Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

QUOTE(kyka @ 2007 06 28, 20:14)
Turiu tokia problema, seniau geriau kontraceptines ir pastebejau kad man santykiu metu ten sausa, bet galvojau gal siap kas man negerai. Bet ai nutraukiau noredama pastoti, viskas atsistate, dabar vel pradejau jas gerti ir vel tas pats darosi. Todel noreciau pakeisti kontraceptines priemones.
Bandau skaitineti visas. Kazkada sakiau kad pleistras nesamone, todel kad matosi visiem. Ir dabar kazkaip nelabai priimtina, bet tableteciu salutiniai tokie pojuciai irgi jau nuvargino. Gal galite parasyti kiek tie pleistrai kainuoja? nes tai irgi aktualu.

apie 50lt be nuolaidos ax.gif O del sausumo...ar esi isitikinusi, kad tai del kontraceptiku? Jei taip, tai ir nuo pleistro taip gali atsitikti, nes daugumoje kontraceptiniu priemoniu naudojami panasus hormonai... ax.gif
Atsakyti
eurovaistinėse taikoma nuolaida darbo dienomis su maxima kortele 10%, tai pleistrai išeina apie 45Lt.
Papildyta:
QUOTE(korcula @ 2007 06 28, 13:42)
....... o ketvirtą dieną paleido vidurius. Ar kuri nors susidūrė su tokiu pleistro poveikiu, gal viduriuoju dėl kitos priežasties?  g.gif

o gal ką nors suvalgei? g.gif net nesu įsiskaičiusi apie tokį šalutinį poveikį, bet jei jau tai praėjo ir daugiau nebesikartos tai gal būt ir ne nuo pleistro g.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 06 28, 20:19)
apie 50lt be nuolaidos ax.gif O del sausumo...ar esi isitikinusi, kad tai del kontraceptiku? Jei taip, tai ir nuo pleistro taip gali atsitikti, nes daugumoje kontraceptiniu priemoniu naudojami panasus hormonai... ax.gif

Taip,tai tikrai nuo kontraceptiku,man irgi nuo kt buvo sausa ir apie mylejimasi net mintis nekylo,o su pleistru jokiu ten nesamoniu,nei sausa nei dirgina bei myletis noro yra..
Atsakyti
nu nepasakyčiau kad ir man noras sumažėjo smileysex.gif kartais iš viso tooooks noras būna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, jei prasideda kokios problemos kreipkites i gydytoja. Jis patars ir net nustato kokias kontraceptines priemones tau naudoti. Kokios tau tiks. Ir visos problemos issprestos.Tik raskit tam laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliaupatra @ 2007 07 02, 11:43)
Merginos, jei prasideda kokios problemos kreipkites i gydytoja. Jis patars ir net nustato kokias kontraceptines priemones tau naudoti. Kokios tau tiks. Ir visos problemos issprestos.Tik raskit tam laiko smile.gif

gal gali papasakot kokiu būdu tavo ginekologas nustato kokias priemones vartot? man kažkaip tokių dalykų nepasitaikė schmoll.gif klausinėja tai, ką rašo į kortelę, o vaistus dažniausiai rekomenduoja tokius, kurių pavadinimą matau ant lapelių ant jo stalo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 07 02, 21:07)
gal gali papasakot kokiu būdu tavo ginekologas nustato kokias priemones vartot? man kažkaip tokių dalykų nepasitaikė  schmoll.gif  klausinėja tai, ką rašo į kortelę, o vaistus dažniausiai rekomenduoja tokius, kurių pavadinimą matau ant lapelių ant jo stalo hihihi.gif

Vat butent - nuo kuriu geresni procenteli jie gauna, tuos ir skiria. Lietuvoje budama is savo gydytojos zinojau tik du skirtingus kontraceptikus ir abeji tabletes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 07 03, 03:31)
Vat butent - nuo kuriu geresni procenteli jie gauna, tuos ir skiria. Lietuvoje budama is savo gydytojos zinojau tik du skirtingus kontraceptikus ir abeji tabletes biggrin.gif

Įskaitant ir šeimos gydytojus doh.gif
Atsakyti
Merginos pagalbos user posted image
Pirma pleistra prisiklijavau sekmadieni , antra turejau si sekmadieni ,bet pamirsau . doh.gif Atsiminiau tik pirmadieni ir uzsiklijavau. Kada dabar tureciau klijuoti 3 pleistra sekmadieni , ar pirmadieni????? Ir ar ta viena pavielota diena turi itakos , ar galime jau po 2 pleistro nesisugoti?

Papildyta:
Beje, dar nesupratau, ar visur dabar pleistru kaina tokia didele??????
52lt. Buvo gi 39lt.

Nepykit jei jau raset, neturejau laiko skaityti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 03 liepos 2007 - 14:00
QUOTE(erika.gut @ 2007 07 03, 15:00)
Pirma pleistra prisiklijavau sekmadieni , antra turejau si sekmadieni ,bet pamirsau .  doh.gif Atsiminiau tik pirmadieni ir uzsiklijavau. Kada dabar tureciau klijuoti 3 pleistra sekmadieni , ar pirmadieni?????  Ir ar ta viena pavielota diena turi itakos , ar galime jau po 2 pleistro nesisugoti?
Papildyta:
52lt.  Buvo gi 39lt.

Nepykit jei jau  raset, neturejau laiko skaityti  ax.gif

Trečią klijuok irgi pirmadienį, ir dabar tavo keitimo diena bus pirmadienis. po trečio pleistro padarysi savaitę pertrauką ir vėl klijuosi pirmadienį...

beje, gali jau nebesisaugoti po dviejų pleistrų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 03, 15:06)
Trečią klijuok irgi pirmadienį, ir dabar tavo keitimo diena bus pirmadienis. po trečio pleistro padarysi savaitę pertrauką ir vėl klijuosi pirmadienį...

beje, gali jau nebesisaugoti po dviejų pleistrų  cool.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2007 07 03, 15:00)
Pirma pleistra prisiklijavau sekmadieni , antra turejau si sekmadieni ,bet pamirsau .  doh.gif Atsiminiau tik pirmadieni ir uzsiklijavau. Kada dabar tureciau klijuoti 3 pleistra sekmadieni , ar pirmadieni?????  Ir ar ta viena pavielota diena turi itakos , ar galime jau po 2 pleistro nesisugoti?
Papildyta:
52lt.  Buvo gi 39lt.

Nepykit jei jau  raset, neturejau laiko skaityti  ax.gif

STOP!!!!!!!!!! man taip yra buve ne karta su pamiršimu, bet tu pasiskaityk pati atidžiai tą istrukciją,informacinį lapelį, ir pamatysi, aš taip ir dariau ne kartą, kai antrą pleistrą užmiršti prisiklijuoti, tai jį priklijuoji iš kart kai prisimeni, net ten yra parašyta kiek gali vėluoti, ir jokia keitimo diena NESIKEIČIA!!!! ir viskas yra saugu,jokių papildomių apsisaugojimo priemonių nereikia, pasiskaityk tą lapelį atidžiai ir suprasi mirksiukas.gif ir tikrai nekeisk dienos, nes man taip yra buve ir viskas thumbup.gif nesupratau, kas cia rašė kad reikia keisti dieną?siūlau atidžiau pasiskaityti tą informaciją kuri pateikiama ne šiaip sau tam lapelį kartu su pleistrais,o tada ir rašyti kai tiksliai žinai mirksiukas.gif
Papildyta:
jau ir pati ne kartą rašiau apie kainas ir visos kitos čia esančios, pleistrai dabar panašiai taip kainuoja visur, tie 39 Lt buvo prieš 2m.... eurovaistinėje pleistrų kaina 50,49 Lt, paprastomis darbo dienomis su maxima kortele taikoma nuolaida 10%, tai nusiperki už 45 maždaug.
Papildyta:
labai tikiuosi kad supratai mane, kaip aš parašiau dėl tų pamiršimų ir kad tau 3 pleistrą reikės klijuoti sekmadienį mirksiukas.gif
Atsakyti