Mums irgi patiko kojinytės su "guminiu" paduku. Kartais apaunu medžiaginėmis basutėmis,o kartais vaikštinėja vien su paprastomis kojinytėmis. Tai priklauso nuo temperatūros kambaryje. Be to, manau, pėdai reikia įvairių dirgiklių: ir kieto batukų pado, ir švelnios kojinės, ir šaltų grindų

QUOTE(lotta @ 2006 01 24, 16:54)
Hm......o jusu vaikai neslidineja su kojinytem?
QUOTE(jurga24 @ 2006 01 24, 18:12)
kai lankemes pas ortopeda jis pasake, kad geriausiai vaiko koja vystosi, kai vaikas yra su kojinytem, dabar salta tai mano mazius laksto su vilnonem kojines, tapkyciu nelabai pripazysta

aš už tai dedu kojinytes su guminiu paduku, kad neslidinėtų, o kad nesušaltų - vilnonės kojinytės, po tom su gumukėm

Mes tai nesiojame tokias odiens tapkutes.Labai geros ir silta vaikui ir jokio kulno nera (padas kaip kojinytes tik is odos, ir tikrai neslidineja.
QUOTE(jurga24 @ 2006 01 24, 18:12)
kai lankemes pas ortopeda jis pasake, kad geriausiai vaiko koja vystosi, kai vaikas yra su kojinytem, dabar salta tai mano mazius laksto su vilnonem kojines, tapkyciu nelabai pripazysta

kaip keista

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 01 24, 20:22)
Mes tai nesiojame tokias odiens tapkutes.Labai geros ir silta vaikui ir jokio kulno nera (padas kaip kojinytes tik is odos, ir tikrai neslidineja.
O kur pirkote?
Kai paleidžiu be batukų, užmaunu pora kojinyčių, iš kurių paskutinės-medvilninės. Vaikšto ant laminato, nepasakyčiau, kad slystų

Kai šilta leisdavau basai arba su kojinytėm lakstyti, o dabar kai šalta, su basutem namie būna. Nes su tapkutėm labai prakaituoja

mes beveik visą dieną pravaikštom su tapkutėm
ir nimaž nėra noro mazgei jų nusimauti

QUOTE(bitutek @ 2006 01 26, 21:55)
Kai šilta leisdavau basai arba su kojinytėm lakstyti, o dabar kai šalta, su basutem namie būna. Nes su tapkutėm labai prakaituoja 

Ir mano berniuko koją su tapkutėm prakaituoja, aš manau todėl, kad visos tapkės dabar turi guminę padą

Žiemą su kailinėm tapkutėm, o vasarą basom

Na o mums chirurgas pasakė kad vaikas turi visuomet vaikščiuoti su avalyne. Bosomis tik per žvyrą ir per smėlį prie jūros. Labai svarbu kad būtų gera avalinė su supinatoriumi ir kietu užkulniu. Mano dukrytei fiziologinė šleivapadystė ir mes tik dabar susirūpinome jos avalynės būklę. Pasirodo ji niekam tikusi. Nuvažiavom pirkti naujos į Akropolį ir pasirodo ne tiek jau daug kokybiškos avalinės kad atitiktų visus ortopedinius reikalavimus. Apėjome 7 parduotuvesir tik vienoje radom tai ko iėškojom. Tarp kitko noriu pagirti parduotuvę TindiRindi. Labai puikus aptarnavimas ir kokybiškos prekės, kainos aišku nemažos, bet vaiko sveikata neįkainuojama.