Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

Pepilota, tau tiesiog pasiseke rasti ta buda kuris tau padejo, dziaugiuosi uz tave 4u.gif

O del to 100 procentu dauguma duoda, o jei nepasveikai, vadinasi kazka darei ne taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai ne vienas buvo pasiryze mane isgydyti lotuliukas.gif

o tokia dieta ir as esu ismeginus, ja gali suzinoti pas bet koki dermatologa, nor dabar jau tos nuomones nebelabai laikomasi, deje ji neveiksminga ax.gif

Dar kart dziaugiuos uz tave 4u.gif sekmes visiskai isgyjant ir butinai parasyk kaip seksis
Atsakyti
Pepilota o gali pasakiti kiek kartu turejai važineti kol tau pagerejo? Ta prasme išsigydej clap.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 06 16, 01:18)
Pepilota o gali pasakiti kiek kartu turejai važineti kol tau pagerejo? Ta prasme išsigydej  clap.gif

Is viso du kartus: pirma- pirmam kodavimui. Antra- po 6men. uztvirtinimui.

Is tikro tai as tos dietos tik pradziai laikiausi. Paskui kai pamaciau rysku gerejima tai valia kazkur dinginet pradejo blush2.gif Gal del to ir ne iki galo pasveikau(ant veido truputi liko). Tai dabar uzsibreziau, kad visus 6men. laikysiuos sau duoto zodzio drinks_cheers.gif Nenaudojau anei jokio kremo. Zodziu, po to "kodo" gijau savaime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 15, 08:08)
O cia kazi tik papilduose ziuret kad nebutu, ar ir maiste?

Aš čia apie papildus 4u.gif , o kaip dėl maisto tai nežinau g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2007 06 16, 10:16)
Aš čia apie papildus 4u.gif , o kaip dėl maisto tai nežinau g.gif.

Nedideli kiekiai B vitamino nekenkia, gal net reikia, bet nereikia gerti vitaminu, ar papildu kur yra daug B grupes vitaminu ir nevartoti pastoviai smile.gif
Atsakyti
Labas zuvytes. Nezinau ar pasakojau, bet pas mus Siauliuose tokia moteriske - burtininke yra, kuri gydo nuo visokiu ligu uzkalbejimais, kodavimais ir zolemis. Tai as pas ja kazkada turejau 10 seansu, zadejo kad pasveiksiu. Kiekviena karta kai eidavau pas ja, ji melsdavosi, kazkokius zenklus aplink mane ore darydavo, nu zodziu jauciausi tikrai kaip pas kokia ragana smile.gif Po visu tu 10 seansu, ji man pasake kad dabar mano aura svari, kad liga turetu pasitraukti, bet kad man reikia dar isoriskai padeti odai isgyti. Tai tas vaistas, kuri jinai man rekomendavo buvo arklio ismatos biggrin.gif Aceit arklys yra labai svarus gyvunas, jo ismatos irgi vien is zoliu gi yra, tai sake prisirinkti kakuciu ir isspaudus sultis, teptis jomis. Sake butu labai gerai jei pasiryzciau ir pagerti to "vaisto", bet as negalejau nei per kur. Tai va, nepasveikau ne velnio as nuo tos bobutes vaistu ir uzkalbejimu, nors apie ja laikrasciai rase, kad visi pas ja pasveiksta net kazkoki vaikina isgyde kuriam buvo nuo kudikystes labai sunki pso forma...
Beje, gal kas nors bandet ar girdejot kad kas butu bande gydyma turkiskomis zuvelemis? Mano vyras noretu man tu zuvyciu gauti is kazkur, kad as namie galeciau jomis gydytis. Lietuvoje, girdejau, galima issinuomoti kubila su tomis zuvytemis, pristato i namus, o po 6 savaiciu kai gydymo kursas baigtas, isveza.
Atsakyti
Againiux, tos zuvytes vadinasi Garra Rufa, jas turi UAB "Sine lite" paieskok internete reklamos tikrai rasi. Kiek ziurejau tai tik reklamas radau, o tu kas gydes atsiliepimu nelabai maciau schmoll.gif labai idomu butu isgirsti nuomone tu kas jas ismegino.
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 06 16, 16:23)
Againiux, tos zuvytes vadinasi Garra Rufa, jas turi UAB "Sine lite" paieskok internete reklamos tikrai rasi. Kiek ziurejau tai tik reklamas radau, o tu kas gydes atsiliepimu nelabai maciau  schmoll.gif  labai idomu butu isgirsti nuomone tu kas jas ismegino.

as skaiciau tame paciame ju puslapyje berods kaip viena vyra isyde (nu apgyde) su tom zuvelem - jis alia pirmasis buvo kuris isbande Lietuvoje, tai kur buvo pso dabar matosi tokios rausvos demeles - tai ten buvo tik po gydymo, neaisku ar jam su visam praejo ar kaip mastau.gif
ir dar neaisku ar cia reali istorija ar vel reklaminis triukas doh.gif
bet ot nenaudeliai visi....mes tokia liga turim o jie apeliuoja i musu nora pasveikti ir plesia bapkes doh.gif

as klausiau gydytojos apie bioprtron - sake ne ne ne.... schmoll.gif liepe geriau nusipirkti galvai fototerapijos sukas rolleyes.gif

ir dar, siandien pamaciau kad vel vienas zidinys prasimusineja verysad.gif ji buvau uzgydzius hormonais bet jis vis viena lenda verysad.gif turbut negali si liga palikti ramybeje manes, va taip ji myli mus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 12, 09:57)
O aš tai pasigirsiu : šiandien jau išėjau į lauką su permatomom kojinaitėm ir bridžais  thumbup.gif Atrodo, kas čia tokio, bet man tai šventė bigsmile.gif

labai tave suprantu - saunuole 4u.gif
Atsakyti
o aš berods skaičiau isdtoriją, kai vienam užsakiusiam tas žuvytes jos išdvėsė ir jis ten bylinėjosi su ta firma ar kaip ten doh.gif na tiksliai neprisimenu, bet atsimenu kad ten vieni kitus kaltino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 06 15, 22:49)
aš prisimenu azerbaidžiane kartu su vietiniu gydymų mums dar hipnozės seansai buvo, bet manęs jie visai neveikė  doh.gif . matyt esu iš sunkiai hipnotizuojamų doh.gif

Aš irgi buvau Azerbaidžane, bet manęs nehipnotizavo schmoll.gif Šiaip man tos naftos vonios padėdavo kokiam pusmečiui, mane veždavo gegužės mėnesį, ten procedūros, saulės vonios ir grįždavau kaip ir sveika, o paskui vasarą pleže voliodavaus, tai naujos dėmės atsirasdavo tik kokį lapkričio mėn. Ai, ten man dar taikydavo akupunktūrą, tai miegodavau kaip užmušta tongue.gif
O kiek bobulyčių esu per 20 m. išbandžius doh.gif ir visokių dar gydymo būdų doh.gif ir grįžau prie tradicinės medicinos, taip pigiausia ir efektyviausia blush2.gif

QUOTE(aganiux @ 2007 06 16, 15:55)
Labas zuvytes. Nezinau ar pasakojau, bet pas mus Siauliuose tokia moteriske - burtininke yra, kuri gydo nuo visokiu ligu uzkalbejimais, kodavimais ir zolemis. Tai as pas ja kazkada turejau 10 seansu, zadejo kad pasveiksiu. Kiekviena karta kai eidavau pas ja, ji melsdavosi, kazkokius zenklus aplink mane ore darydavo, nu zodziu jauciausi tikrai kaip pas kokia ragana smile.gif Po visu tu 10 seansu, ji man pasake kad dabar mano aura svari, kad liga turetu pasitraukti, bet kad man reikia dar isoriskai padeti odai isgyti. Tai tas vaistas, kuri jinai man rekomendavo buvo arklio ismatos biggrin.gif Aceit arklys yra labai svarus gyvunas, jo ismatos irgi vien is zoliu gi yra, tai sake prisirinkti kakuciu ir isspaudus sultis, teptis jomis. Sake butu labai gerai jei pasiryzciau ir pagerti to "vaisto", bet as negalejau nei per kur. Tai va, nepasveikau ne velnio as nuo tos bobutes vaistu ir uzkalbejimu, nors apie ja laikrasciai rase, kad visi pas ja pasveiksta net kazkoki vaikina isgyde kuriam buvo nuo kudikystes labai sunki pso forma...
Beje, gal kas nors bandet ar girdejot kad kas butu bande gydyma turkiskomis zuvelemis? Mano vyras noretu man tu zuvyciu gauti is kazkur, kad as namie galeciau jomis gydytis. Lietuvoje, girdejau, galima issinuomoti kubila su tomis zuvytemis, pristato i namus, o po 6 savaiciu kai gydymo kursas baigtas, isveza.

Kažkur skaičiau, kad tai irgi trumpalaikis efektas, kaip kam padeda – vieniems pusmečiui geriau, kitiems ilgiau, aišku, galima bandyt, vis ne hormoniniai vaistai...
*****, o su tom bobulytėm reik atsargiai, o tai galima daugiau bėdos prisidaryt
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 06 16, 19:27)

*****, o su tom bobulytėm reik atsargiai, o tai galima daugiau bėdos prisidaryt

drinks_cheers.gif as kazkaip neprasidedu.... ax.gif man geriau paciai ka nors isbandyti, pasiskaityti ka kas bande, kokia naturalia medicina ir pan, bet ne bobulytem doh.gif
Atsakyti