Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

as tai esu nusistacius pries sita daikta - net ir pati nevalgau maisto pasildyto mikrobangu krosnelej schmoll.gif
Nu bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šildau maistelį mikrobangų krosnelėje, esu apie tai girdėjusi įvairių nuomonių, bet nieko blogo manau tame nėra. Svarbu neperkaitinti maisto ir viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Man atrodo musu vaikai dar tures progu savo organizma nuodyti uzauge tai dabar me smamos galime ji ir pasaugoti ir nepatingeti pasildyti maisteli karsto vandens puodelyje o ne mikrobangeje.
Atsakyti
QUOTE(jurga_gita @ 2008 03 11, 14:56)
Šildau maistelį mikrobangų krosnelėje, esu apie tai girdėjusi įvairių nuomonių, bet nieko blogo manau tame nėra. Svarbu neperkaitinti maisto ir viskas bus gerai  bigsmile.gif

ir aspasildau pienuka mikrobangejei rnieko tameblogo nematau
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2008 03 07, 17:34)
dažniausiai šildau karštame vandenyje, tačiau kai reikia greitai, šildau mikrobangėje. Ir nematau čia nieko bloga

Perskaičiau kažkur, kad mikrobangų krosnelėje žūsta 60 procentų visų naudingų medžiagų. 4u.gif ,,,,,,,,,
Atsakyti
QUOTE(jurga_gita @ 2008 03 11, 14:56)
Šildau maistelį mikrobangų krosnelėje, esu apie tai girdėjusi įvairių nuomonių, bet nieko blogo manau tame nėra. Svarbu neperkaitinti maisto ir viskas bus gerai  bigsmile.gif

o kas jai ir perkaitini? g.gif
Atsakyti
[QUOTE]o kas jai ir perkaitini? [QUOTE]
nieko baisaus,reikia atvėsint.oi kam nebūna... doh.gif
čia mama tikriausiai norėjo pabrėžt kad reikia neužsižiopsot ir vaiko perkaitintu maistu ,,nepavaišint".

[/QUOTE]Man atrodo musu vaikai dar tures progu savo organizma nuodyti uzauge [QUOTE]

Labai ydomu būtų sužinoti kokius tyrimus esate atlikusi nustatant mikrobangės žalą organizmui, ar gal esate kokį patikimą straipsnį skaičiusi?Vienas dalykas sakyt kad cigaretės kenkia ,kai mes visi jau senai tą žinome ir tai yra daugeliu būsų įrodyta,o kitas ateit ir pareikšt be jokių reikšmingų įrodymų kad mikrobangė daro žalą organizmui. Bent jau aš asmeniškai nė karto jokioje statistikoje nemačiau kiek žmonių per metus mirė ar apsinuodijo maistu ruoštu mikrobangėje,kiek nustatyta onkologinių ar kitokių atvejų,kai kalta buvo mikrobangė. Jei jau taip norėtumėt apsaugot savo vaikus,tai pagal elektromagnetinių bangų sklidimo dažnio stiprumą( straipsnio nuorodą buvau įdėjusi) pirmiausia turėtumėt išmesti televizorių(us), mobiliuosius telefonus,kompiuterį, net šaldytuvą, o tik tuomet ateitų eilė mikrobangei.
Jau senai buvo paaiškinta- maiste šis prietaisas jokių žalingų pėdsakų nepalieka,o žmogui kenkia jei dirba atviromis durelėmis(ko nedaro nė viena mikrobangė,nebent būtų išdaužtas stiklas).
Žinoma, esu įsitikinusi kad tie kas buvo prieš, savo nuomonės vistiek nepakeis...
Visuomenė tiesiog prarado pasitikėjimą mokslu.Močiutės sapalionės tapo didesniu autoritetu už išsilavinusių žmonių kelių metų darbą...

Atsakyti
as irgi kartais naudojuosi mikrobange ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 15 kovo 2008 - 10:25
as taip pat sildau koseles,mikrobangeje,nematau kazko labai blogo, doh.gif
Atsakyti
Stengiuosi nesyldit,bet kartais nebuna kitos iseities kaip greitai reikia kad susiltu.
Atsakyti
nesuprantu kas cia tokio baisaus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atura @ 2008 03 06, 22:27)
Mažylei maistelio dar nešildau mokrobangėje schmoll.gif , nes dar būnant ligoninėje po gimdymo taip patarė gydytoja mirksiukas.gif . O patys tai maistą tikrai šildomės, kartais ir košes sau taip pasiruošiu, o be to ir sūnui daug paprasčiau joje pasišildyti, nei ant dujinės smile.gif

Mes patys tai irgi sildomes maista mikrobangeje,bet dukrytei dar nesu niekad sildziusi.Kai paaugs ir bus daug didesne,tai irgi turbut jai sildysim
Atsakyti