Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

rolleyes.gif Sveikos drauguzes 4u.gif 4u.gif

cili labai dziugu kad tau pagerejo wub.gif wub.gif

As po gydytojo rolleyes.gif
taip.zodziu situacija labai pagerejo,galva ir alkunes labai net wub.gif kojos ..na vietoj smulkiu zidinuku liko demeles bet sake patepti 2kart savaiteje jo israsytu tepalu ir..saules vonios po 15-20 min kas diena thumbup.gif thumbup.gif Kojos ilgiau gyja unsure.gif unsure.gif zodziu esu patenkinta kol kas rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

sakiau geriau jau visai ta pso dingtu rolleyes.gif o jis.. sako>: galetu ir moterys po 2 metu pacios iseiti blink.gif blink.gif as jam: nieko nepadarysi pats eik tada ...sako..nenoriu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 23, 15:23)
Delfine, norejai ugniazoliu vonias pameginti? Pats laikas butu ju pradeti dairytis, jau, kad isbujojo, prazydo  bigsmile.gif  Gaila, kad ne Klaipedoj esi, pakviesciau, pas mane visas patvorys pribujojo  biggrin.gif

nu gaila gaila aisku.... unsure.gif
o tu gal kokia fotke savo patvorio gali ikelti cia? blush2.gif
savaitgali vaziuoju tevelius lankyti - leksiu dar prie ezeriuko pasikaitint, sakau gal pakelej kur rasiu tu ugniazoliu rolleyes.gif
tik va nezinosiu kaip atrodo - is interneto nuotrauku nelabai kaip susidariau vaizda
tai jei galetum viena fotke stambiu planu ir viena smulkiu planu biggrin.gif blush2.gif

ai tiesa - o jas ten dziovinti ar tik ka skintas virti?
ir kiek laiko virti? kazkaip isgaravo is galvos vel doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 23 gegužės 2007 - 15:23
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 23, 14:22)
nu gaila gaila aisku....  unsure.gif
o tu gal kokia fotke savo patvorio gali ikelti cia?  blush2.gif
savaitgali vaziuoju tevelius lankyti - leksiu dar prie ezeriuko pasikaitint, sakau gal pakelej kur rasiu tu ugniazoliu  rolleyes.gif
tik va nezinosiu kaip atrodo - is interneto nuotrauku nelabai kaip susidariau vaizda
tai jei galetum viena fotke stambiu planu ir viena smulkiu planu  biggrin.gif  blush2.gif

ai tiesa - o jas ten dziovinti ar tik ka skintas virti?
ir kiek laiko virti? kazkaip isgaravo is galvos vel  doh.gif

Delfine, pagooglink paveiksliuku isivedus Greater Celandine. Labai daug ir aiskiu ismeta nuotraukyciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 05 23, 16:57)
Delfine, pagooglink paveiksliuku isivedus Greater Celandine. Labai daug ir aiskiu ismeta nuotraukyciu thumbup.gif

radau - aciu...pamenu pas mociute patvory tokios labai augdavo biggrin.gif

Corsa, o tu pati gal bandei sias voneles? blush2.gif

Grizau po fototerapijos - vel visa nusvilau... blink.gif
bet pastebejau stai ka - svyla tos vietos kurios dar nera isgije.... mastau.gif
o nugaroje matau kad efektas thumbup.gif nors spalvyte dar ne tokia kaip odos, bet siaip tai wub.gif
ech kad viskas taip butu ax.gif

bet daugiau jau nebeisiu schmoll.gif
liko dar 1 seansas ir busiu 20 isejus...manau tikrai pakaks siam kartui ax.gif
rudeni ziuresim ax.gif
Daliux - o tu emei biuleteni sioms fototerapijoms?
man siule, as neimiau, bet dabar galvoju kad kita karta imsiu blink.gif
nu tragiskai nieko nespeju kai 2 valandas sugaiztu pirmyn atgal, pirmyn atgal.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 23 gegužės 2007 - 17:10
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 23, 14:37)
kadangi jus vartojat visos skin cap tai papasakokit galu gale visa istorija....
jis jums padeda - bet gydytojai net nemini iso vaisto....
jis jums padeda - bet ji uzdraudzia platinti lietuvoje....
o jus jo vis tiek ieskot  blink.gif
tai gal ne be reikalo jis isimtas is apyvartos?
ar kas zinot realia priezasti kodel taip yra? mastau.gif

o aš manau, kad čia vaistų politikos reikalas g.gif kažkam nenaudinga, kažkokius kitus vaistus užgožia. juk daugybė yra daug stipresnių steroidinių tepalų ir nieko - parduoda, gydytojai siūlo. o kaži kodėl privatūs gydytojai siūlo skin-cap, o neprivatūs ne g.gif . gal todėl., kad jiems už reklamą niekas nieko neduoda doh.gif juk išrašo dažniausiai kompensuojamus vaistus - tai didelis biznis farmacininkams ir vaistų gamintojams. aš naudoju skin-cap 14m ir toliau naudosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 23, 18:07)
radau - aciu...pamenu pas mociute patvory tokios labai augdavo  biggrin.gif

Corsa, o tu pati gal bandei sias voneles?  blush2.gif

Grizau po fototerapijos - vel visa nusvilau... blink.gif
bet pastebejau stai ka - svyla tos vietos kurios dar nera isgije....  mastau.gif
o nugaroje matau kad efektas  thumbup.gif  nors spalvyte dar ne tokia kaip odos, bet siaip tai  wub.gif
ech kad viskas taip butu  ax.gif

bet daugiau jau nebeisiu  schmoll.gif
liko dar 1 seansas ir busiu 20 isejus...manau tikrai pakaks siam kartui  ax.gif
rudeni ziuresim  ax.gif
Daliux - o tu emei biuleteni sioms fototerapijoms?
man siule, as neimiau, bet dabar galvoju kad kita karta imsiu  blink.gif
nu tragiskai nieko nespeju kai 2 valandas sugaiztu pirmyn atgal, pirmyn atgal....  blink.gif

Puiku, kad radai nuotraukyciu thumbup.gif o as galvoju, kad nemokesiu ju ideti, nupaveiksluoti tai nesunku. photo.gif tik va paroyti sunkiau. Mes apie jas snekejom praitoj temoj 44p. Perziurek prisiminsi

O kad man niekas nesiule, net nezinojau, kad galima imti, reiks paprasyti kita karta. Jei tik duoda tai ir imk, tuo paciu ir pailesi truputi nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliux: 23 gegužės 2007 - 18:38
QUOTE(Čili @ 2007 05 23, 13:59)
nu o mano kirpėja šiandien nustebo - sako "sergi žvyneline?"
(pamačius alkūnes taip pasakė). "nu keista, o galva tokia švari " Nu sakau yra galvoj biškį židinukas,pažiūrėjo,sako tik menkas paraudimęs likęs

*****, kaip aš už tave džiaugiuosi wub.gif Va tau 4u.gif

QUOTE(Čili @ 2007 05 23, 14:19)
man tai patiko,kad mano kirpėja žino apie tokias neužkrečiamas ligas kaip seborėjinis dermatitas,žvynelinė ir t.t. Ramiai kažkaip galiu eiti, nes žinau,kad nesibaidys manęs

Mano kirpėja irgi puikiai žino šitą ligą ax.gif Bet turbūt aš vienintelė, kuriai ši liga tokia smarkiai progresuojanti verysad.gif

QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 23, 15:46)
As po gydytojo
taip.zodziu situacija labai pagerejo,galva ir alkunes labai net wub.gif  kojos ..na vietoj smulkiu zidinuku liko demeles bet sake patepti 2kart savaiteje  jo israsytu tepalu ir..saules vonios  po 15-20 min kas diena thumbup.gif  thumbup.gif Kojos ilgiau gyja    zodziu esu patenkinta kol kas
sakiau geriau jau visai ta pso dingtu rolleyes.gif  o jis.. sako>: galetu ir moterys po 2 metu pacios iseiti blink.gif  blink.gif  as jam: nieko nepadarysi pats eik tada ...sako..nenoriu

A pas kokį gydytoją lankaisi? Aišku jei ne paslaptis... ax.gif Ar privačiai eini ar į 2 ligoninę?
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
O jūs man pasakykit, su ta uniažole galvą galima plaut? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 23, 21:54)

O jūs man pasakykit, su ta uniažole galvą galima plaut? unsure.gif

Galima, ji ir siaip odai gerai, ne tik pso gydo. Mamai sausa oda, ji taip pat pasidaro vonias ir labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes undineles. Nu va auginu toliau savo nestuke.gif ir toliau kenciu nuo begalinio niezulio. Niekas nepadejo ka buvo prirasiusi gydytoja. Buvau neseniai vel Lietuvoje, ejau pas savo dermatologe, sakau gelbekit, tuoj isprotesiu...Tai israse CUTIVATE tepaliuka, sake 3 dienas galiu teptis i savaite. Paskaicius informacini lapeli, neatrodo kad tie vaistai butu labai silpni hormoniniai sad.gif Ar vartojot kas? Lauksiu atsiliepimu apie si vaista.
Parsiveziau is tevu ir augala toki, ausinis usas liaudiskai vadinamas. Gal girdejot kada? Sako labai padeda nuo pso. Nu as jau savaite to augaliuko sultimis tepu, baigiu visus lapus nuraskyti, nu sunku pasakyti ar jis veikia ar ne. Demes atrodo gal maziau raudonos, bet niezti vis taip pat ziauriai.

Jauciuosi labai prastai, karsta pasidare, pas mane pilvas ant nosies lipa, o net lengvos sukneles negaliu uzsidet. Neteisybe kazkokia, kodel kitoms nestukems praeina o man ne verysad.gif

Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 23, 16:07)
Corsa, o tu pati gal bandei sias voneles?  blush2.gif

Nea, as nebandziau dar. Nors irgi galvoju pabandyti. Tiesa, niekas nepasake ar jas dziovinti reikia, gal zinot kas? O beje as cia (Anglijoj) ju nematau sad.gif reikes akyliau paieskoti.

Aganiux, laikykis! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corsa: 23 gegužės 2007 - 22:36
QUOTE(Daliux @ 2007 05 23, 23:00)
Galima, ji ir siaip odai gerai, ne tik pso gydo. Mamai sausa oda, ji taip pat pasidaro vonias ir labai patenkinta  bigsmile.gif

thumbup.gif jėga, bandysiu biggrin.gif
Beje, o ją žalią reikia apvirti ar vistik reikia džiovinti? g.gif

QUOTE(aganiux @ 2007 05 23, 23:19)
Sveikutes undineles. Nu va auginu toliau savo  nestuke.gif  ir toliau kenciu nuo begalinio niezulio. Niekas nepadejo ka buvo prirasiusi gydytoja. Buvau neseniai vel Lietuvoje, ejau pas savo dermatologe, sakau gelbekit, tuoj isprotesiu...Tai israse CUTIVATE tepaliuka, sake 3 dienas galiu teptis i savaite. Paskaicius informacini lapeli, neatrodo kad tie vaistai butu labai silpni hormoniniai sad.gif Ar vartojot kas? Lauksiu atsiliepimu apie si vaista.
Parsiveziau is tevu ir augala toki, ausinis usas liaudiskai vadinamas. Gal girdejot kada? Sako labai padeda nuo pso. Nu as jau savaite to augaliuko sultimis tepu, baigiu visus lapus nuraskyti, nu sunku pasakyti ar jis veikia ar ne. Demes atrodo gal maziau raudonos, bet niezti vis taip pat ziauriai.

Jauciuosi labai prastai, karsta pasidare, pas mane pilvas ant nosies lipa, o net lengvos sukneles negaliu uzsidet. Neteisybe kazkokia, kodel kitoms nestukems praeina o man ne  verysad.gif

Sekmes visoms!

Laikykis, mažule console.gif Tvirtybės tau 4u.gif
Cutivate nebandžiau schmoll.gif g.gif
Atsakyti
As teplioju cutivate
jis tikrai nestiprus hormonas schmoll.gif
man ji israse fototerapijos metu naudoti (kai praktiskai nereiketu naudoti nieko)
ir pasake - kad jis minimaliai kenksmingas, nes cutivate skiriamas kudikiams nuo 3 men NETGI!!!
va taip va...
o ir siaip kai as juo pasitepu jis mazai man tepadeda - is to ir suprantu kad silpnas jis hormonas cool.gif

nu tai ka su tom ugniazolem reikes nardyt vonioje jeigu ir galvai padeda lotuliukas.gif
Atsakyti