QUOTE(naca @ 2007 06 15, 22:49)
aš prisimenu azerbaidžiane kartu su vietiniu gydymų mums dar hipnozės seansai buvo, bet manęs jie visai neveikė

. matyt esu iš sunkiai hipnotizuojamų
Aš irgi buvau Azerbaidžane, bet manęs nehipnotizavo

Šiaip man tos naftos vonios padėdavo kokiam pusmečiui, mane veždavo gegužės mėnesį, ten procedūros, saulės vonios ir grįždavau kaip ir sveika, o paskui vasarą pleže voliodavaus, tai naujos dėmės atsirasdavo tik kokį lapkričio mėn. Ai, ten man dar taikydavo akupunktūrą, tai miegodavau kaip užmušta
O kiek bobulyčių esu per 20 m. išbandžius

ir visokių dar gydymo būdų

ir grįžau prie tradicinės medicinos, taip pigiausia ir efektyviausia
QUOTE(aganiux @ 2007 06 16, 15:55)
Labas zuvytes. Nezinau ar pasakojau, bet pas mus Siauliuose tokia moteriske - burtininke yra, kuri gydo nuo visokiu ligu uzkalbejimais, kodavimais ir zolemis. Tai as pas ja kazkada turejau 10 seansu, zadejo kad pasveiksiu. Kiekviena karta kai eidavau pas ja, ji melsdavosi, kazkokius zenklus aplink mane ore darydavo, nu zodziu jauciausi tikrai kaip pas kokia ragana

Po visu tu 10 seansu, ji man pasake kad dabar mano aura svari, kad liga turetu pasitraukti, bet kad man reikia dar isoriskai padeti odai isgyti. Tai tas vaistas, kuri jinai man rekomendavo buvo arklio ismatos

Aceit arklys yra labai svarus gyvunas, jo ismatos irgi vien is zoliu gi yra, tai sake prisirinkti kakuciu ir isspaudus sultis, teptis jomis. Sake butu labai gerai jei pasiryzciau ir pagerti to "vaisto", bet as negalejau nei per kur. Tai va, nepasveikau ne velnio as nuo tos bobutes vaistu ir uzkalbejimu, nors apie ja laikrasciai rase, kad visi pas ja pasveiksta net kazkoki vaikina isgyde kuriam buvo nuo kudikystes labai sunki pso forma...
Beje, gal kas nors bandet ar girdejot kad kas butu bande gydyma turkiskomis zuvelemis? Mano vyras noretu man tu zuvyciu gauti is kazkur, kad as namie galeciau jomis gydytis. Lietuvoje, girdejau, galima issinuomoti kubila su tomis zuvytemis, pristato i namus, o po 6 savaiciu kai gydymo kursas baigtas, isveza.
Kažkur skaičiau, kad tai irgi trumpalaikis efektas, kaip kam padeda vieniems pusmečiui geriau, kitiems ilgiau, aišku, galima bandyt, vis ne hormoniniai vaistai...
*****, o su tom bobulytėm reik atsargiai, o tai galima daugiau bėdos prisidaryt