Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 09:55)
Ačiū už palaikymą  aciuks.gif Aš irgi labai LAIMINGA, kad viskas gerai baigėsi  karsta.gif  karsta.gif Galvojau - negi man taip nepasisekė ir būsiu tas 1% iš 100% kurie pastoja  lotuliukas.gif

Ir atsiprašau, jei KP vartotojas nugasdinau biškį  blush2.gif

Atvirai pasakius, aš tai pradėjau galvoti, kad o jei man taip atsitiktų? blink.gif visgi,kaip sakoma, jei sveri daugiau nei 90, tai apsauga ne tokia jau 100% ax.gif bet tfu tfu tfu, kol kas viskas normaliai, ir tikiuosi kad taip nebus, o ir tu čia prigązdinai doh.gif reikia tikėtis, kad daugiau tokių stresų nebus ir viskas bus normaliai clap_1.gif
Atsakyti
sakykit, gal kuri bandet be pertrauku klijuotis pleistra? na nedarant savaites pertraukos, kad nesulaukt savo mmm? g.gif blush2.gif
nes kaip tik atostogos nusimato man, nenoriu mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvuoge @ 2007 07 05, 10:19)
sakykit, gal kuri bandet be pertrauku klijuotis pleistra? na nedarant savaites pertraukos, kad nesulaukt savo  mmm? g.gif  blush2.gif
nes kaip tik atostogos nusimato man, nenoriu mmm  doh.gif

jei netingi, pasiskaityk šitoj temoj, nes viena iš mūsų čia rašančiųjų yra taip dariusi, ir viskas normaliai mirksiukas.gif tiesiog klijuoji dvi pakuotes iš eilės be jokių pertraukų, o tada padarai pertrauką kaip kad darytum po vienos, ir viskas normaliai mirksiukas.gif nepatingėk susirasti ir bus viskas aišku mirksiukas.gif nedaug juk čia tų puslapių yra šioj temelėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 07 05, 11:31)
jei netingi, pasiskaityk šitoj temoj, nes viena iš mūsų čia rašančiųjų yra taip dariusi, ir viskas normaliai  mirksiukas.gif  tiesiog klijuoji dvi pakuotes iš eilės be jokių pertraukų, o tada  padarai pertrauką kaip kad darytum po vienos, ir viskas normaliai  mirksiukas.gif  nepatingėk susirasti ir bus viskas aišku  mirksiukas.gif  nedaug juk čia tų puslapių yra šioj temelėj  mirksiukas.gif

aciu, kaip tik skaitineju mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pizoniuks @ 2007 05 08, 17:24)
Sveikos, as naudoju pleistriuka evra gal jau metukus, is pradziu buvo man nieztejimas, o dabar nebera bigsmile.gif . Turi praeiti laiko..

o as panaudojau viena cikla evra pleistru ir va kaip tik siandien nusiklijavau ir daugiau nevartosiu, nes pastoviai krutine jautri, skauda, pilvo ir nugaros apacia maudziau daznai, o ir pats naudojimas nepatinka, nes jo krastai negali atsiklijuoti, o pas mane atsiklijuodavo...
Atsakyti
QUOTE(mazytis_angeliukas @ 2007 07 06, 14:56)
o as panaudojau viena cikla evra pleistru ir va kaip tik siandien nusiklijavau ir daugiau nevartosiu, nes pastoviai krutine jautri, skauda, pilvo ir nugaros apacia maudziau daznai, o ir pats naudojimas nepatinka, nes jo krastai negali atsiklijuoti, o pas mane atsiklijuodavo...

kas dėl jautrumo, tai gal čia kaip ir adaptacijos toks periodas gaunasi tau? g.gif o kas liečia atsilupimą, tai paspaudi su delnu, prikimba, bet nereikia labai į tai kreipti dėmesį, nes kaip kad čia rašė, tai nieko baisaus tie krašteliai, susirask, paskaitysi, kiek gali būt atsilupę, nors jau 2 m kaip naudoju, ir tfu tfu tfu ramu mirksiukas.gif aišku, tai tavo pasirinkimas ką vartoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ar kam nuo KP padidėjo krūtinės, jei taip ar žymiai, ir ar jos netapo skausmingos?
Iškart ačiū kas pasidalins savo patirtimi biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena .
Reik skubaus atsakymo!!!!!!
pradejau naudot pleistra .
birzeli susergau 22 d. penktadieni .
taip jau suklijuoti visi trys pleistrai . si penktadieni 13 d tureciau jo jau nebeklijuot. bet iseina kad susirgsiu gal 15 d . pagal birzeli turejau 22 d. vadinas cia naujas ciklas.
o as i pajuri islekiu , ir man butu labai gerai susirgt pvz 22 d .
jei as si penktadieni vistiek uzklijuociau nauja pleistra ?
ar nesusirgciau ? ar atsikeltu menesines ?
ar yra kuri taip darius ?
gyd skambinau , jie tiek zino kiek mes. sake, kad arba susirgsiu ir bus labai mazos men . arba visai nesusirgsiu , ir jos atsikels kaip planavus .
Atsakyti
QUOTE(Rraimonda85 @ 2007 07 06, 18:03)
Sveikos ar kam nuo KP padidėjo krūtinės, jei taip ar žymiai, ir ar jos netapo skausmingos?
Iškart ačiū kas pasidalins savo patirtimi  biggrin.gif

as naudojau kp 6 men,ir krutine tikrai padidejo,nu jau tikrai matesi kad padidejus,bet nepasakyciau kad skausminga buvo,o dabar geriu kt tai vel viskas gryzo i sa vezes,sumazejo kokia ir buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meljola @ 2007 07 09, 18:40)
Laba diena .
taip jau suklijuoti visi trys pleistrai . si penktadieni 13 d tureciau jo jau nebeklijuot. bet iseina kad susirgsiu gal 15 d . pagal birzeli turejau 22 d. vadinas cia naujas ciklas.
ar yra kuri  taip darius ?
gyd skambinau , jie tiek zino kiek mes. sake, kad arba susirgsiu ir bus labai mazos men . arba visai nesusirgsiu , ir jos atsikels kaip planavus  .

pagal mane jei pradesi penktadieni klijuoti nauja pleistra tai nesusirgsi,as naudojau kp ir konsultavaus su daktare,cia tas pats kas su kt,jei nori atitolinti geri toliau tabletes t.y.kita pakuote o jei nori pasigreitinti nutrauki tableciu gerima.mano nuomone klijuok penktadieni pleistra ir jei nori dar kita sav gali neklijuoti-tada susirgsi,arba geriausia klijuok visa cikla,t.y3 savaites po pleistra
Atsakyti
[quote=Meljola,2007 07 09, 18:40]
Laba diena .
ar yra kuri taip darius ?
gyd skambinau , jie tiek zino kiek mes. sake, kad arba susirgsiu ir bus labai mazos men . arba visai nesusirgsiu , ir jos atsikels kaip planavus .
[/quote
šioj temoj buvo jau apie tai kalbėta, paskaityk mirksiukas.gif gali klijuoti dvi pakuotes iš eilės ir viskas bus thumbup.gif nes yra taip dariusių,o po to,kai suklijuosi dvi pakuotes,padaryk savaitės pertrauką ir sulauksi tų šventiškų dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man tai kažkaip tas pleistras vis atsiklijuodavo g.gif .Toks nepatikimas pasirodė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rramaske @ 2007 07 14, 15:41)
Nu man tai kažkaip tas pleistras vis atsiklijuodavo g.gif .Toks nepatikimas pasirodė. g.gif

Kažkuri forumietė čia rašė,kiek gali būti atlipusio pleistro ir vis tiek bus patikimas mirksiukas.gif aš asmeniškai jau 2m naudoju, kartais krašteliai truputį atlimpa,bet prispaudi su delnu ir vėl viskas thumbup.gif kai tik užlipdai pleistrą, reikia kažkur 10 sekundžių palaikyti stipriai prispaudus, tada jis prilimpa kaip reikiant, oda taip pat turi būti švari, ta prasme nesutepta su kokiais nors pieneliais ir pan. Ir jis laikosi tikrai labai tvirtai, neatsiklijuoja visiškai, nebent truputį krašteliai, o tai ne problema schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti