Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

QUOTE(Gracija1 @ 2007 06 21, 11:18)
Hm, o gal tikrai ne del pleistro orgazma sunkiai pasieki? Nors aisku, kiekvienai individualiai. Negaliu as cia aiskinti kitiems, jei man viskas gerai. Juk visko matyt buna. Bet as nebuciau linkusi apibendrinti ir sieti kontracepcijos su noru myletis ar galimybe patirti orgazma. pagal ideja, kad lyg su pleistru net ir geriau galima atsipalaiduoti, ir saugiai jauties juk. As ieskociau vidiniu priezasciu, psichologiniu labiau.

Buna ir taip,bet as pati patyriau ta nenora kai geriau kt,ten viskas isdziuvus,nors kiek glamonek,o be to ir glamonejimu nereikejo,net pikyno pagalvojus apie seksa blink.gif Na sunku tai papasakot,kas gere tas tikrai zino,ir tikrai sakau kad nuo pleistro a nei vieno salutinio poveikio,nei PMS,nei libido... biggrin.gif
Atsakyti
Aš pleistrą pabandžiau tik vieną mėnesį, nes nepatiko, kai vos tik uzsiklijavusi, kitą dieną jau po kokius 2 mm buvo atsiklijavę kraštai, o kitom dienom dar daugiau. Nežinau, gal buvo kalta karšta vasara, bet aš pleistru nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joginte @ 2007 06 22, 21:01)
Aš pleistrą pabandžiau tik vieną mėnesį, nes nepatiko, kai vos tik uzsiklijavusi, kitą dieną jau po kokius 2 mm buvo atsiklijavę kraštai, o kitom dienom dar daugiau. Nežinau, gal buvo kalta karšta vasara, bet aš pleistru nusivyliau  verysad.gif

Kai neesi įgudusi klijuoti, tai iš pat pradžių visko pasitaiko, bet žinok kuo toliau,tuo labiau įgundi, ir viskas kuo puikiausiai mirksiukas.gif kad krašteliai ir atlimpa, paspaudi su delnu ir vėl viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad jis laikosi tai tikrai thumbup.gif Nors as dabar kaip priklijavau nesekmingai ant peties,man rauksle per vidury eina ir nepataisomai...
Beje norejau paklausti ar buvo taip kam nors,kad nei is sio nei to tamsiai rudos isskiros butu,nedaug per diena viena karta g.gif
Atsakyti
QUOTE(joginte @ 2007 06 22, 21:01)
Aš pleistrą pabandžiau tik vieną mėnesį, nes nepatiko, kai vos tik uzsiklijavusi, kitą dieną jau po kokius 2 mm buvo atsiklijavę kraštai, o kitom dienom dar daugiau. Nežinau, gal buvo kalta karšta vasara, bet aš pleistru nusivyliau  verysad.gif

drinks_cheers.gif
o be to pleistras turi daug daugiau hormonu nei kontr.tabletes
Atsakyti
o as tuoj klijuosiu jau 3 pleistra, bet taip prilimpa, kad... nu jokie krastai neatlimpa.. gal iskart ant tinkamos vietos pataikiau?(klijuoju ant pilvo..) ir niekas man ten nesitrina blush2.gif
bet vis dar teplioja verysad.gif ne tiek teplioja, kiek su rausvumu arba rudumu (kaip Prikolnaja minejo) isskyros..
vis laukiu, kol praeis.. (tikiuos praeis) ax.gif

ryzoji >> o as kaip tik girdejau.. t.y. forume kazkas komentavo, kad pleistas atitinka KT tik kokias dabar... kitoj temoj zodziu parasyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 23 birželio 2007 - 06:29
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 22, 22:36)
Kad jis laikosi tai tikrai thumbup.gif Nors as dabar kaip priklijavau nesekmingai ant peties,man rauksle per vidury eina ir nepataisomai...
Beje norejau paklausti ar buvo taip kam nors,kad nei is sio nei to tamsiai rudos isskiros butu,nedaug per diena viena karta g.gif

žinok yra buvę ir man su tom raukšlėm, bet tfu tfu tfu, nieko nuo to mirksiukas.gif o kas del išskyrų, tai net nžn g.gif nors man šį mėnesį, kažkaip įdomiai, paprastai tos dienos prasideda šeštadienį ryte, o šikartą nuo ketvirtadienio pradėjo eiti tokios kaip kad tu minėjai išskyros, bet jaučiu man tai nuo streso, nes baigiamieji valstybiniai egzai, tiek prisistresavau kad nerealiai doh.gif bet jau viskas. Ir taip pirma kartą per visuos šiuos beveik 2m atsitiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joginte @ 2007 06 23, 06:01)

Žinok, visko pasitaiko, ypač klijuojant pirmuosius pleistriukus. Man irgi taip buvo. Gerai yra biškutį pasityrinėti , kur tau geriausiai laikosi. Gal ne ant pilvo, bet gal ant nugaros geriau laikysis, o gal ne ant šlaunies, o ant užpakaliuko geriau laikysis? Ir ant užpakaliuko geriau laikosi ne kai stringus aunies, bet kelnaites, kurios uždengia priklijuotą pleistrą. Aš tai dar įsiskaičiau į tokį fintą, kad užklijavus pleistrą būtina kažkiek sekundžių palaikyti delnu, kad geriau priliptų. Tai man asmeniškai bent jau padeda. Ir tiesa, teko matyti gydytojo pasisakymus, kad veikia šita kontraceptinė priemonė, net jeigu netyčia ir apie dvidešimt procentų ar ketvirtadalis atsiklijuoja. Tai maži krašteliai iš viso nieko nereiškia, išlieka viskas saugu. Žodžiu, aš tai tau iš savo patirties patariu surasti kokią stabilesnę vietelę ir tada pačiai bus maloniau ir naudosies iš ties taip, kaip tau geriausia, ir stabiliausia
Atsakyti
bandziau ir as pleitra, bet nepatiko - karstis musdavo, galva svaigdavo, silpna darydavosi ir pykindavo doh.gif todel grizau prie tableciu (trukumas, kad turi kas diena apie jas gavoti, bet kai ipranti, tai vieni niekai smile.gif ), o dabar ir jas meciau lotuliukas.gif galsesute ar broliukas Klauduciui bus g.gif blush2.gif
Atsakyti
Labukas biggrin.gif ! Gal kas bandet zieda keist i pleistra?ar jokio poveikio nebuvo???
Atsakyti
Šiandien lygiai viena savaitė kai naudoju pleistrą. Iki šiol jokių kontraceptinių priemonių kaip ir nenaudojau, o gydytoja pleistrą paskyrė kaip gydymo priemonę ir kartu priemonę, mažinačią kraujavimą mėnesinių metu.
Pirmą pleistrą kiljavau ant nugaros, truputį žemiau nei liemenuko juosta - jei truputį kampučiai atsilenkia, aš prispaudžiu, o šiaip laikosi puikiai. Dėl šalutinių poveikų - nepykina, bet pora dienu jaučiau silpnumą, nuovargį, o ketvirtą dieną paleido vidurius. Ar kuri nors susidūrė su tokiu pleistro poveikiu, gal viduriuoju dėl kitos priežasties? g.gif
Atsakyti
Turiu tokia problema, seniau geriau kontraceptines ir pastebejau kad man santykiu metu ten sausa, bet galvojau gal siap kas man negerai. Bet ai nutraukiau noredama pastoti, viskas atsistate, dabar vel pradejau jas gerti ir vel tas pats darosi. Todel noreciau pakeisti kontraceptines priemones.
Bandau skaitineti visas. Kazkada sakiau kad pleistras nesamone, todel kad matosi visiem. Ir dabar kazkaip nelabai priimtina, bet tableteciu salutiniai tokie pojuciai irgi jau nuvargino. Gal galite parasyti kiek tie pleistrai kainuoja? nes tai irgi aktualu.
Atsakyti