Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

na turiu ir aš tuos puodelius.šiaip visai patenkinta tik pora rankenėlių jau nukritę(čia per mano netikuma blush2.gif )ir termometrai ne visi veikia.dar turiu ir peilius ir samčių rinkinį.man regis kad turgui pigiau.mano krikšto mama jais prekiauja tai ne 400 nekainavo ax.gif bet jau senokai pirkus tai man regis kad kažkur pigiau mačiau.kažin ar ne Kaune bazėj g.gif
Atsakyti
Ir aš turiu tokius puodus: pernai mano šeimynėlė dovanojo Mamos dienos proga ax.gif Aišku, su mintimi, kad dažniau gaminčiau biggrin.gif Keptuvę-troškintuvą naudoju labai dažnai, o puodą retai, nes mergaitės nevalgo jame virtų sriubų. Sako, kažkokios kitokios blink.gif Tai verdu Zepter puode, kurį išsipirkinėjau metus laiko ax.gif Negaliu sakyti, kad tie puodai kažkokie ypatingi, bet neneigsiu, kad geresni už kinietiškus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as tuos puodus..... Savaite naudoju , faini. Bet , prisiskaicius apie plastmasines rankenas ir termometrus , pirkau metalinem rankenom. Kaista ziauriai. Ir dar, bajeris. Isviriau grikiu kose vienam ir kotletus troskinau kitam (na aisku, paviriau 2min, uzdengiau , isjungiau ir isvire puikiai ir saknu , vnz dziaugiausi nerealiai). Kai viskas atveso atveso idejau puodus i saldytuva ir po nakties pastebejau ant dangcio is vidaus pasidare tokia siaura siaura juostele ratu ,atrodo kaip RUDYS!!!!!! cry.gif cry.gif Bandziau plauti su Fairy , tai jau reikia taip nuosirdziai plauti...... cry.gif cry.gif Kas cia per bajeris? Pirkau parduotuveje , Laisves alejoje. Ar buvo kam taip?
Atsakyti
Su rūdimis tai nesusidūriau... o gal ten ne rūdys buvo, o tik pridžiūvusio maisto?
Turiu tokius puodus jau keletą metų, gal 4, nepamenu. Mama nusipirko visą rinkinį, tai man atidavė keptuvę ir puodą. Keptuvė liuks, kai norisi kažką greitai pasikepti - tai be riebalų per 15-20 minučių ir gatava thumbup.gif
Puodas irgi patinka - gilus, gerai įkaista, visokiems troškiniams ar sriuboms labai tinka. Termometras tik nustojo veikti gal po kelių mėnesių, bet nelabai man jo ir trūksta... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2005 04 19, 13:37)
Su rūdimis tai nesusidūriau... o gal ten ne rūdys buvo, o tik pridžiūvusio maisto?

Ne maistas... schmoll.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
o jums su ta Berghofo keptuve nėr problemų? g.gif .Arba aš kept nebemoku, arba nežinau doh.gif .Man pastoviai pritraukia viską prie dugno.Ką daryt? blink.gif
Atsakyti
o jums su ta Berghofo keptuve nėr problemų?  .Arba aš kept nebemoku, arba nežinau  .Man pastoviai pritraukia viską prie dugno.Ką daryt?

Aš pirmiausia gerai įkaitinu, tada dedu mėsą, prispaudžiu, uždedu dangtį ir sumažinu ugnį iki minimalios. Po kelių minučių apverčiu (lengvai atšoka) ir vėl pakepu.
Labiau tinka troškinimui šita keptuvė. O blynams, bulvėms kepti turiu tefloninę, irgi Berghofo smile.gif
Atsakyti
kostina, reiks pasinaudot tavo patarimais.O skai tefloninė tinka blynams ir bulvėms.Aš su ta viena metaline kol kas viską kepiau.O kuo tefloninė geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 04 19, 14:57)
o jums su ta Berghofo keptuve nėr problemų? g.gif .Arba aš kept nebemoku, arba nežinau doh.gif .Man pastoviai pritraukia viską prie dugno.Ką daryt? blink.gif

Kai pamėginau kepti tirštame marinate išmirkytą mėsą, tai marinatą pritraukė ir jis ėmė degti, sugadinau visą kepsnį sad.gif
Todėl stengiuosi kepti tik sausą mėsą, plaikytą prieskoniuose.
Kaip žinoti, kada keptuvė pakankamai įkaitusi: mosteliu arb. šaukštelį vandens, jei pažyra rutuliukais kaip gyvsidabris - jau gerai įkaito, galima dėti mėsą.
Beje, bulvėms ir kt. nenaudoju ir aš - tik mėsai be riebalų kepti. Na, dar blyneliams, kaip kepu iš karto dviem keptuvėm...
Atsakyti
Mamytes, pasidalinkite patirtimi 4u.gif kur jus Berghoff perkat? Esu nusiziurejusi pora keptuviu ir greitpuodi. Maciau pora parduotuviu Vilniuje, bet zinau, kad ir Gariunuose yra? Ar kokybe nebus prastesne?
Gal kas turi Berghoff greitpuodi? Gal galetumet pagirti/papeikti? blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
as jau buvau nusiteikus pirkti berhof puoda ir keptuve, bet va podruzhke savo kad metalas is vidaus prastas? kad panaudojus is vidaus ishsidevi? ar taip gali but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 04 19, 13:57)

Man irgi šūdzzzz gaunas blink.gif , todėl tik troškinu joje unsure.gif .
Atsakyti