Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

QUOTE(Irena @ 2006 01 14, 09:28)
http://bobux.com/
http://robeez.com/

Kuo geriausi batukai vaikuciam, vaiksciuoti namie, tinka vasarai ir ziemai, patiem vaikuciam juos sunkoka nusimauti, taciau jie labai gerai tinka vaiko kojytej.
Bet mano manymu nera nieko baisaus, kad vaikas vaiksto basas, mano abu vaikai basi uzaugo. Jaigu gimineje kazkas linkias ploksciapedystej, tada reikia tartis su gydytoju. Nors pazystu seima, kur mamyte ploksciapede (deja, ir vaikuciai), taciau gydytojai liepe tik tinkamai parinkti batukus, su kuriais vaikas vaiksto lauke, o namie leido vaikscioti basom.

Būtent tos robeez ir yra tos mano vadinamos "kojinės". Be jokių kietų padų ar dar kokių pedos suvaržymų thumbup.gif Mano panelei jos patinka smile.gif

http://www.robeez.co...at=2&Lang=EN-US Mūsų tokios smile.gif
Atsakyti

Maniškis su kojinytėm laksto, gaila man su basutėm ir pan. jį laikyt, aš pati basa visada.. O ortopedai nuolat vieni kitiems prieštarauja: reikia batukų, ar ne doh.gif Mano mažylio treti pirščiukai nuo gimimo buvo tarsi truputį palindę po kitais g.gif , tai ortopedė sakė, kad būtinai su batais būti, bandžiau klausyt, bet pastebėjau, kad be batukų jau daug geriau, kojytės daug tiesesnės ir pan. , "mečiau į šalį" tuos patarimus ir vaikas visada basas ax.gif , nueinam po gerų pusės metų pas ortopedę, ji pasižiūri, kaip pirščiukai pasitaisę ir sako: "nu va, matot, kaip aš gerai liepiau jums su gerais batukais būt" bigsmile.gif , nesakiau aš jai nieko, o pati juokiaus juokiaus iš tokios ekspertės lotuliukas.gif lotuliukas.gif manau, kad mamos pačios labai gerai pastebi, kaip jų vaikučių kojytės tvirtėja, būtini batukai ar ne..
Atsakyti
Kartais laksto su šlepetėm, nors dažniau apsimauna kojinytėm su stabdžiukais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 17 sausio 2006 - 20:00
maniske namuose vaiksto su batukais, nes pas mus labai slidus parketas, tai su kojinytemis ji kaip karve ant ledo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
kai tik matas pradejo vaiscioti avejo batukus.po menesio maximoj nupirkom verstos odos tapkutes su kailiu viduje thumbup.gif jau du menesius tik jas nesioja.
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 18, 12:08)
kai tik matas pradejo vaiscioti avejo batukus.po menesio maximoj nupirkom verstos odos tapkutes su kailiu viduje  thumbup.gif  jau du menesius tik jas nesioja.

gal kur 30lt kainuoja?jei taip tai mes tokias pat turim,melynos spalvos thumbup.gif nesioja,ir nenusimauna net,nes jei ir noretu tai sunku butu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 01 18, 12:29)
gal kur 30lt kainuoja?jei taip tai mes tokias pat turim,melynos spalvos thumbup.gif nesioja,ir nenusimauna net,nes jei ir noretu tai sunku butu ax.gif  biggrin.gif

taip butent tos melynos. mums jos thumbup.gif ir patogios ir siltos!
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2006 01 16, 00:37)
na mes gyvenam pirmam aukšte, tai grindys tokios šaltokos, tenka mažiui maut tapkutes ar basutes, bet jose jau lyg ir per šiltos, paprakaitavusios kojos, tai visai nesenai atradom sprendimą - iki parduotuvėje nupirkau kojinytes su tokiais neslidžiais padukais (yra visokiausių dydžių  thumbup.gif , net ir dičkiui nupirkau, kuris taip pat šlepečių nepripažįsta) tai dabar jau viskas super - kojytės šiltos ir neslysta  thumbup.gif

Mes taip pat tokias kojinaites (su paduku) nešiojam mirksiukas.gif
Atsakyti

maniškis kai būna su aukle ir seneliu buna su naminiais batukais. Kai vakare su mumis, tai palaksto ir basas. labiausiai nenori autis ryte ir vakare kai jau kojyte pavargsta. kai laksto basas kojos aišku buna šaltos, bet aš tame nematau problemos blink.gif As pati nors ir šaltom kojom, bet vaikštau basa thumbup.gif Tikiu, kad ir jam basam smagiausia. Seneliai kai pamato, kad vaikas be batuku, prašo ir prašo, kad užsidėtų, nes negalima vaikam ant grindų vaikščioti basiems, patartina tik lauke. schmoll.gif bet kaip žinom lauke irgi tyko pavojai doh.gif visokios bites, vabalai. tai negi vaikui basam leisi pabuti tik 10 d. kol buni prie juros g.gif manu, kad viskas turi būti su saiku. negerai būti basom, bet negalima ir pastoviai vaiko kojites laikyti batuose doh.gif

O kojos prakaituoja ir maniškiui, kaip tikram vyrui doh.gif
Atsakyti
Maniške irgi megsta tik su pedkelnitem vaikščiot, bet aš kiek įmanoma stengiausi jai įpiršti tapkutes. Turejom jų visokių, bet dabar jinai pati surado savo basutes ir jau kokias dvi savaites jas nešioja thumbup.gif Vis ne basa
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2006 01 18, 14:54)
Mes taip pat tokias kojinaites  (su paduku) nešiojam  mirksiukas.gif

thumbup.gif dalykėlis, aš va šiandien ir antras nupirkau. man jos patinka tuo, na teisingiau mažiui patinka ax.gif nes ant paduko ne atskiri tokie rutuliukai, kurie matyt kažkiek kutena kojytę, nes niekaip nevaikščiodavo su tokiom kojinytė, o tas neslįstantis padukas per visą kojinytės padą, nes jau šlepečių tai be šansų, nebent priklijuot reiktų laugh.gif o su basutėm.... schmoll.gif nors pirmą visą žiemą pravaikščiojom būtent su basutėm, nes kitokio sprendimo tada kaip ir neradom ax.gif
Atsakyti
na mes vaikstom tai su tapciaias tai su kojinytem o labiausiai tai patinka maniskiui basam buti wub.gif vis rndu kur kojines numestas ir laksto basakojis,taip kojytes buna saltos ale jei patinka lai laksto wub.gif
Atsakyti