurios kenkia sveikatai. Šildykit maistą mikrobangėse, nešiokit ant virvelės pasikabinę mobiliuosius telefonus, o paskui nesuprasit, kas su ta sveikata darosi... Yra dalykų, kurie plika akimi nesimato, bet ardo mūsų biolaukus...Gamintojai apie tokius dalykus neinformuoja, nes jiems nenaudinga...
Atsakyti
vaižgantė Paskelbta 2005 11 05, 15:49

Tai jei as namie turiu mikrobange - esu neprotinga, kvaila mama? blink.gif blink.gif
O su mobilaus telefono turejimu irgi tas pats? g.gif
Atsakyti
Mamytes, ar gamynat koki maista mikrobangei? 4u.gif As tai verdu kai kurias darzoves, pvz. burokelius. Ir laika sutaupau ir mano manimu daugiau vitaminu lieka, nei ilgai verdant vandenyje. Ir pieniskas koses ten darau, nes pienas neisbiega. bigsmile.gif Ir siap pasildyt, atitirpinti saldytas uogas. Ar labai blogai darau?
Atsakyti
man mikrobange reikalinga tik,jei prireikia staigiai kazka pasildyti...o siaip jom labai nesizaviu...
Atsakyti
Aš irgi mikrobangę naudoju tik kai greit reikia pašildyti, arba atšaldyti ax.gif O gaminti,tai negaminu schmoll.gif Man skanesnis maistas pagamintas ant vyryklės tongue.gif
Kažkur skaičiau,kad mikrobang. ruoštas maistas praranda daug vitaminu, jog ten spinduliai g.gif 4u.gif
Atsakyti
o as ir nemoku gaminti mikrobanginei g.gif ,visada tik sildau joje. thumbup.gif net idomu pasidare kaip isvyrt galima pieniska kose mikrobanginei g.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kategoriska nuomone be argumentacijos..... g.gif

Mes kol kas neturim mikrobangines, bet tikrai pirksim, sildymui tai nepakeiciamas daiktas, o ir atsildymui taip pat. O situs du veiksmus tenka atlikt, kad ir kaip naturalizma maiste ir visame kame propaguotum.

Tai va - dabar mazei misinuka gaminam ir silto vandens, jokiu tyreliu ar darzovieniu as nesildau, nors ir hipp'as.Bet nedarysiu is muses dramblio, kai reiks - naudosim mikrobangines.

beje, kvepuot irgi nesveika - oras uzterstas unsure.gif
Atsakyti