Mergaites,
nesakau, kad reikia ju visiskai atsisakyti - taip ir man neiseina, bet tepliotis istisai

..
Delfine - kas tavo manymu yra paumejimas? Viskas priklauso nuo tavo poziurio. Kai tame rusiskam forume pamaciau vyra, kuriam po ilgu metu hormonu gydymo prasidejo eritrodermija, ir VISOS kojos nuo virsaus iki pedu buvo viena didele zaizda - va cia tai paumejimas, va cia baisu. O jei paumejimu laikai pora nauju demeliu - tai verta keist poziuri.. Visos mes moterys, visos jaunos ir norim buti grazios, na, nevisada iseina. Del mytybos - matai, klaikiausia, kad zvyneline pas kiekviena vis kitokia, ir manoji pvz visiskai nereaguoja i maista nei i gerimus. As ramiai galiu gert alu, o kazkam nuo vieno butelio paumejimas baisus buna. Pagrindiniai patarimai butu atsisakyti citrusiniu vaisiu, kaip nekeista - pomidoru, baklazanu, braskiu ir kitu raudonu uogu.. Na, jau nekalbant apie riebius, rukytus produktus. Na, zodziu - valgyk vien kopustus ir bus tau laime..

Man tai nepriimtina. Valgau ka noriu, aciu Dievui, kad mano liga yra tarsi letine ir jai dzin.
Aleksa,
esam likimo drauges - tavo forma vadinasi pustuline zvyneline, kai pazeidzia delnus ir ******. mano delnai kol kas tfu-tfu-tfu. Bet su pedomis kankinuosi jau 5 metai.. Buna dienu, kai nepaeinu, arba per asaras, kai oda suplysta iki gyvos mesos, va cia tai buna baisu. gelbejuosi apsivyniavusi plastiku, po juo riebiai patepu tepalu nakciai, ir pora dienu gyvenu normaliai. Apie tai, kad uzsideti slepetes su sijonu net kalbos nera. Tik ilgos kelnes, kad pridengtu. Tai jau ir as karta metuose nueinu pas gydytoja ir issirasau recepta daivobetui, bet vistiek, tik trupuciuka apmazina, o grizta tai dar daugiau.. Su hormonais kaip karuselei - vis grizti i ten pat, is kur pajudejai. Duok Dieve, jei ne dar daugiau.