Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

sveikos wink.gif as pleistra naudoju jau 2,5 metu.iki siol buvo viskas thumbup.gif bet dabar kad ir kur ji beklijuociau tas vietas isberia sad.gif kaip manot reikia daryt jau pertrauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgica @ 2007 07 14, 17:42)
sveikos  wink.gif as pleistra naudoju jau 2,5 metu.iki siol buvo viskas  thumbup.gif bet dabar kad ir kur ji beklijuociau tas vietas isberia  sad.gif kaip manot reikia daryt jau pertrauka? g.gif

na jo,kazkas cia tau negerai ,paklausk patarymo pas daktare g.gif
Atsakyti
o mano drauge naudojo si pleistra ir pastojo
Atsakyti
Sveikos norėjau paklausti ar yra rūkančių ir naudojančių pleistrą? Jei taip ar nepasireiškė koks stipresnis šalutinis poveikis? Aš užsiklijauvau pirėmą pleistriuką preiš 5 dienas, kol kas jokio šalutinio poveikio nejaučiu tačiau ką tik paskaičiau apie KP sukeltas trombozes dėl kurių mirė moterys. Dabar truputi išsigandau nes as esu padidėjusios rizikos grupėje, nes rūkau.
Tačiau mano nuomone tiek KP tiek KT taip pat gali sukelti trombozes. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraimonda85 @ 2007 07 16, 12:53)
Sveikos norėjau paklausti ar yra rūkančių ir naudojančių pleistrą? Jei taip ar nepasireiškė koks stipresnis šalutinis poveikis? Aš užsiklijauvau pirėmą pleistriuką preiš 5 dienas, kol kas jokio šalutinio poveikio nejaučiu tačiau ką tik paskaičiau apie KP sukeltas trombozes dėl kurių mirė moterys. Dabar truputi išsigandau nes as esu padidėjusios rizikos grupėje, nes rūkau.
Tačiau mano nuomone tiek KP tiek KT taip pat gali sukelti trombozes.  verysad.gif

aš vartoju beveik 2m, ir rūkau ir tfu tfu tfu nieko ax.gif man atrodo kad tokius dalykus lemia ir gyvenimo būdas ax.gif
o kas liečia pastojimą vartojant pleistrus,tai paprasčiausiai nesilaikė visų instrukcijų, tik tau nesako kad taip buvo mirksiukas.gif nes naudojant pleistrą tiksliai,tokie dalykai nelabai įmanomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 07 16, 16:41)
aš vartoju beveik 2m, ir rūkau ir tfu tfu tfu nieko  ax.gif  man atrodo kad tokius dalykus lemia ir gyvenimo būdas  ax.gif
o kas liečia pastojimą vartojant pleistrus,tai paprasčiausiai nesilaikė visų instrukcijų, tik tau nesako kad taip buvo  mirksiukas.gif  nes naudojant pleistrą tiksliai,tokie dalykai nelabai įmanomi  mirksiukas.gif

Nu aš irgi rūkau, naudoju KP ir nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvuoge @ 2007 07 05, 10:19)
sakykit, gal kuri bandet be pertrauku klijuotis pleistra? na nedarant savaites pertraukos, kad nesulaukt savo  mmm? g.gif  blush2.gif
nes kaip tik atostogos nusimato man, nenoriu mmm  doh.gif

QUOTE(Meljola @ 2007 07 09, 18:40)
o as i pajuri islekiu , ir man butu labai gerai susirgt pvz 22 d .
jei as si penktadieni vistiek uzklijuociau nauja pleistra ?
ar nesusirgciau ? ar atsikeltu menesines ?
ar yra kuri  taip darius ?
gyd skambinau , jie tiek zino kiek mes. sake, kad arba susirgsiu ir bus labai mazos men . arba visai nesusirgsiu , ir jos atsikels kaip planavus  .

Esu naudojusi taip,nes man irgi turėjo MM prasidėt,tai iš karto dvi pakuotes vartojau ir nieko...ciklas nusikėlė toliau....paskui padaryt savaitės pertrauką ir vėl vartoti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Per sias atostogas mano pleistras perejo maksimalius isbandymus...ir...neatsilaike. Atostogavau Kretoje ir maudziausi labai surioje Kretos juroje, tai praejus 5 dienom nuo jo uzklijavimo jis pradejo atsiplesineti. is pradziu atlipo vienas krastelis, vel ji uzlipinau. ilipus i jura vel pajutau, kad jis atsiklijuoja, vel uzsiklijavau, kita diena, man besimaudant jau puse jo tabalavosi verysad.gif Na, atsikankinau as taip su juo iki paskutines dienos (jau buvo laikas daryti savaites pertrauka). Na, bet regis "blogu" pasekmiu jokiu karsta.gif Pasiseke...bet vistiek nemalonu buvo...ir mm laukiau kaip issigelbejimo...
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 07 26, 23:14)
Sveikutes smile.gif Per sias atostogas mano pleistras perejo maksimalius isbandymus...ir...neatsilaike. Atostogavau Kretoje ir maudziausi labai surioje Kretos juroje, tai praejus 5 dienom nuo jo uzklijavimo jis pradejo atsiplesineti. is pradziu atlipo vienas krastelis, vel ji uzlipinau. ilipus i jura vel pajutau, kad jis atsiklijuoja, vel uzsiklijavau, kita diena, man besimaudant jau puse jo tabalavosi verysad.gif Na, atsikankinau as taip su juo iki paskutines dienos (jau buvo laikas daryti savaites pertrauka). Na, bet regis "blogu" pasekmiu jokiu karsta.gif Pasiseke...bet vistiek nemalonu buvo...ir mm laukiau kaip issigelbejimo...

tai labai šaunu kad viskas baigėsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man taip irgi yra buvę,kai po pirties,jis beveik visai nesilaiko,bet po to kai išdžiūva vėl viskas normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 07 26, 23:14)

Nu tai aisku,bet juk nekasdien maudomes surioj juroi biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes. as per evra pasiivairinau gyvenima (zr parasiuka) ne savo noru biggrin.gif tad sikart pasirinkau kitoki kontracepcijos buda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 08 10, 11:34)
sveikutes. as per evra pasiivairinau gyvenima (zr parasiuka) ne savo noru biggrin.gif tad sikart pasirinkau kitoki kontracepcijos buda smile.gif

O as jau treti metai gyvenu be jokio nerimo smile.gif Ka padarei vartodama Evra netaip???
Atsakyti