Visoje rinkoje pabrango plienas todėl ir puodai pabrango,o gariūnuose pardavinėje pigiau ,nes yra dar seno vežimo po kokio mėnesio pabrangs ir gariūnuose tuomet vėl skirtumas nebus didelis kaip ir buvo.
Iš pradžių Berghoff puodu labai džiaugėmės (pirkom puodą su tinkleliu garinimui), ns maistas, jame gamintas, tikrai skanesnis nei paprastame, bet po 3-4 men. naudojimo pan. 2-3 kartus per savaitę jis pasidarė nebesandarus, netgi labai nesandarus. Tai maistą gaminti reikia daug ilgiau, nebe taip skaniai išeina, labai garuoja per dangčio ar sietelio šonus ir pan.
Planuoju pirkti Berghoff puodus. Ka patartumete isigyti ? Gal yra keletas universaliu puodu, kokia keptuve. Labai dekoju visoms uz patarimus. Pirkinys planuojamas kita savaite.
PIRK VIENĄ PUODĄ, NEDIDELĮ, KOKIŲ 2 LITRŲ IR SUPRASI, AR TAU JIE TINKA, NES NEDIDELIO PUODO VISTIEK REIKIA, MAN ŠIAIP JAU GERESNI ZEPTER, NES TURIU IR TUOS , IR TUOS, O YPAČ gera Zepter keptuvė-troškintuvas, nes joje gali tikrai gaminti be riebalų ir vandens, bet tam yra kita tema, nenoriu plėstis.
Sveiki, ruošiamės pirkti keptuvę, bet tefloną valgyt jau atsibodo. Nežinot, Berghoff gamina titano lydinio ar bent titano dangos keptuves? Ar tik 18/10 plieno? Visai susigundyčiau ir plienine, tačiau perskaičius temą susidaro įspūdis, kad tokia keptuvė kaprizinga labai, daugiau troškinimui. O man reikia visko viename, nes nėr vietos 3 keptuvių skirtingiems produktams laikyti...
Beje, žinau, kad yra teflono ir platinos lydinio padengimas. Bet vistiek teflonas man kaip keiksmažodis... Be to, kai viryklė dujinė, greitai perkaitint galima, ir vėl negerai...