Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(Valentinka @ 2005 01 10, 16:30)
Tai va dabar pasimeciau, ar su tais termometrais pirkti ar be  blush-anim-cl.gif , ir ar su is dalies platmasinem rankenom ar visiskai su gelezinem  blink.gif  Pas mane dujine, tai turbur tos rankenos issilydis?  doh.gif

Pas mane dar neišsilydė, tai gal ir tau neturėtų smile.gif . Na, aišku, jeigu liepsną atsuksi, kad būtų iki puodo dangčio doh.gif , tai visaip gali būt unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 01 11, 10:33)
Užėjau šiuos puodus Akropolyje. Bet jie visi blizgantys... sad.gif  Pas mus dabar Giorinox, irgi metaliniai blizgantys, tai užveikė jau. Mažuosius tai galima sudėt į indaplovę, o didesnių gi nekiši.

Ai, bala nematė, pirk didesnę indaplovę. Tada tikrai viskas tilps rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 01 11, 10:33)
Užėjau šiuos puodus Akropolyje. Bet jie visi blizgantys... sad.gif  Pas mus dabar Giorinox, irgi metaliniai blizgantys, tai užveikė jau. Mažuosius tai galima sudėt į indaplovę, o didesnių gi nekiši. O po plovimo rankomis jie atrodo baisiai. Tiesa, galima paskirti laiko blizginimui, bet man atrodo kvaila pirkti puodą, kuriam vėliau teks tarnauti. Tai puodai turi tarnauti mums, o ne mes puodui.  smile.gif

Gal kas žino, kur rasti špižinių indų, tinkančių indukcinei keraminei kaitlentei? Radau tokių Danijoj, bet svoris nesvietiškas, patingėjau temptis. Na, kaina jų gasdinanti, bet ką jau čia- bent pora nusipirkčiau, ir būtų ramu. Galėčiau šveisti lauk tuos blizgančius.  mad.gif Gal kas matėt tokių Lietuvoj?

Man irgi blizgantys nusibodę..."Metalo amžiuj" mačiau neblizgančių,gal reikės nusipirkti...
O špižinių mačiau pirkti "Ogmioj",tik nežinau,ar jie tinka indukcinei g.gif
Atsakyti
Atrodo, kad ketinių negalima plauti indaplovėj. blink.gif Tiksliai nežinau, kaip su puodais, bet kataloguose atkreipiau dėmesį, kad prie ketinių kepimo indų būna toks prierašas, kad negalima. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 01 11, 22:32)
Ai, bala nematė, pirk didesnę indaplovę. Tada tikrai viskas tilps rolleyes.gif .

Ta prasme- tokį gargarą per pusę kambario megalol.gif . Arba- atskirą patalpą skirti indų plovimui. Ačiū, gal užteks standartinės- kaip standartinė skalbenkė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasska @ 2005 01 12, 10:45)
Atrodo, kad ketinių negalima plauti indaplovėj. blink.gif  Tiksliai nežinau, kaip su puodais, bet kataloguose atkreipiau dėmesį, kad prie ketinių kepimo indų būna toks prierašas, kad negalima. sad.gif

Gal. Bet juk didelio blizgančio puodo šiaip ar taip neįkiši į indaplovę. Tai geriau jau turėti tokį didelį katilą špižinį- panašų į voko formos- mačiau, bandžiau, labai patiko. Jame ir pakepti, ir vėliau troškinti galima, ir į orkaitę kišti, ir sriuboms, ir troškiniams, ir maklavoškėms visokioms. Ir nereikia baimintis paviršiaus brukštelti metalniu šaukštu. Atrodo jie grėsmingai- archaiškai taip- juodi, sunkūs. Na, gana pankiški tokie megalol.gif .
Atsakyti
Koks turi buti puodas kad netilptu i standartine idaplove ? blink.gif
O betghoff puodu rankenos ir pas mane issilyde... Mat pas mus kaitlente neindukcine, karta palikau ijungta, tai salia stovejusio puodo rankena isvarvejo... Atrodo cool tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 01 12, 11:13)
Ta prasme- tokį gargarą per pusę kambario  megalol.gif . Arba- atskirą patalpą skirti indų plovimui. Ačiū, gal užteks standartinės- kaip standartinė skalbenkė.  biggrin.gif

Na, ne tai ne... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2005 01 12, 15:18)
Koks turi buti puodas kad netilptu i standartine idaplove ?  blink.gif 

Nu tai aš ir galvoju g.gif , pas mane didysis bergoff puodas 6.8litrų. Nu ir telpa indaplovėj unsure.gif . Ir dar vietos lieka biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2005 01 12, 15:18)
Koks turi buti puodas kad netilptu i standartine idaplove ?  blink.gif 

Toks, kuriame sriubą verda keturių asmenų šeima - nežinau, ar asmenys tie labai ėdrūs, ar tiesiog skaniai maistą ruošia. biggrin.gif . Na, ir kai gaminam sau ir svečiams, tai tie puodai, skardos, didžiosios keptuvės, formos į indaplovę netelpa. schmoll.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man durnai, kaip ten su tais puodais yra, o tai nieko nebesuprantu. Mes gavom Berghoff puodų komplektą dovanų vestuvėms, tai net neįsivaizdavau kiek kainuoja ir ko jie verti, todėl nenaudojau - taupiau. Bet kai pabuvau BAUER pristatyme, tai tiek daug visko sužinojau, kad apšalau ir grįžus namo tuoj pat savuosius išbandžiau. Išsižiojau, kai pamačiau, kad jie viską daro taip pat kaip ir BAUER, tai pagalvojau, kaip galėjo tokią dovaną pirkt - už kelis tūkstančius (juk Bauer pats mažiausias puodukas kainuoja beveik 700 Lt). O ir ant mano puodų dėžės kaina užrašyta buvo apie 2000 vok. markių (dėžė atrodo originali). Bet va dabar paskaičiau, kad tie Berghoff vos 400 Lt kainuoja blink.gif . Tai paaiškinkit man durnai, kam pirkti BAUER už 4000 Lt, kai tokius pačius galima nuspirkti už 400 Lt? Ir kaip jie Vokietijoj gali kainuoti 2000 markių, o Lietuvoj - 400 Lt?
Atsakyti
nezinau, kas cia uz keturis simtus pirko, mes gariunuose klausem praeita sestadieni - penki puodai, keptuve ir garpuodis su metalinem rankenom ir geriausiu dugnu kainuoja 550 litu, didziausias ir brangiausias rinkinys apie 800 litu.
Atsakyti