Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(corsa @ 2007 05 23, 23:35)
Nea, as nebandziau dar. Nors irgi galvoju pabandyti. Tiesa, niekas nepasake ar jas dziovinti reikia, gal zinot kas? O beje as cia (Anglijoj) ju nematau sad.gif reikes akyliau paieskoti.

Aganiux, laikykis!  4u.gif

Zalios ugniazoles irgi gerai, nedziovinkit, kol yra zaliu, jos dar ir geriau, pavirkit kokia 10 min ir dar kelias min. palaikykit puode, o paskui nukost ir i vonia biggrin.gif ir guleti dar 15-20 min. Beje, kas turit problemu su sirdimi ja geriau istraukti is vandens.

Againiux esu tepus Cutivate ir gan nemazai, neblogi vaistukai, bet kaip ir visi harmoninis, mepiknaudziauk, pagulek drusku voniose, gal maziau niestes, laikykis friends.gif
Atsakyti
As bandymu periodu esu bandzius cutivate-rezultatas=0
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 24, 10:37)
Zalios ugniazoles irgi gerai, nedziovinkit, kol yra zaliu, jos dar ir geriau, pavirkit kokia 10 min ir dar kelias min. palaikykit puode, o paskui nukost ir i vonia  biggrin.gif  ir guleti dar 15-20 min. Beje, kas turit problemu su sirdimi ja geriau istraukti is vandens.

nesupratau? blink.gif
Atsakyti
Labas merginos aš irgi bandau gyditis su ugniažolę ir vonios ir šiaip su sulčiu patepiu žaizdeles ant koju kolkas pagerejimo nematyt o šiaip tai su trumpom rankovem tai išeit negaliu jau labai baisios rankos sad.gif Man fototerapija nieko nepadejo tai gygytoja sake kad saulės vonios irgi gali nepadet bet vistiek stengiousi but kuo daugiau sauleje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 05 23, 23:19)
Jauciuosi labai prastai, karsta pasidare, pas mane pilvas ant nosies lipa, o net lengvos sukneles negaliu uzsidet. Neteisybe kazkokia, kodel kitoms nestukems praeina o man ne  verysad.gif

Naliūdėk, ne tu viena tokia, man irgi nepraėjo, o pablogėjo, dabar maitinu irgi negaliu gydyt, nu bet kaip nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 24, 10:16)
nesupratau?  blink.gif

aš tai supratau, kad negalima gulėti nuovire, tik sėdėti, kad neapsemtų širdies ploto unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2007 05 24, 13:36)
aš tai supratau, kad negalima gulėti nuovire, tik sėdėti, kad neapsemtų širdies ploto  unsure.gif .

nu tada reikia tiketis kad neturiu problemu su sirdim, nes mano pso susikoncentravus kaip tik nuo sirdies aukstyn.... unsure.gif
zodziu reiks drauga salia vonios pasodyt kad stebetu mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 23, 21:54)

A pas kokį gydytoją lankaisi? Aišku jei ne paslaptis... ax.gif  Ar privačiai eini ar į 2 ligoninę?

ainu i 2 lig pas grusauska 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma smile.gif Man atrodo kad man siek tiek geriau nuo to Cutivate, bent jau bambos nebeniezti, o tai ji tokia issokus jau pas mane, tai kai liesdavosi prie rubu, budavo labai labai prastai.
Atsakyti
merginos, na per paieska senoje temoje paieskojau ir neradau doh.gif , tai gal padesit, jus visos cia diskutavote apie skin cap, bet kad internete radau info tik angliskai, gal zinote kur apie ji galeciau lietuviskai paskaityti ax.gif
Atsakyti
gal per google ieskok g.gif

cia prasom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jurginta*: 24 gegužės 2007 - 15:26
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 24, 16:22)
gal per google ieskok g.gif
cia prasom 4u.gif

aciu, sita buvau radusi, bet kad cia tik vaistu pavadinimas ir ju kaina verysad.gif o kas tai per daigtas nieko neraso, jokios anotacijos, nu ka reiks angliskai ka nors aiskintis doh.gif
Atsakyti