Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(Daliux @ 2007 05 11, 10:26)
Sveikute, gal geriau tu pasikonsultuok su gyditojais, o ne nustatinek sau   mirksiukas.gif  pso mazas malonumas, tikekimes, kad tau tik truksta kokiu vitaminu  console.gif  Mano nagai jau seniai pazeisti, o gyditi ju nera kaip  cray.gif  tai nevaikstau nelakuotais, vis maziau matosi, bjaurus dalykas tie nagai, o kaip noreciau nueiti pas manikiurininke  nail.gif  bet jug nepakisi jai tokiu nagu  verysad.gif

Daliux, o kokie nagai tau pazeisti?
ir ar koju daugiau buna pazeisti ar ir ranku? blink.gif
as kazkaip itartinai jau savo nagus stebiu....koju nagai jau pakeite spalva...bijau kad pso selina ir ten...
zinot kartais noriu isrekti: eik salin slykstyne gun_bandana.gif
bet zinau kad negaliu su ja pyktis, nes bus dar blogiau ir tokia neviltis apima.... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 11 gegužės 2007 - 09:42
QUOTE(Daliux @ 2007 05 11, 11:26)
Sveikute, gal geriau tu pasikonsultuok su gyditojais, o ne nustatinek sau  mirksiukas.gif  pso mazas malonumas, tikekimes, kad tau tik truksta kokiu vitaminu  console.gif  Mano nagai jau seniai pazeisti, o gyditi ju nera kaip  cray.gif  tai nevaikstau nelakuotais, vis maziau matosi, bjaurus dalykas tie nagai, o kaip noreciau nueiti pas manikiurininke  nail.gif  bet jug nepakisi jai tokiu nagu  verysad.gif

ir aš niekada nebuvau pas manikiūrininkę blush2.gif gėda. juolab kad negalima ir dirbtinių priauginti unsure.gif . o lakuojant tai baisiai baisiai skilinėja - jie labai silpni.

Delfine, ir kojų ir rankų verysad.gif . jie nelygūs, dažnai sustorėję, atsiknoję, pageltę, dar būna kad skauda ir infekcija įsimeta. aš jau pripratusi visada sugniaužtus kumščius laikyti, kad nesimatytų. būna pagerėjimai, pablogėjimai kaip ir ant odos.
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 11, 10:41)
Daliux, o kokie nagai tau pazeisti?
ir ar koju daugiau buna pazeisti ar ir ranku?  blink.gif
as kazkaip itartinai jau savo nagus stebiu....koju nagai jau pakeite spalva...bijau kad pso selina ir ten...
zinot kartais noriu isrekti: eik salin slykstyne  gun_bandana.gif
bet zinau kad negaliu su ja pyktis, nes bus dar blogiau ir tokia neviltis apima....  cry.gif

As ir saukiau, ir rekiau, ir graziuoju prasiau... nesitraukia bjaurybe nors tu ka bash.gif naca apie nagus taip ir raso, kaip yra, tik infekcijos nebuvo, pfu pfu pfu
nezinau, kaip butu jei lakuoti negaleciau g.gif kur rankas reiketu kisti
Laikykis Delfine, buna ir blogiau, tik nepergyvenk friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliux: 11 gegužės 2007 - 10:50
aciu jums visoms uz palaikyma....nu kaip nors kaip nors....
va - geles jums mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 10, 17:37)
bet cia tik tau tokios ypatingos salygos buvo....
jauciu siaip tai brangus malonumas tos zuveles...

Lietuvos ryte skelbė, kad nemokamai tuose baseinuose žmonės maudosi ištisom dienom, tik kad pragyvenimas brangiai išeina smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 11, 15:31)
Lietuvos ryte skelbė, kad nemokamai tuose baseinuose žmonės maudosi ištisom dienom, tik kad pragyvenimas brangiai išeina smile.gif  4u.gif

taip taip ir aš skaičiau ir mačiau per TV, kad nekainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 11, 15:19)
taip taip ir aš skaičiau ir mačiau per TV, kad nekainuoja rolleyes.gif

kaip suprantu ten tik viezbutis tada kainuoja.....
gal kas turit nuorodele kokia?
ir kiek tas brangiai ? ax.gif
man kokiai 10 dienu 1800 atrodo padoriai dar....jau 3000 gal ir ziauru doh.gif
nes vien Lietuvoj tas zuveliu gydymas apie 3000 lt unsure.gif
Atsakyti
man atrodo kad ne ką brangiau išeina, o važiuodamas dar ir 2 zuikius nušausi.
Atsakyti
Smagu! jau nauji namuciai friends.gif
mano demes vel aprimo...ale bangom jos pas mane doh.gif
o klausykit ar kam nors niezti oda net jei ant jos dar nera demeliu?man jau trecia diena tiek niezti kojas,draskau nu nebegaliu tvert.trpty nupleiskanojusios,bet demeliu neradau nei vienos g.gif beje man atsirado ausyse,taip niezt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 05 11, 14:34)
klausykit ar kam nors niezti oda net jei ant jos dar nera demeliu?man jau trecia diena tiek niezti kojas,draskau nu nebegaliu tvert.trpty nupleiskanojusios,bet demeliu neradau nei vienos g.gif beje man atsirado ausyse,taip niezt verysad.gif

Man bigsmile.gif . Kairės kojos blauzdą prieky, žemiau keliuko kartais taip niežti blink.gif . Na kokią savaitę gal ar kartais ilgiau. Tai nudraskau iki šašų doh.gif . Po to nustoja kuriam tai laikui, gali ir mėnesį neniežėt, o po to vėl išlenda. Ir atrodo nieko ten nėra, tik parausta jau kai nukasau.
O ausyse irgi kartais kutenti pradeda, tai su ausų pagaliukais pasikasau unsure.gif .
Gal čia susiję, tik dabar pagalvojau g.gif , reikės dabar atkreipti dėmesį, ar tie niežėjimai tuo pačiu metu atsiranda, ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 11 gegužės 2007 - 14:54
o jus ar pakankamai drekinat savo visa kuno oda?
as tai teplioju visokiausiais pieneliais, aliejukais ir pan...
tai MB labai dziaugiasi kokia nuostabi svelnute mano oda... wub.gif
ech jei nebutu tu demeliu tai is viso kaip aksomas vaiksciociau blush2.gif

jop, kartais man irgi ausi niezti - o kai darbe bunu - tai kaip pasikasyt???? blink.gif
o pamenu kai dar nezinojau kad ausyje turiu (nu nepasiziuresi gi kazkaip...)
valau valau ta ausi - galvoju nu ar as nevala ar kas ten vyksta - pastoviai kiek valai, tiek yra..net nuo gydytoju geda budavo...bet tik po kokiu metu susiprotejau kas ten vyksta doh.gif
siaip as ten niekada nieko dar netepiau unsure.gif kas nors tepat?
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 11, 16:05)
o jus ar pakankamai drekinat savo visa kuno oda?
as tai teplioju visokiausiais pieneliais, aliejukais ir pan...
tai MB labai dziaugiasi kokia nuostabi svelnute mano oda...  wub.gif
ech jei nebutu tu demeliu tai is viso kaip aksomas vaiksciociau  blush2.gif

jop, kartais man irgi ausi niezti - o kai darbe bunu - tai kaip pasikasyt????  blink.gif
o pamenu kai dar nezinojau kad ausyje turiu (nu nepasiziuresi gi kazkaip...)
valau valau ta ausi - galvoju nu ar as nevala ar kas ten vyksta - pastoviai kiek valai, tiek yra..net nuo gydytoju geda budavo...bet tik po kokiu metu susiprotejau kas ten vyksta  doh.gif
siaip as ten niekada nieko dar netepiau  unsure.gif  kas nors tepat?

as tai tikrai nepakankamai drekinu.tiesiog kadangi mane taip staigiai uzgriuvo ta liga,nespejau dar tinkamai pasiruost.oda mano niekada anksciau sausa nebuvo,tai pasitepdavau betkokiu pieneliu kada nekada.dabar jauciu reiks nuolat kokiais aliejais tepti.
as ausi patepiau "elidel"kur veidui buvo israses,nes negalejau pakest niezejimo jau,maniau nurausiu ta ausy.
beje man ant lyt.organu demeles atsiranda,nezinau kuom tept.gyd.nesakiau nes geda doh.gif galvoju lieps parodyt... lens.gif biggrin.gif
Atsakyti