Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

Nepagalvok, kad 12 dalių reiškia 12 puodų. Jie ten taip skaičiuoja: 1 dalis -dangtis, kita dalis -tarka, trečia -puodas ir t.t. Zodziu, tą 12 dalių gali sudaryti: 4 puodai, keptuvė, garų puodas ir 5 dangčiai... Yra keletas rinkinių pasirinkimui -įvairia komplektacija.
Aš pati pirkau Kaune parduotuvėje Vilniaus g. Mokejau apie 400 Lt. O paskui žiūriu -Berghoff puodai bazėje. Tai ėmiau ir paskambinau į Vilniuje esančią Bergoff atstovybę. Man paaiškino taip: Vilniuj yra Berghoff atstovai (berods, Madoj) ir jie parduoda ne tik vartotojams, bet ir distributoriams. Kaune -Vilniaus g., ir Šiauliuose kazkokioj firmoj. Tarp kitko, Šiauliuose galima didžiausią nuolaidą gauti. Bent jau taip man sakė vilniečiai. Nors, aišku, dėl keleto litų į Šiaulius nevažiuosi. Čia nebent kas pro šalį važiuotų, o tu tiksliai žinotum kurio rinkinio nori. Ir tai, reiktų tiksliai kainas išsiaiškint. Kadangi aš jau buvau nusipirkus, tai nebesidomėjau.
O dėl Gariūnų ir bazės man paaiškino štai ką -kartais būna brokuotų gaminių, tai jie tokius su nuolaida ir parduoda pardavėjams Gariūnuose ar Kauno bazėje. Aš dar pasitikslinau, ar negali Gariūnuose būt nebrokuotų. Atsakymas buvo vienareikšmis -tikrai ne. Kažkuri dalis bus su matomu defektu.
Nežinau, kiek čia tos teisybės... Mano nuomone -čia galėjo būti ir marketinginis triukas...
Atsakyti
Naudoju puodus jau 3 metai ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Tai va dabar pasimeciau, ar su tais termometrais pirkti ar be blush-anim-cl.gif , ir ar su is dalies platmasinem rankenom ar visiskai su gelezinem blink.gif Pas mane dujine, tai turbur tos rankenos issilydis? doh.gif
Atsakyti
naudoju jau ketvirti metai, puodai super thumbup.gif naudojama viskas tas pats akip Zepter, tik kad kaina zmoniska...
, bet ant dangciu nei vieno termometro nebelike... doh.gif
mat negalima ju indaplovej plauti, man tai nuo po ir parejo viskas...
va gal tikrai nusukti reikia pries plaunant... bet dabar jau per velu...
o sakykit man atskirai parduotu tik dangcius?
Atsakyti
Galima nusipirkti atskirai termometrus ir pasikeisti, atrodo 10Lt vienas.
Atsakyti
Užėjau šiuos puodus Akropolyje. Bet jie visi blizgantys... sad.gif Pas mus dabar Giorinox, irgi metaliniai blizgantys, tai užveikė jau. Mažuosius tai galima sudėt į indaplovę, o didesnių gi nekiši. O po plovimo rankomis jie atrodo baisiai. Tiesa, galima paskirti laiko blizginimui, bet man atrodo kvaila pirkti puodą, kuriam vėliau teks tarnauti. Tai puodai turi tarnauti mums, o ne mes puodui. smile.gif

Gal kas žino, kur rasti špižinių indų, tinkančių indukcinei keraminei kaitlentei? Radau tokių Danijoj, bet svoris nesvietiškas, patingėjau temptis. Na, kaina jų gasdinanti, bet ką jau čia- bent pora nusipirkčiau, ir būtų ramu. Galėčiau šveisti lauk tuos blizgančius. mad.gif Gal kas matėt tokių Lietuvoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 11 sausio 2005 - 10:33
Va ir aš, norėjau indukcinės kaitlentės, bet ten puodų specialių reik.
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 01 11, 14:18)
Va ir aš, norėjau indukcinės kaitlentės, bet ten puodų specialių reik.


palaukite, o kas tuomet ta indukcine kaitlente... blush-anim-cl.gif
man rodos pas mane butent tokia, ir ant jos puikiai stovi berghoff puodai...
g.gif g.gif

aciu Proza, bandysiu pakeisti termometrus...
Atsakyti
Ne visi metaliniai puodai tinka indukcinėms.

Nežinau, kaip Berghoff- turi būti žymė ant paties puodo ar jo įpakavimo. Indukcinė kaista tik tada, kai ant jos puodas su specialiu dugnu. Jei paprastas metalinis, kad ir tinkantis keraminei kaitlentei- indukcinė nešils.

Pas mus dabar keraminė, bet greitu laiku pirksim indukcinę. Ant keraminės buvau uždėjus blėką, o mažius įjungė kaitlentę. Vienas degiklis negrįžtamai sugadintas. To niekada nebūtų nutikę indukcinei. Jos nėra tokios lepios, kaip keraminės.
Atsakyti
Ant keraminės buvau uždėjus blėką, o mažius įjungė kaitlentę. Vienas degiklis negrįžtamai sugadintas. To niekada nebūtų nutikę indukcinei. Jos nėra tokios lepios, kaip keraminės.



O tai dėl ko sugedo kaitlentės degiklis, nesupratau? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 01 11, 18:48)
Ant keraminės buvau uždėjus blėką, o mažius įjungė kaitlentę. Vienas degiklis negrįžtamai sugadintas. To niekada nebūtų nutikę indukcinei. Jos nėra tokios lepios, kaip keraminės.
O tai dėl ko sugedo kaitlentės degiklis, nesupratau? ohmy.gif


Blėka įkaito ir prilipo prie kaitlentės. Atplėšiant išsiplėšė ir gabaliukas kaitlentės paviršiaus. Veikti veikia, bet ant jos ką statyti bijau, kad visai nesusigadintų. O to trūkstamo gabaliuko juk nepriklijuosi.... Indukcinė būtų niekaip nereagavus į tą nelemtą blėką, būtų nešilus....
Atsakyti
QUOTE(Varvara @ 2005 01 06, 14:24)
Niu pas mus puodai puikiai atitarnavo 5 metus, po to issilyde rankenos ir termometrai parejo, gal as nemokejau issaugoti?
kaip tais per mažai- 5 metai
g.gif juk turėjo būti instrukcija naudojimosi, ane? neturiu tų puodų, bet svajoju apie juos sleep.gif
Atsakyti