As nesildau, misinukui vandeni sildau arbatinyje, o koseles - vandens voneleje, mano maziukas tiek laiko gali islaukti be dideliu vargu. Nesu labai pries mikrobanges , bet manau kol galima geriau ju nenaudot.
Mano viena pazistama pilnu tempu ir misinukus ir maisteli sildo mikrobangej.As tai pries esu.Nemanau kad tai labai sveika, o beje mazyis 5 min pakentet gali kol maistelis vandens vonelej pasils.O ir uzlaikyt mazyli per ilgai nereikia alkana kad tu 5min neiskentetu.
Girdejau kad nesveika nauduotis mikrobangine, tai mes ir neperkam. O siaip sildyto maisto neduodu, nes verdu viska svieziai.
dabar sildau tik misinuku sildytuve,o jei jo neturim po ranka,tada sildau karstam vandeni
veliau kai bus vyresnis sildysiu mikrobangu krosneleje

QUOTE(Drasita @ 2008 03 05, 16:18)
Mano viena pazistama pilnu tempu ir misinukus ir maisteli sildo mikrobangej.As tai pries esu.Nemanau kad tai labai sveika, o beje mazyis 5 min pakentet gali kol maistelis vandens vonelej pasils.O ir uzlaikyt mazyli per ilgai nereikia alkana kad tu 5min neiskentetu.
kiek žinau mišinuko visai šildyt negalima praranda savo savybes vitaminus
Mikrobangų krosnelėje nešildau,jei reikia pašildyti tai tik karštame vandenyje.....
Mažylei maistelio dar nešildau mokrobangėje
, nes dar būnant ligoninėje po gimdymo taip patarė gydytoja
. O patys tai maistą tikrai šildomės, kartais ir košes sau taip pasiruošiu, o be to ir sūnui daug paprasčiau joje pasišildyti, nei ant dujinės

as ir nesildau misinuko,nei maistelio mikrobangu krosneleje,vandens voneleje
dažniausiai šildau karštame vandenyje, tačiau kai reikia greitai, šildau mikrobangėje. Ir nematau čia nieko bloga
Mikrobangu krosneleje nesildau, nes as jos neturiu. O jei tureciau, tai tikriausiai kartais pasildyciau.
mikrobange skleidzia bangas,kenkiancias net suaugusiems,todel svarbiausia yra ja laikyti kazkur aukstai,kad atidarius dureles butu auksciau galvos
maistas nebus koks ten kenksmingas,jei mikrobange naudojama tvarkinga,t.y ne daugiau kaip 5m.,o tuo labiau pirkta deveta