Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(Cole @ 2007 06 08, 13:19)
Vat aš irgi turėjau vieną KITOKIĄ dėmelę ant rankos, netoli peties, kuri nepasidavė gydymui Psoriatenu, priešingai - netgi plėtėsi. Aš ją Travocort (hormoninis+antigrybelinis) kremu išnaikinau.

cia be recepto parduos man mastau.gif ar kompensuojamas jis ar labai brangus?

QUOTE(Čili @ 2007 06 08, 13:28)
man klinikose profesorė pabrėžė, kad cutivate galima naudoti maximum savaitę ir tik porąkart po lašiuką tepant ant drėgnos odos, nes didelis hormonų kiekis 4u.gif

blink.gif o man gydytoja ji israse fototerapijos metu, kai variantas visiskai nenaudoti hormoniniu tepalu nepasitvirtino, ir pabreze kad tai labai silpnas hormonas kuri gali vartoti ir naujagimiai nuo 3 menesiu unsure.gif
as galvoju gal yra keliu rusiu - su skirtinga hormonu koncentracija mastau.gif
nes ant manojo berods 0,005% kazkokio ten to hormono....kas labai mazai, ant kitu maciau didesnes koncentracijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 06 08, 13:40)
blink.gif  o man gydytoja ji israse fototerapijos metu, kai variantas visiskai nenaudoti hormoniniu tepalu nepasitvirtino, ir pabreze kad tai labai silpnas hormonas kuri gali vartoti ir naujagimiai nuo 3 menesiu  unsure.gif
as galvoju gal yra keliu rusiu - su skirtinga hormonu koncentracija mastau.gif
nes ant manojo berods 0,005% kazkokio ten to hormono....kas labai mazai, ant kitu maciau didesnes koncentracijas  doh.gif

nepamenu koncentracijos, bet vaikui veido neleido juo tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 08, 14:09)
nepamenu koncentracijos, bet vaikui veido neleido juo tepti smile.gif

ne tai veidui man is viso neleido jokio hormono schmoll.gif
veidui gavau elidel tepala - nu zinokit apakus likau koks poveikis bigsmile.gif
tepliojau kiekviena diena kantraiai, po 2 savaiciu jau nuolatine tapusi deme dingo thumbup.gif
Atsakyti
Julcionok, visos žinom kad blogai tie hormonai doh.gif . jei būčiau žinojusi prieš 14m, kad skin-cap hormoninis tai nebūčiau pradėjusi doh.gif , nes mama niekad neleido naudoti hormoninių tepalų. bet nežinojau, o pasirodo ne taip jau ir baisu, jei per tiek metų nejaučiu pašalinio poveikio, o mano oda labai graži, kai neišberta ( daug kas giria).

o sanariukai man nuo paauglystės, kai dar nenaudojau hormonų, ir būklė tik labai nežymiai pakitusi į blogą- manau kad ne nuo hormonų, o amžiaus.

nežinau, ar naudočiau skin-cap savo vaikams, man tai būtų didelis galvosūkis doh.gif , nes jau kiek aš vaikystėj prisikankinau nuo fizinio ir emocinio diskomforto unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aganiux @ 2007 06 08, 09:58)
Tiesa sakant, man geriau nesveiki vidaus organai, negu oda, juk tai didziausias musu organas ir dar matomas! Uzsisakiau as Skin Cap internete, niekad nemaniau kad jis toks brangus! Uz 2 buteliukus sumokejau $77, cia su pristatymu is JAV. Ar nepermokejau?

o kokio dydžio pirkai. jei 200 ml, tai kaip ir normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 06 08, 17:14)
o sanariukai man nuo paauglystės, kai dar nenaudojau hormonų, ir būklė tik labai nežymiai pakitusi į blogą- manau kad ne nuo hormonų, o amžiaus.

prasau papasakok daugiau bigsmile.gif
ar labai bukle pablogejo? kokia situacija dabar, ka vartoji prevencijai? bigsmile.gif
labai jau idomu isgirsti is patyrusio zmogaus blush2.gif
nes buvau issigandus, kad neturesiu normalios ateities jei tokie sanariu skausmai dabar prasideda unsure.gif
Atsakyti
man ne tai kad skaudėdavo, o toks keistas jausmas - norisi ražytis, tampyti juos, ypač kokiam kino teatre prasidėdavo ar kitur, kur reikėdavo nejudriai būti. o dabar tai dar ir kelių sąnariai paskauda. ypač įsiskauda važiuojant autobusu, kur ilgą laiką sulenkus reikia būti. ir po to gan ilgą laiką skauda. jie nepatinsta. tai pasiteplioju ir tiek. bet nepasakyčiau, kad tai blogėtų. kai praeina, tai ilgam laikui.
o mano uošvienei irgi pso ir sąnariai, bet nebaisiai - sunku būna paeiti ilgiau pasėdėjus, užlipti ant dviračio, bet taip tai ji judri.
aš nelabai tikiu tais visais papildais ir vitaminais, tai ir nevartoju doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Oi oi kokios diskusijos cia pas mus vyksta, malonu skaityt! biggrin.gif
Na man paumejimas yra ne nauju demeliu atsiradimas, ne ju raudonumas, bet begalinis niezejimas diena nakti, kai negali net issimiegot normaliai, o jei jau miegi, tai per miegus iki krauju nusikasai...Man taip yra dabar. Cutivate gal ir stiprus, nezinau, man is instrukcijos taip irgi pasirode, bet gydytoja sake kad net kudikiams nuo 3men sita tepala skiria.
Kaip sunku man isivaizduoti kas butu jei butu pazeistos mano pedos ar delnai, cia tai tikrai baisu. Dziaugiuosi turedama galimybe paslept po rubais savo "grozi". Dabar labai bijau gimdymo, kad jo metu mane visa pamatys...zinau, kvaila, bet man taip geda kad nemoku zmogui pasakyt...is anksto perspejau kad man jokiu studentu nebutu, nes cia, Anglijoj, megsta juos kviesti i visokias operacijas ir gimdymus.
Ech, sunkus tas gyvenimas kai pagalvoji doh.gif
Atsakyti
vat ir aš to gėdos jausmo negaliu atsikratyti. kai būdavau labai išberta, tai net pas gydytojus vengdavau eiti. o ką čia kalbėt apie pliažą ir trumpas rankoves. pavydžiu toms kurios nekompleksuoja, aš taip nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 06 08, 18:15)
vat ir aš to gėdos jausmo negaliu atsikratyti. kai būdavau labai išberta, tai net pas  gydytojus vengdavau eiti. o ką čia kalbėt apie pliažą ir trumpas rankoves. pavydžiu toms kurios nekompleksuoja, aš taip nemoku doh.gif

nu zinai man lengva nekompleksuoti kai yra ant nugaros ir po krutine.... unsure.gif
bet kazkaip kai prie juros budavau nekreipdavau demesio ar ziuri i tas kelias demes ar ne kas nors.... tik nuo draugu zvilgsniu budavo nemalonu, bet jie viena karta paziureje kita karta nebeziuri biggrin.gif
Atsakyti
aš net nuo draugų slėpdavau. bet dažnai būdavo, kad tikra undinėlė buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 06 08, 18:11)
Dabar labai bijau gimdymo, kad jo metu mane visa pamatys...zinau, kvaila, bet man taip geda kad nemoku zmogui pasakyt...is anksto perspejau kad man jokiu studentu nebutu, nes cia, Anglijoj, megsta juos kviesti i visokias operacijas ir gimdymus.
Ech, sunkus tas gyvenimas kai pagalvoji  doh.gif

Kai gimdysi, tas tikrai nerūpės mirksiukas.gif Tu čia nekalta, juk ne sifilis koks...

Aš kartais biškį įjungiu „dūrą“, juk esu nekalta, kad turiu tokį gėrį, ant kūno yra pabėrimų nemažai, bet vis tiek lankau aqua aerobiką, į pirtį einu su maudymuku, o rengiuosi kur kamputyje, prisidengus rankšluosčiu, arba tiesiog ilgai prausiuosi, tada persirengimo kambariuose būna mažiau žmonių ax.gif
Nenoriu, kad pso žiauriai gadintų gyvenimą...

Atsakyti
aganiux, o tu buvai uk pas gydytojus del pso? Zinok man israse labai nebloga losjona. Kaip jau pirmai rasiau, keikiau ji is pradziu, bet sauniai jis man padeda, baigia beveik visos demeles isvykti. Tikrai nzn ar jis hormoninis, bet manau, kad ne, nes gyd. sake, pabandyksita, jei nepades tada ziuresim ka stipriau. Tai nemanau, kad pacius pirmus vaistus siulytu hormoninius. Aisku galetum pasiklausti savo gydytojo ar gali juos naudoti. Tai exorex losjonas.
Atsakyti