Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(JurateL. @ 2005 03 18, 16:29)
Nesuprantu, kaip tau ten taip atsitiko...kai atsisuka, tai ten viskas išsiardo, ir teisingai, termometras atskirai iškrenta...nu nežinau... g.gif , bet viskas angal susideda... g.gif

Net nžn unsure.gif , abidniausia, kad einamiausiam puodui taip nutiko. Mėginau pakeist - nifiga - nebenusiima blink.gif . Gal kaip nors prasukau unsure.gif , nors gi neveržiau įsirėžus doh.gif .
Atsakyti
sveikutes, na as noreciau pasisakyt apie siuos puodus.
Turime visa rinkini ir tikrai labai patenkinti, nieks nesilydo ir nekrenta.
tik, kad kas del kainos tai parsivezem is olandijos ir mokejom beveik 1000 (tukstanti) euru. Kai pamatem cia labai nustebom ko tokie pigus, ir kad apsigavom, bet galiu pasakyt, kad tikrai skiriasi. Dugnai visai kitokie. i kitas detales neatkreipiau demesio, bet kad apverte iskart matos, kad kitoks. Tai gal del to europoj ir ta garantija daug ilgesne.Ir apsiziurekit kokioj sali pagaminta, nes rimi maciau, kad buvo lenkiski. o pas mus vokiski. tai gal tame ir yra kainu skirtumas.
Kad ir paimkit elementarius arial miltelius.Parveze is olandijos tai kvapas visai kitas, kazkodel labai keista, o pakuote ta pati. Skalbimo kokybe tai irgi kaip diena ir naktis. Na ir kainos irgi ryskiai skirias.
Atsakyti
Na aš taip pat turiu BERGHOFF puodus. Tikrai patenkinta. Tik aš pirkau Gariūnuose. Prieš tai apsižiūrėjau firminėje parduotuvėje. Tai pirkdama turguje sutaupiau tikrai apie 150 litų. Ir dar Gariūnuose, jei kam reikia, termometrai kainuoja po 12-15 litų, kai tuo tarpu firminėje parduotuvėje apie 30-40 litų. Ir peilių komplektai yra po 70-140 litų. Aišku, perkant turguje garantijos jokios neduoda, bet įdomu ar firminė parduotuvė sudeda antspaudus ir ižduoda garantinį taloną. Nors parašyta, kad Europos šalyse šiems puodams taikoma 30 metų garantija.
Atsakyti
QUOTE(dianoshius @ 2005 03 19, 11:38)
Ir apsiziurekit kokioj sali pagaminta, nes rimi maciau, kad buvo lenkiski. o pas mus vokiski. tai gal tame ir yra kainu skirtumas.

Tai man išvis įdomu pasidarė. Pas mane irgi parašyta, kad pagaminta Vokietijoje. Ir kainos ant dėžės DM surašytos, tai irgi panašiais išeina netoli 1000 Eurų. Bet tai negi man už tokią kainą kas būtų dovanojęs g.gif . Jaučiu, kad reiks vieną dieną įsidrasint ir paklaust kur pirko ir kiek mokėjo blush2.gif . Nes labai jau įdomu pasidarė, kas čia pas mane per puodai.
Atsakyti
QUOTE(Vilkute @ 2005 03 21, 08:34)
Tai man išvis įdomu pasidarė. Pas mane irgi parašyta, kad pagaminta Vokietijoje. Ir kainos ant dėžės DM surašytos, tai irgi panašiais išeina netoli 1000 Eurų. Bet tai negi man už tokią kainą kas būtų dovanojęs  g.gif . Jaučiu, kad reiks vieną dieną įsidrasint ir paklaust kur pirko ir kiek mokėjo  blush2.gif . Nes labai jau įdomu pasidarė, kas čia pas mane per puodai.

Sese turguje pirko stalo irankius taip pat buvo eur kaina parasyta ir, kad pagaminta vokieyijoj tik lagaminas apgadintas buvo, bet irankiai tai ciki pati tokiu laaabai noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2005 01 06, 10:02)
koleikas man keptuve nepridega visiskai. Ja dar nauja reikia istept aliejum ir issluostyt servetele. Pakepus negalima karstos plaut-tik ataususia. Taip pat kaip ir tefali. Nu ir savaime suprantama-jokiu astriu kempiniu. Sake garantija 3 metai.

Kas sake, kad garantija 3 metam melavo, nes visai BergHoff produkcijai Lietuvoje duodama 1 metu garantija.Išskyrus stikla jam neduodama jokia garantija.
Atsakyti
QUOTE(Pipeika @ 2005 01 14, 10:35)
nezinau, kas cia uz keturis simtus pirko, mes gariunuose klausem praeita sestadieni - penki puodai, keptuve ir garpuodis su metalinem rankenom ir geriausiu dugnu kainuoja 550 litu, didziausias ir brangiausias rinkinys apie 800 litu.

Tai tave apgaut norejo, nes net parduotuvej komplekto uz 800 lt.nera.Ju kainos nuo 450 iki 710 lt.
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2005 03 21, 08:43)
Sese turguje pirko stalo irankius taip pat buvo eur kaina parasyta ir, kad pagaminta vokieyijoj tik lagaminas apgadintas buvo, bet irankiai tai ciki pati tokiu laaabai noreciau ax.gif

Kad pagaminta vokietijoj negali buti parasyta, nes jie gaminami belgijoje.Tik kad Berghoff skaitosi vokieciu firma
Atsakyti
QUOTE(dianoshius @ 2005 03 19, 11:38)
sveikutes, na as noreciau pasisakyt apie siuos puodus.
Turime visa rinkini ir tikrai labai patenkinti, nieks nesilydo ir nekrenta.
tik, kad kas del kainos tai parsivezem is olandijos ir mokejom beveik 1000 (tukstanti) euru. Kai pamatem cia labai nustebom ko tokie pigus, ir kad apsigavom, bet galiu pasakyt, kad tikrai skiriasi. Dugnai visai kitokie. i kitas detales neatkreipiau demesio, bet kad apverte iskart matos, kad kitoks. Tai gal del to europoj ir ta garantija daug ilgesne.Ir apsiziurekit kokioj sali pagaminta, nes rimi maciau, kad buvo lenkiski. o pas mus vokiski. tai gal tame ir yra kainu skirtumas.
Kad ir paimkit elementarius arial miltelius.Parveze is olandijos tai kvapas visai kitas, kazkodel labai keista, o pakuote ta pati. Skalbimo kokybe tai irgi kaip diena ir naktis. Na ir kainos irgi ryskiai skirias.

BergHoff puodai visi gaminami belgijoje.Rimi taip ir parasyta.O skiriasi dugnai todel kad jusu puodu disainas senesnis.Naujas dizainas su varinem kapsulem.O kainos skiriasi todel kad ir ekonomikos lygis skiriasi.
Atsakyti
Tai ar galit kuri tiksliai pasakyt, ar turguj pigesni tie puodai nei parduotuveje??

O gal zinot, kiek koks rinkinys kur kainauoja? cia kad neapgautu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2005 04 01, 10:04)
Tai ar galit kuri tiksliai pasakyt, ar turguj pigesni tie puodai nei parduotuveje??

O gal zinot, kiek koks rinkinys kur kainauoja? cia kad neapgautu ax.gif

Turguj visada pigiau nei parduotuveje.Parduotuveje 16 daliu puodu rinkinys kainuoja apie 460lt.Turguj toks pats kazkur apie 400lt.
Atsakyti
Turiu tuos puodus jau sesi metai - taigi pirmiausia jie man jau nusibodo. Aisku termometrai jau seniai neveikia (kaip ne kaip du vaikai tuos puodus barskino...)
ir isvis pora dangciu jau be rankeneliu. Zodziu, po sesiu metu jie liko tiesiog paprasti puodai (na aisku as ju kiekviena diena neblizginau).
Dabar nusipirkau pora paprastu vokisku tefloniniu puodu.
Atsakyti