sveikos
as pleistra naudoju jau 2,5 metu.iki siol buvo viskas
bet dabar kad ir kur ji beklijuociau tas vietas isberia
kaip manot reikia daryt jau pertrauka?
QUOTE(jurgica @ 2007 07 14, 17:42)
sveikos
as pleistra naudoju jau 2,5 metu.iki siol buvo viskas
bet dabar kad ir kur ji beklijuociau tas vietas isberia
kaip manot reikia daryt jau pertrauka? 
na jo,kazkas cia tau negerai ,paklausk patarymo pas daktare
o mano drauge naudojo si pleistra ir pastojo
Sveikos norėjau paklausti ar yra rūkančių ir naudojančių pleistrą? Jei taip ar nepasireiškė koks stipresnis šalutinis poveikis? Aš užsiklijauvau pirėmą pleistriuką preiš 5 dienas, kol kas jokio šalutinio poveikio nejaučiu tačiau ką tik paskaičiau apie KP sukeltas trombozes dėl kurių mirė moterys. Dabar truputi išsigandau nes as esu padidėjusios rizikos grupėje, nes rūkau.
Tačiau mano nuomone tiek KP tiek KT taip pat gali sukelti trombozes.
QUOTE(Rraimonda85 @ 2007 07 16, 12:53)
Sveikos norėjau paklausti ar yra rūkančių ir naudojančių pleistrą? Jei taip ar nepasireiškė koks stipresnis šalutinis poveikis? Aš užsiklijauvau pirėmą pleistriuką preiš 5 dienas, kol kas jokio šalutinio poveikio nejaučiu tačiau ką tik paskaičiau apie KP sukeltas trombozes dėl kurių mirė moterys. Dabar truputi išsigandau nes as esu padidėjusios rizikos grupėje, nes rūkau.
aš vartoju beveik 2m, ir rūkau ir tfu tfu tfu nieko
o kas liečia pastojimą vartojant pleistrus,tai paprasčiausiai nesilaikė visų instrukcijų, tik tau nesako kad taip buvo
QUOTE(daivukste @ 2007 07 16, 16:41)
aš vartoju beveik 2m, ir rūkau ir tfu tfu tfu nieko
man atrodo kad tokius dalykus lemia ir gyvenimo būdas
o kas liečia pastojimą vartojant pleistrus,tai paprasčiausiai nesilaikė visų instrukcijų, tik tau nesako kad taip buvo
nes naudojant pleistrą tiksliai,tokie dalykai nelabai įmanomi 
Nu aš irgi rūkau, naudoju KP ir nieko
QUOTE(alyvuoge @ 2007 07 05, 10:19)
sakykit, gal kuri bandet be pertrauku klijuotis pleistra? na nedarant savaites pertraukos, kad nesulaukt savo mmm?
nes kaip tik atostogos nusimato man, nenoriu mmm
nes kaip tik atostogos nusimato man, nenoriu mmm
QUOTE(Meljola @ 2007 07 09, 18:40)
o as i pajuri islekiu , ir man butu labai gerai susirgt pvz 22 d .
jei as si penktadieni vistiek uzklijuociau nauja pleistra ?
ar nesusirgciau ? ar atsikeltu menesines ?
ar yra kuri taip darius ?
gyd skambinau , jie tiek zino kiek mes. sake, kad arba susirgsiu ir bus labai mazos men . arba visai nesusirgsiu , ir jos atsikels kaip planavus .
jei as si penktadieni vistiek uzklijuociau nauja pleistra ?
ar nesusirgciau ? ar atsikeltu menesines ?
ar yra kuri taip darius ?
gyd skambinau , jie tiek zino kiek mes. sake, kad arba susirgsiu ir bus labai mazos men . arba visai nesusirgsiu , ir jos atsikels kaip planavus .
Esu naudojusi taip,nes man irgi turėjo MM prasidėt,tai iš karto dvi pakuotes vartojau ir nieko...ciklas nusikėlė toliau....paskui padaryt savaitės pertrauką ir vėl vartoti
Sveikutes
Per sias atostogas mano pleistras perejo maksimalius isbandymus...ir...neatsilaike. Atostogavau Kretoje ir maudziausi labai surioje Kretos juroje, tai praejus 5 dienom nuo jo uzklijavimo jis pradejo atsiplesineti. is pradziu atlipo vienas krastelis, vel ji uzlipinau. ilipus i jura vel pajutau, kad jis atsiklijuoja, vel uzsiklijavau, kita diena, man besimaudant jau puse jo tabalavosi
Na, atsikankinau as taip su juo iki paskutines dienos (jau buvo laikas daryti savaites pertrauka). Na, bet regis "blogu" pasekmiu jokiu
Pasiseke...bet vistiek nemalonu buvo...ir mm laukiau kaip issigelbejimo...
QUOTE(zis @ 2007 07 26, 23:14)
Sveikutes
Per sias atostogas mano pleistras perejo maksimalius isbandymus...ir...neatsilaike. Atostogavau Kretoje ir maudziausi labai surioje Kretos juroje, tai praejus 5 dienom nuo jo uzklijavimo jis pradejo atsiplesineti. is pradziu atlipo vienas krastelis, vel ji uzlipinau. ilipus i jura vel pajutau, kad jis atsiklijuoja, vel uzsiklijavau, kita diena, man besimaudant jau puse jo tabalavosi
Na, atsikankinau as taip su juo iki paskutines dienos (jau buvo laikas daryti savaites pertrauka). Na, bet regis "blogu" pasekmiu jokiu
tai labai šaunu kad viskas baigėsi
QUOTE(zis @ 2007 07 26, 23:14)
Sveikutes
Nu tai aisku,bet juk nekasdien maudomes surioj juroi
sveikutes. as per evra pasiivairinau gyvenima (zr parasiuka) ne savo noru
tad sikart pasirinkau kitoki kontracepcijos buda
QUOTE(Campariuke @ 2007 08 10, 11:34)
sveikutes. as per evra pasiivairinau gyvenima (zr parasiuka) ne savo noru
tad sikart pasirinkau kitoki kontracepcijos buda 
O as jau treti metai gyvenu be jokio nerimo