..jau ne akrtą esu naudojusi pleistrą (KP) ir esu patenkinta...jokių šalutinių poveikių net nebuvo... o kaina tikrai per pusmetį pabrango..nes prieš puse metų kainavo 39-42 litus...

QUOTE(daivukste @ 2007 07 03, 18:24)
STOP!!!!!!!!!! man taip yra buve ne karta su pamiršimu, bet tu pasiskaityk pati atidžiai tą istrukciją,informacinį lapelį, ir pamatysi, aš taip ir dariau ne kartą, kai antrą pleistrą užmiršti prisiklijuoti, tai jį priklijuoji iš kart kai prisimeni, net ten yra parašyta kiek gali vėluoti, ir jokia keitimo diena NESIKEIČIA!!!! ir viskas yra saugu,jokių papildomių apsisaugojimo priemonių nereikia, pasiskaityk tą lapelį atidžiai ir suprasi
ir tikrai nekeisk dienos, nes man taip yra buve ir viskas
nesupratau, kas cia rašė kad reikia keisti dieną?siūlau atidžiau pasiskaityti tą informaciją kuri pateikiama ne šiaip sau tam lapelį kartu su pleistrais,o tada ir rašyti kai tiksliai žinai 

Tai kad ismeciau ta informacini lapeli.

QUOTE(erika.gut @ 2007 07 03, 23:45)
Vat aš tau cituoju iš to informacinio lapelio apie keitimą užmiršus,kad tau būtų ramiau

QUOTE(daivukste @ 2007 07 03, 23:57)
Vat aš tau cituoju iš to informacinio lapelio apie keitimą užmiršus,kad tau būtų ramiau
"... Ciklo viduryje (2-ąją arba 3-iąją savaitę). Jei pleistrą vėluojate pakeisti vieną ar dvi paras (mažiau negu 48 val),pakeiskite jį nauju tuoj pat,kai tik prisiminsite, o kitą pleistrą klijuokite įprastą keitimo dieną. Papildomai kontracepcijos kitu būdu nereikia naudotis". Tikiuosi tau bus ramu, ir kaip matai, keisti dienos nereikia kaip kad tau kažkas sakė į pirmadienį. 

QUOTE(erika.gut @ 2007 07 04, 00:45)

QUOTE(daivukste @ 2007 07 03, 18:24)
STOP!!!!!!!!!! man taip yra buve ne karta su pamiršimu, bet tu pasiskaityk pati atidžiai tą istrukciją,informacinį lapelį, ir pamatysi, aš taip ir dariau ne kartą, kai antrą pleistrą užmiršti prisiklijuoti, tai jį priklijuoji iš kart kai prisimeni, net ten yra parašyta kiek gali vėluoti, ir jokia keitimo diena NESIKEIČIA!!!! ir viskas yra saugu,jokių papildomių apsisaugojimo priemonių nereikia, pasiskaityk tą lapelį atidžiai ir suprasi
ir tikrai nekeisk dienos, nes man taip yra buve ir viskas
nesupratau, kas cia rašė kad reikia keisti dieną?siūlau atidžiau pasiskaityti tą informaciją kuri pateikiama ne šiaip sau tam lapelį kartu su pleistrais,o tada ir rašyti kai tiksliai žinai 
Papildyta:
jau ir pati ne kartą rašiau apie kainas ir visos kitos čia esančios, pleistrai dabar panašiai taip kainuoja visur, tie 39 Lt buvo prieš 2m.... eurovaistinėje pleistrų kaina 50,49 Lt, paprastomis darbo dienomis su maxima kortele taikoma nuolaida 10%, tai nusiperki už 45 maždaug.
Papildyta:
labai tikiuosi kad supratai mane, kaip aš parašiau dėl tų pamiršimų ir kad tau 3 pleistrą reikės klijuoti sekmadienį

Papildyta:
jau ir pati ne kartą rašiau apie kainas ir visos kitos čia esančios, pleistrai dabar panašiai taip kainuoja visur, tie 39 Lt buvo prieš 2m.... eurovaistinėje pleistrų kaina 50,49 Lt, paprastomis darbo dienomis su maxima kortele taikoma nuolaida 10%, tai nusiperki už 45 maždaug.
Papildyta:
labai tikiuosi kad supratai mane, kaip aš parašiau dėl tų pamiršimų ir kad tau 3 pleistrą reikės klijuoti sekmadienį

Ačiū tau, kad mane pataisei..

Papildyta:
Dabar jau aš prašau PAGALBOS

AR KAS NORS ESATE VARTOJĘ KONTRACEPTINĮ PLEISTRĄ IR PASTOJĘ?
Aš sąžiningai laikiausi visų instrukcijų, nebuvau pamiršusi pleistro laiku pakeisti, net valandą tą pačią keičiu... Pleistrą jau naudoju daugiau kaip metus, o va dabar - 2 savaites vėluoja mėnesinės...

Dieve, ar GALI BŪTI ?????

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 14:03)
Ačiū tau, kad mane pataisei..
neatidžiai perskaičiau prašančios patarti... Tu teisi - oi, kokia bloga aš patarėja
tikiusi, ji manęs nepaklausė 
Papildyta:
Aš sąžiningai laikiausi visų instrukcijų, nebuvau pamiršusi pleistro laiku pakeisti, net valandą tą pačią keičiu... Pleistrą jau naudoju daugiau kaip metus, o va dabar - 2 savaites vėluoja mėnesinės...
kad pastojau?
Man taip baisu - bijau pirkti nėštumo testą... 

Papildyta:

eik tu namas

QUOTE(daivukste @ 2007 07 04, 14:12)
eik tu namas
negasdink
aš labai tikiuosi,kad tau tai kažkas kita, nes ir pati jau naudoju jau beveik 2m, bet tfu tfu tfu dar kaip nieko tokio panašaus net nebuvo
nu aš labai tikiuosi kad ne tai 

Nu aš irgi labai tikiuosi, kad nepastojau...

Bet netgi tokią temą radau - pastojau su KP...

Tai pasiskaičiau - pasirodo pasitaiko...

Ryt ryte pasidarysiu testą, parašysiu rezultatus...

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 14:40)
Nu aš irgi labai tikiuosi, kad nepastojau...

nu *****,dabar ir galvosiu apie tave iki ryto su naujienomis tavosiomis

QUOTE(daivukste @ 2007 07 04, 15:02)
nu *****,dabar ir galvosiu apie tave iki ryto su naujienomis tavosiomis
bet nors ir pasikartosiu, tikiuosi kad tai ne bus tai apie ką galvoji
nepergyvenk pati, o gal turėjai kokių stresų? būna kad per tokius dalykus ir pavėluoja tada 

Vis dėlto tas KONTRACEPTINIS PLEISTRAS - PATIKIMAS!!!!!! Vakar vakare nusipirkau nėštumo testą, bet neprireikė - vakare prasidėjo mėnesinės

IŠVADA - jei teisingai jį naudoji - viskas puiku - jis tikrai saugo

Oi koks akmuo nuo krūtinės nusirito...

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 09:20)

Vis dėlto tas KONTRACEPTINIS PLEISTRAS - PATIKIMAS!!!!!! Vakar vakare nusipirkau nėštumo testą, bet neprireikė - vakare prasidėjo mėnesinės

IŠVADA - jei teisingai jį naudoji - viskas puiku - jis tikrai saugo

Oi koks akmuo nuo krūtinės nusirito...

QUOTE(daivukste @ 2007 07 05, 09:37)

Ačiū už palaikymą

Ir atsiprašau, jei KP vartotojas nugasdinau biškį