Apie Berghoff puodus daug aprašyta temoje "Puodai, indai.Kurie geriausi?" Paskaitykite ten. Aš apie tuos puodus galiu pasakyti tik iš geros pusės, vienintelis trūkumas, kad po keleto metų nukrenta dangčio rankenėlės, bet ta "liga" tokia pati yra ir Bauer puodams.Man Kalėdų senis padovanojo Solinger puodus, jie panašūs į Berghoff.O gal kas nors žinote ar jie geri?
Aš turiu Berghof puodų rinkinį gal trys metai, taigi galiu pasakyt kad tai idealūs puodai, tiesiog
, dar manau laikys 20 metų . Mes specialiai pirkom be termometru ir plastmasinių rankėnėlių, nes pas mamą irgi Berghof, tai rankėnėlės išsilydė (nes dujinė viryklė), o termometrai sudužo (nes sena močiutė kartais numeta ant žemės). Man tie termometrai visiškai nereikalingi. Taigi rankenos pas mane metalinės ir jos NEKAISTA, kaip nebūtų keista. Ir niekada nelūžta.
Beje pirkom gariūnuose
Tiesa, tą didelę keptuvę retai naudoju, nes pridega prie dugno viskas, nors naudoju kaip troškintuvę, ne blynams kept aišku
.

Beje pirkom gariūnuose

Tiesa, tą didelę keptuvę retai naudoju, nes pridega prie dugno viskas, nors naudoju kaip troškintuvę, ne blynams kept aišku

Aš irgi nusižiūrėjau šituos puodus. Tai kaip su ta keptuve? Girdėjau yra kažkokios kepimo taisyklės, tada nepridega. Niekas nežinote?
koleikas man keptuve nepridega visiskai. Ja dar nauja reikia istept aliejum ir issluostyt servetele. Pakepus negalima karstos plaut-tik ataususia. Taip pat kaip ir tefali. Nu ir savaime suprantama-jokiu astriu kempiniu. Sake garantija 3 metai.
Gal buvote "Berghoff" parduotuvėje? Kokios ten kainos ir puodų pasirinkimas lyginant su Gariūnais?
Niu pas mus puodai puikiai atitarnavo 5 metus, po to issilyde rankenos ir termometrai parejo, gal as nemokejau issaugoti?
Bet siaip labai faini puodai buvo, patinka, kad jie labai siluma laiko, zodziu labai letai viskas atausta, ir kad kai uzverda, tai verdi sau ant minimalios ugnies, o ten viduj puodo viskas na polnuju katusku verda

kaina kokia tu puodu

Tai va, šeštadienį nusipirkau turguje "Berghoff" puodus už 12 dalių rinkinį(čia skaičiuojasi ir dangčiai) mokėjau 395 Lt., Gariūnuose girdėjau galima panašų už 350 Lt. nusipirkti. Išbandžiau keptuvę, kepiau kepsnius be riebalų, viskas gavosi labai gerai, reikia kepti kaip ir su Zepteriais: įkaitini tuščią keptuvę, įdedi mėsą, ją prispaudi, kad priliptų (svarbiausia reikia nesinervuoti, kad paskui jos nebeatklijuosi nuo keptuvės), uždengi dangtį ir palieki kepti 10min ant mažos ugnies po 10min apverti ir vėl kepi.
Indaplovėje plauti galima, tik reikia termometrai nusukti.
QUOTE(Proza @ 2005 01 10, 09:23)
Tai va, šeštadienį nusipirkau turguje "Berghoff" puodus už 12 dalių rinkinį(čia skaičiuojasi ir dangčiai) mokėjau 395 Lt., Gariūnuose girdėjau galima panašų už 350 Lt. nusipirkti. Išbandžiau keptuvę, kepiau kepsnius be riebalų, viskas gavosi labai gerai, reikia kepti kaip ir su Zepteriais: įkaitini tuščią keptuvę, įdedi mėsą, ją prispaudi, kad priliptų (svarbiausia reikia nesinervuoti, kad paskui jos nebeatklijuosi nuo keptuvės), uždengi dangtį ir palieki kepti 10min ant mažos ugnies po 10min apverti ir vėl kepi.
O atskirai turguje yra pirkti, ar tik rinkiniai? Nes man 12 daliu tikra inereikia, maximum 3 puodai (keptuve gera jau turiu)