Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

KAdangi mano mergaitės truputį suka kojytes į vidų, tai masažistė, ortopedas griežtai liepė nešioti batukus. Nors žurnaluose paskaitau visokių gydytojų nuomonių, vieni liepa nešioti batus, kiti vaikščiot su kojinėmis, vienu žodžiu ant kokio gydytojo pataikysi. Aš tai dedu batukus.
Atsakyti
Diena laksto su tapkem,kartais su basutem mirksiukas.gif
Labai retai vaiksto su kojinem-vietoj basuciu.
Pries miega paleidziu basa palakstyti,kai neserga ir nera labai salta ax.gif
Atsakyti
Mes tapkutes nusiaunam, kojinutes irgi stengiamės, o vat basom kojytėm tai thumbup.gif
Atsakyti
Mes specialiai nupirkom Bartek basutes vaiskciojimui po namus. Kurį laiką audavom dukrytę, bet paskui pastebėjau, kad kojytės prakaituoja ir kaip reikalas. Teko grįžti prie kojinyčių, dabar kad nebūtų šalta aunamės trimis sluoksniais biggrin.gif paskutinės su ABS'ais biggrin.gif , nes namie parketas ir labai slidu. Žodžiu ir brangūs batukai ne visada tinka naminiam naudojimui, nes matyt yra pritaikyti tik buvimui lauke.
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2006 01 31, 16:11)
.., bet paskui pastebėjau, kad kojytės prakaituoja ir kaip reikalas. ...

va, būtent rolleyes.gif ... maniau, kad aš viena tokia nenaudėlė mažylę leidžiu su kojinėmis lakstyti, o pasirodo dauguma taip daro thumbup.gif
ufff, atsipūčiau, nes vis drebu, kad ne pagal knygą darau, bet matau, kad vaikui taip daug smagiau ir kojytė sausa ir lengviau tupti/stotis/ristis/šliaužti, t.y. nekliūna batai

... vis pagalvodavau, kaip nesmagu būtų su batukais pačiau po namus vaikštinėti, o dar kur sanarys tvirtai įtvertas doh.gif

taigi, viskas puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
jei kažkam ramiau, tai ir mes vaikštom namie su kojinytėm ax.gif biggrin.gif šiaip batukus rekomenduoja tiems, kieno raiščiai laisvi, ir kam gresia pilnapadystė, o daugiau, tai nežinau g.gif
Atsakyti
mes lakstome tik su kojinėm ir mums labai patinka, o su tapkėm labai karšta
Atsakyti
Maniškė namuose laksto su kojinėmis. Nes jei uždedu batukus po kurio laiko nusimauna. Gal per karšta. Kai nuvažiuojam į kaimus visada užmaunu batukus, nes ten grindys šaltos. Vasarą laksto basa, ir dabar kartais mėgsta nusimauti, bet aš greitai uždedu kojines.
Atsakyti
clap.gif mes vaikstom su tapkutem,bet labiau patinka su koinem
Atsakyti
O mes visaip vaikstom, iki siol su kojinytem odiniu paduku, dabar su basutem. Nors as asmeniskai uz vaiksciojima su kojinytem ar basom thumbup.gif . Nes kiek pati esu domejusis ir konsultavusi su gyd. butent taip patare, nes taip peda tvirciau susiformuoja ir nieko ner blogiau uz netinkama avalyne.
Atsakyti
maniske dazniausiai su kojnytem, dar turejom tokias"balerinas": padukas is odos, o visa kaip kojine thumbup.gif i darzeli su tapkytem.
Atsakyti
o mes vaikstom su basutem,ir nieko ten sanarys nesuspaustas,o beto pas mus laminatas saltas.As girdejau,kad labai sveika po zole basom kojom,tada labai padai gerai mankstinasi.Nors cia nesuprasi vieni gydytojai sako,kad basom vaiksciot,kiti,kad su basutem paaukstintu padu.matyt paciam reikia apsisprest,na nebent problemu su kojom yra,jei sleivoja labai,tada gydytoju reikia paklausyt.
Atsakyti