Berghoffo keptuvėse blynų kepti tikrai negalima ir bulvių taip pat. Bulvės sukris, sušus, na, nebent kepti paprastai, su aliejum, manau turėtų gautis, kaip ir paprastoj keptuvėj. O be aliejaus negalima. Be aliejaus kepti tik mėsą.
QUOTE(sniurke @ 2006 08 26, 19:47)
as, nors jau antras menuo turiu siuos puodus, bet nesu bandziusi beveik jokiu ju pribumbasu Siandien kepiau kotletus, tai buvo mintis pabandyti be riebalu, bet pabijojau, kad kotletam nepritaikyta, tik mesai Turiu ir garu puoda, bet dar nei karto nebandziau stovi, net nepajudintas.
Kazi, kaip is tikruju ar galima bulves virti su slakeliu vandens
Kazi, kaip is tikruju ar galima bulves virti su slakeliu vandens
Būtinai išbandyk, labai geras daiktas tie puodai Garų puodas iš vis super .
Va bulvių be vandens virti nebandžiau. Ziza, jei pridegė bulvės, tai gal ugnis buvo per didelė? Aš šiuose puoduose visą maistą gaminu ant silpnos ugnies.
Tai va turiu ir as tuos puodus nu zinokit kolkas dziaugiuosi Bandziau ir mesa kepti be riebalu (aliejaus) tai ikaitinu keptuve kol ilasinus vanduo kai gyvsidabris pradeda lakstyti o poto idejau mesos gabala tai pradzioj prilipo o poto pats atsoko (nu cia ta prasme kad neprisvylo) ir visai gerai iskepe Tiesa bulves taip pat vyriau be vandens ,isploviau ir imeciau i puoda slapias,nugi isvire be vandens ir druskos nedejau (aisku pirma karta tai stovejau bijojau kad prisvils nu bet ne )Ir kaina netukstantine ,o puodai
BergHOFFe nauja puodų kolekcija,naujo dizaino puodai ir stalo yrankiai.
jooo kaip visada viskas atsiranda po to kai jau nebereikia
man beda atsitiko vakar pietus darant palikau puodo dangti ant ugnies, kvailas neapsiziurejimas. Kad kazkas svyla suzinojau tik is kvapo Dabar toks negrazus tas dangtis, bandziau su milteliais tuos juodulius nusveisti, bet tik truputi vaizdelis is virsaus pagerejo, o is apacios tai Gal, kas zino, ar girdejo, ar pridirbe panasiai buvo, kuom valyti, kad iki minimumo apvalyti tokius degesius
QUOTE(sniurke @ 2006 09 15, 15:16)
man beda atsitiko vakar pietus darant palikau puodo dangti ant ugnies, kvailas neapsiziurejimas. Kad kazkas svyla suzinojau tik is kvapo Dabar toks negrazus tas dangtis, bandziau su milteliais tuos juodulius nusveisti, bet tik truputi vaizdelis is virsaus pagerejo, o is apacios tai Gal, kas zino, ar girdejo, ar pridirbe panasiai buvo, kuom valyti, kad iki minimumo apvalyti tokius degesius
Šiap jau yra šiems puodams specialus valiklis Cleancy ( iš zepter) ,BET LABAI JAU BRANGUS. aŠ VALAU SU cIF, ARBA ,KAI NORI, KAD BLIZGĖTŲ REIKIA TRUPUTĮ PATRINTI KEMPINYTE SUVILGYTA ACTU.. o SU MILTELIAI NEŠVEISKITE LABAI JAU NUBRAIŽYTI PALIKS JŪSŲ PUODAI rEIKIA SU ŽELINIAIS ,SKYSTAIS VALIKLIAIS.
Papildyta:
QUOTE(ziza @ 2006 08 26, 19:18)
Nu, nezinau... ka ne taip padarem, bet as drauge paagitavau pabandyti virti bulves. I salta puoda sudejom bulves, ipylem sauksta vandens, uzdengem dangti... bet jos pridege(drauge sake visada verda su dideliu kiekiu vandens). Kepem miltinius blynus be aliejaus. Ikaitinom keptuve iki kol vandens laselis lakste kaip gyvsidabris. I keptuve pylem blynu tesla. Jei laukem kol jie atsoks patys-tai sudege, o jei bandem nesudeginti-gavosi sudraskytinis. Zodziu, pamate rezultata-plovem keptuve ir kepem su aliejum. Tai visgi, ka darem ne taip, jei visiems gaunasi, o mums nesigavo?
Duosiu patarimą, kad bulvės neprisviltų jas nuskutus reikia truputį palaikyti apipiltas ir smulkiai supjaustytas šaltame vandenyje. Tam, kad tas krakmolas truputį nusiplautų,nes būtent krakmolas prisvilina tas bulveles. kai šitaip pradėjau daryti man daugiau bulvytės nebeprisvyla.
QUOTE(staselė @ 2006 09 16, 16:57)
Duosiu patarimą, kad bulvės neprisviltų jas nuskutus reikia truputį palaikyti apipiltas ir smulkiai supjaustytas šaltame vandenyje. Tam, kad tas krakmolas truputį nusiplautų,nes būtent krakmolas prisvilina tas bulveles. kai šitaip pradėjau daryti man daugiau bulvytės nebeprisvyla.
Kartu su krakmolu vandeny liks daug vitaminų, tai kokia prasmė tada tas bulves bus virt be vandens . Juk didžiausias "navarotas" tame ir yra
Nusipirkau aš irgi berghoff puodus. Vakar dariau troškinį keptuvėj-troškintuvėj. Lai patiko. Vandens pyliau labai nedaug o vis tiek dar per daugg buvo. Buvau įpratus kitaip. Labai greit viskas pasigamino, daržovės nesubyrėjo ir šiltas patiekalas ilgai buvo. Liuks!
Sveikutes. As puodus turiu nusipirkus su termometrais 16 daliu jau menesi, bet vis negaminu, nes bijau. Pirkau gariunuose ir man nieko ten nepapasakojo ten nieko tas vyriskis.
DovileG. gal gali prakonsultuoti ir parasyti is eiles viska, ka galima , ko negalima, su tais puodais ir keptuve -troskintuve gaminti. Ir nuo ko pradeti? Kaip virti tas bulves be vandens?: ar ikaitinti, ar ne, iki kiekm ikaitinti, kada reikia isjungti dujas jau (cia svarbiausia) - kad baigtu virti, ir po kiek laiko daug maz jau isvire buna... Jezau kiek klausimu pridaviau, bet labai bijau sugadint, o vyras jau rekia ir prikaisioja, kada pradesiu gamint ir ta deze ispakuosiu.
O kada det i sriuba mesa, darzoves ir po to makaronus, nes jie skirtingai gi verda ir kada druska ir prieskonius det....
Gali ir a.z. atsiust gal kokias instrukcijas.
Ir kiek to vandens pilti i troskinius????
Is anksto dekoju.
DovileG. gal gali prakonsultuoti ir parasyti is eiles viska, ka galima , ko negalima, su tais puodais ir keptuve -troskintuve gaminti. Ir nuo ko pradeti? Kaip virti tas bulves be vandens?: ar ikaitinti, ar ne, iki kiekm ikaitinti, kada reikia isjungti dujas jau (cia svarbiausia) - kad baigtu virti, ir po kiek laiko daug maz jau isvire buna... Jezau kiek klausimu pridaviau, bet labai bijau sugadint, o vyras jau rekia ir prikaisioja, kada pradesiu gamint ir ta deze ispakuosiu.
O kada det i sriuba mesa, darzoves ir po to makaronus, nes jie skirtingai gi verda ir kada druska ir prieskonius det....
Gali ir a.z. atsiust gal kokias instrukcijas.
Ir kiek to vandens pilti i troskinius????
Is anksto dekoju.
Pas mane puodai vadinasi "Royal Elegance", ant dezes parasyta.
QUOTE(Melitukas @ 2006 09 23, 07:23)
Pas mane puodai vadinasi "Royal Elegance", ant dezes parasyta.
labutis,ieik i www.berghoffbaltija.lt,ten rasi informacijos