Aš maistelį šildau šildytuve. Nustatau mažą tempą, o jis kaip termosas, išsijungia ir vėl įsijungia - palaiko reikiamą temperatūrą.
O mano nuomonė tokia: protingos mamos namuose neturi mikrobangės...
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 05, 15:49)
O mano nuomone, nusistatymas pries mikrobanges, tai nenoras prisitaikyti prie naujoviu. Turiu vienus pazystamus, kur vyras neleidzia pirkti mikrobanges, o pats nepaaiskina dorai kodel. As tai viska sildau, tik negaminu maisto. Ir esu labbbai patenkinta

QUOTE(iga @ 2005 11 11, 09:20)
O mano nuomone, nusistatymas pries mikrobanges, tai nenoras prisitaikyti prie naujoviu. Turiu vienus pazystamus, kur vyras neleidzia pirkti mikrobanges, o pats nepaaiskina dorai kodel. As tai viska sildau, tik negaminu maisto. Ir esu labbbai patenkinta
Man nepatinka sildymas kepruvej, reikia riebalus pilti, o cia ir geita ir be riebalu. 

Mano uošviai taip

Mes irgi beveik viską šildome mikrobangėj. Kol kas mūsų vaikas valgo tik MP, tai maistelio šildymo problema kol kas neiškilo. Nors, kai jau reikės, planuoju šldyti, tik kai labai reikės ir kiek galima gaminti šviežiai

QUOTE(iga @ 2005 11 11, 09:20)
Man nepatinka sildymas kepruvej, reikia riebalus pilti, o cia ir geita ir be riebalu. 

Aš esu už naujoves, bet ne tokias, kurios kenkia sveikatai. Šildykit maistą mikrobangėse, nešiokit ant virvelės pasikabinę mobiliuosius telefonus, o paskui nesuprasit, kas su ta sveikata darosi... Yra dalykų, kurie plika akimi nesimato, bet ardo mūsų biolaukus...Gamintojai apie tokius dalykus neinformuoja, nes jiems nenaudinga...
vaižgantė Paskelbta 2005 11 05, 15:49
Tai jei as namie turiu mikrobange - esu neprotinga, kvaila mama?

O su mobilaus telefono turejimu irgi tas pats?

Mamytes, ar gamynat koki maista mikrobangei?
As tai verdu kai kurias darzoves, pvz. burokelius. Ir laika sutaupau ir mano manimu daugiau vitaminu lieka, nei ilgai verdant vandenyje. Ir pieniskas koses ten darau, nes pienas neisbiega.
Ir siap pasildyt, atitirpinti saldytas uogas. Ar labai blogai darau?

man mikrobange reikalinga tik,jei prireikia staigiai kazka pasildyti...o siaip jom labai nesizaviu...
Aš irgi mikrobangę naudoju tik kai greit reikia pašildyti, arba atšaldyti
O gaminti,tai negaminu
Man skanesnis maistas pagamintas ant vyryklės
Kažkur skaičiau,kad mikrobang. ruoštas maistas praranda daug vitaminu, jog ten spinduliai

Kažkur skaičiau,kad mikrobang. ruoštas maistas praranda daug vitaminu, jog ten spinduliai

Kategoriska nuomone be argumentacijos.....
Mes kol kas neturim mikrobangines, bet tikrai pirksim, sildymui tai nepakeiciamas daiktas, o ir atsildymui taip pat. O situs du veiksmus tenka atlikt, kad ir kaip naturalizma maiste ir visame kame propaguotum.
Tai va - dabar mazei misinuka gaminam ir silto vandens, jokiu tyreliu ar darzovieniu as nesildau, nors ir hipp'as.Bet nedarysiu is muses dramblio, kai reiks - naudosim mikrobangines.
beje, kvepuot irgi nesveika - oras uzterstas

Mes kol kas neturim mikrobangines, bet tikrai pirksim, sildymui tai nepakeiciamas daiktas, o ir atsildymui taip pat. O situs du veiksmus tenka atlikt, kad ir kaip naturalizma maiste ir visame kame propaguotum.
Tai va - dabar mazei misinuka gaminam ir silto vandens, jokiu tyreliu ar darzovieniu as nesildau, nors ir hipp'as.Bet nedarysiu is muses dramblio, kai reiks - naudosim mikrobangines.
beje, kvepuot irgi nesveika - oras uzterstas